2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046034 بازدید | 684497 پست
سلام دوستان من عضو جدیدم ۱۰ سال و پنج ماهه ازدواج کردم همسرم ضعیفه  از دکترای شهرمون که نتی ...

سلام عزیزم، خوش آمدی، من دکتر مورد نظرتو نمیشناسم، ولی حالا که میخوای شروع کنی یه سری به صفحه قبلی بزن، آنا جون یه چند تا پست خیلی مفید در مورد درمان گذاشته، حتما به دردت میخوره ایشالله که بزودی مامان میشی.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام من امروز نه انتقال بودم معمولا چند روز بعد انتقال بی بی جواب میده ..من امروز گذاشتم منفی طد

عزیزم ، همونطور که نااااازی جون گفت زود زدی، ولی در کل توی بارداری ما نمیشه خیلی به بی بی اطمینان کرد ، خود من بی بی منفی شد ولی بتا دادم مثبت شد، پس اصلا ناامید نشو، چون لانه گزینی و ترشح بتا بعد از انتقال دقیق معلوم نیست.

سلام دوستان ببخشيد من اين چند وقته نت نداشتم كه بيام خبر بدم

من ازمايشم رو تكرار كردم و بتام از ١٠٠شد ٢٥٠كه گفتن خوبه

گفتن كه هفته هفتم برو سونو 

هفته هفتم رفتم يه دكتر زنان سونو كرد گفت كيسه زرده و ساك هست ولي ضربان رو نميبينم بايد داروهات رو ادامه بدي سونو رو هشت هفته تكرار كني

كسي بوده اين مدلي باشه و بعد قلب رو ببينه

اخه چرا ماهاايي كه با اينهمه دردسر و بدبختي به اينجا ميرسيماينهنه بلا بايد سرمون بياد من دارم ديوونه ميشم اصلا برام قابل درك نيست😭😭😭

سلام دوستان من عضو جدیدم ۱۰ سال و پنج ماهه ازدواج کردم همسرم ضعیفه  از دکترای شهرمون که نتی ...

سلام عزيزم، من فقط ميدونم دكتر خوب و خوش نامي هست دكتر اقصي، به خصوص براي كسايي كه مشكلشون از اسپرم هست. انشالله كه جواب ميگيري. با انرژي و اميد برو جلو. 

بچه ها ببخشید یه سوال. من ۱۷ روزه iui کردم و فردا موعد پریودمه. ۱۵ روز بعد ازiui بی بی منفی شد و همون روز کمر درد پریود داشتم که الان ندارم. به نظرتون امکانش هست آزمایش بدم و روز ۱۸ یا ۱۹ بعد از iui مثبت بشه. الان اصلا علائم پریود ندارم دیگه.

خدایا شکرت🙏
من الان دکترم خانم رضوانی هست .که گفت میتونی میکرو کنی ولی قبلش یه دکتر دیگه بود که میگفت با ایت سرع ...

عزيزم ميكرو مشكل كمي سرعت و تحرك اسپرم رو دور ميزنه، يعني خودشون اسپرمي كه از هر لحاظ خوبه رو از بين بقيه انتخاب ميكنند و وارد تخمك ميكنند و جنين تشكيل ميدن. 

نميدونم كي بهت گفته با كم تحركي اسپرم ميكرو جواب نميده!؟ مطمئني دكتر گفته؟! 

بهتر يك دكتر خوب و خوش نام انتخاب كني و بهش اعتماد كني و بري جلو. 

عزيزم من رويان انجام دادم ، تخمك كشي تنها نزديك ٣ ميليون هست ، خود انتقال هم نزديك ١ ميليون ميشه ، ا ...

عزیزم من رفتم رویان امروز، تخمک کشی داشتم، 2میلیون و 900 ازم گرفتن، از صندوقدار پرسیدم که برای انتقال چقدر باید بدیم گفت همین برای تخمک کشی و انتقاله، فقط روزی که برای انتقال میایی باید هزینه فریز بدین که اونم باید مشخص بشه چند تا جنین داری، نمیدونم برای شما چرا اینقدر شده

من الان دکترم خانم رضوانی هست .که گفت میتونی میکرو کنی ولی قبلش یه دکتر دیگه بود که میگفت با ایت سرع ...

مطمئن باش الكي انجام نميدي، وقتي اسپرم تعدادش كمه و كم تحركي داره و سرعتش پايينه بارداري طبيعي شانسش خيلي كمه ولي با ميكرو ديگه اينطور نيست، حتما به خودت و شوهرت برس اگر قراره بري تو سيكل و مطمئن باش به اميد خدا جواب ميگيري. خودت مشكلي نداري؟! اولين ميكرو هست؟! 

سلام دوستان ببخشيد من اين چند وقته نت نداشتم كه بيام خبر بدم من ازمايشم رو تكرار كردم و بتام از ١٠٠ ...

سلام دوقلو جونم، عزيزم واقعا ناراحت شدم. ياد خودم افتادم. چقدر خوشحال بودم كه براي اولين بار مثبت شده بود بتا هم خوب بالا رفت، ولي هفته هفت قلب نميزد😔. متاسفم عزيزم، اگر سونو واژينال بوده و قلب ديده نشده اميدي بهش نيست. 

دكتر من بهم اينجوري گفت ولي بازم گفت يك هفته بگذره باز بيا سونو.

عزیزم من رفتم رویان امروز، تخمک کشی داشتم، 2میلیون و 900 ازم گرفتن، از صندوقدار پرسیدم که برای انتقا ...

عزيزم به سلامتي ، خوب پس چون من هيچ وقت انتقال فرش نداشتم درست نميدونستم كه اينطوري هست . الان كه گفتي يه چيزهايي يادم اومد كه من ٢٩٠٠ رو واريز كردم ولي چون انتقال نداشتم هزينه انتقال رو كه حدود ٧٠٠ بود بهم برگردوندن البته ٥٠٠ تومان هم هزينه فريز شد كه فكر كنم چون با اون قاطي كرده بودم يادم نبود پولي بهم برگردونده باشن .

عزيزم من ١٤ تا جنين فريز كردم كه ٥٠٠ شد هزينه اش براي يك سال بستگي به تعداد جنين داره و فكر كنم سال اول بيشتره هزينه اش ، چون من امسال ٨ تا از جنينهاي فريزم رو دوباره تمديد كردم ١٠٠ تومان ديگه دادم .

سلام عزيزم، من فقط ميدونم دكتر خوب و خوش نامي هست دكتر اقصي، به خصوص براي كسايي كه مشكلشون از اسپرم ...

مرسی عزیزم از شما و لیلا جون که جواب دادین 

خدایا خسته ی خستم،"،پناهم ده.
عزيزم به سلامتي ، خوب پس چون من هيچ وقت انتقال فرش نداشتم درست نميدونستم كه اينطوري هست . الان كه گف ...

آره صندوقدار هم گفت بین 400تا800 بستگی به تعداد داره، من امروز 11 تخمک داشتم که فکر میکنم بعضیاش سایزش کوچیک بود و بعیده لقاح پیدا کنن، در کل سونوی آخر 7 سایز 18 به بالا داشتم، باقی 13و14 بودن که نهایتا تا امروز شده باشن 16و17، اونم تا جایی که شنیدم این سایز برای لقاح مناسب نیست

سلام من امروز نه انتقال بودم معمولا چند روز بعد انتقال بی بی جواب میده ..من امروز گذاشتم منفی طد

عزیزم خوب زود بوده......

تک و توک هستن کسایی که روز نه بی بی + میبینن......

من جات بودم تا روز آز صبر میکردم....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

عزیزم اینجا بیمارای دکتر اقصی هستن اگه بیان و پیغامتو ببینن حتما جوابتو میدن......

ایشالله به زودی خبر مامان شدنتو بدی.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com