2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046092 بازدید | 684498 پست
سلام دوست جونی ها کسی هست؟ یه سوال چی میشه که ممکنه هایپر بشیم؟

عزیزم هر کسی هایپر نمیشه......

معمولا کسی که ذخیرش بالاست و پی سی او هست ریسک هایپری داره تازه اونم در صورتی که دز داروش بالا باشه......

یعنی هر ذخیره بالا یا پی سی او هم قرار نیست هایپر بشه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
انا جون من ٢٥شهريور انتقال داشتم ولي علي رغم مثبت شدن كوچكترين علامتي هنوز ندارم اين يعني چي يعني جن ...

عزیزم این چه حرفیه تو بارداری و بتات واضح ترین علامته......

عزیزم منم هیچ علامتی نداشتم.......

فکر کن من بدون علامت بودم و خونریزیم کردم دیگه تصور کن چه حالی داشتم........

کوچکترین نشونه ای نبود دلم بهش خوش باشه با اون همه خونریزی هنوز جنینی اون تو هست اما میبینی بود اونم چه بلاچه ای که الان داره از سر و کولم بالا میره......

پس از مادر بودنت لذت ببر!!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بله ليلا جان دادم دوميش شد ٢٦٠اولي ١٢٢بود ويتامين ب ٦خدود يكساله ميخورم .انشالله اميدوارم باشش و بمو ...

عزیزم خیلی از دوستامون سر کار رفتن با یه بیرون رفتن هیچ اتفاقی نمیافته......

خیالت راحت باشه....

مشکلات انعقاد خون و ایمنی بدن مانع لانه گزینی جنین میشه، وجود اندومتریوز داخل رحم مانع لانه گزینی می ...

سلام ليلا جان 

معذرت ميخوام كيفيت جنين فقط با پي جي دي مشخص ميشه ؟؟ 

اينجا فقط بما ميگنند جنين بلاستوسيت وقتي ميگيم كيفيتش چطوره ميگنند مطمين باشيد اگر خوب و عالي نبود ما اصلا نگه اش نميداشتيم و دكترم هم ميگه چون جنين هات به روش تايم لپس هست ( عكس برداري مداوم از لحظه لقاح تا تشكيل جنين) مطمينا خوبه !!

خدایاشکرتتتتت 😍😍
عزیزم این چه حرفیه تو بارداری و بتات واضح ترین علامته...... عزیزم منم هیچ علامتی نداشتم....... فکر ...

واقعا شماهم علامتي نداشتي اميدوارم باشش سه بار ازمايش بتا دادم تا ببينم هنوز هستش خيليها ميگن هفته ٤زوده اميدوارم خدا خودش كمك كنه بخير بگذره اين راه سخت 

واقعا شماهم علامتي نداشتي اميدوارم باشش سه بار ازمايش بتا دادم تا ببينم هنوز هستش خيليها ميگن هفته ٤ ...

عزیزم من کوچکترین علامتی نداشتم......

سینه هامم شل بود و ماههای آخر یکم بزرگتر و سفتتر شد، البته اونم خیلی جزئی.....

فقط هفته ۵ تا ۷-۸ حالت تهوع جزئی داشتم که فکر کنم اونم مال بالا رفتن یهویی اف اس هاشم بود چون با بالا بردن دز داروم اونم رفت پی کارش......

عزیزم الان برا علایم زوده تازه ماها چون مکمل زیاد داشتیم احتمالا حالت تهوع هم یا نداشته باشیم یا کم باشه......

اونایی که تهوع بالایی دارن معمولا ارثیه واسشون وگرنه ماها با اون همه مکمل و خصوصا کسایی که ب۶ داشتن احتمال داشتن تهوعشون خیلی پایینه.....

من الان دکترم خانم رضوانی هست .که گفت میتونی میکرو کنی ولی قبلش یه دکتر دیگه بود که میگفت با ایت سرعت اسپرم و تحرک نمی تونی .نکنه الان الکی انجام بدم و نگیره.من چیکار کنم خدا؟

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/در پیکر من دو قلب دارد ضربان
واقعا شماهم علامتي نداشتي اميدوارم باشش سه بار ازمايش بتا دادم تا ببينم هنوز هستش خيليها ميگن هفته ٤ ...

سلام به همه دوستان ، مينو جون اصلا خودت رو نگران نكن ، عزيزم من هم جز بي علامتها هستم تا الان هم خيلي جزيي علامت دارم كه تازه اونها رو هم يه جورايي خودم براي خودم درست كردم ، عزيزم از بارداريت لذت ببر خانمي .

سلام ليلا جان  معذرت ميخوام كيفيت جنين فقط با پي جي دي مشخص ميشه ؟؟  اينجا فقط بما ميگنن ...

سلام به روی ماهت ، دو نوع کیفیت داره جنین، کیفیت مورفولوژی یا ظاهری و کیفیت کروموزومی، اینجا هم مثل ایرانِ عملکرد ، از لحاظ مورفولوژی میگن در چه حالیه ، دکتر شما هم درست میگه ، تخمک و اسپرمی که لقاح پیدا میکنند و خب این تقسیم سلولی بررسی میشه و فیلمبرداری میشه یعنی توانایی لقاح دارن و این نشون میده به خوبی تقسیم سلولی میشن و میتونن به مرحله بلاستوسیت برسن، ولی تقسیم سلولی خوب دلیل به سالم بودن کروموزومی جنین نیست ، برای دونستن این موضوع باید از سلولهای جنین بیوپسی کنن که با همون پی جی دی یا پی جی اس معلوم میشه، هزینه بالایی داره، کار سختیه و نیاز به مهارت بالا داره، بنابراین همه جا انجام نمیدن، البته باید تعداد جنین ها هم زیاد باشه، من اینجا پرسیدم به من گفتن اگر شرایط انجامشو نداری خودتو درگیر نکن، بالاخره یکی از جنین هات میگیره. شما هم عزیزم فکرتو درگیر نکن.ایشالله بالاخره مادر میشیم.

خب فدات شم یه سالِ داری ویتامین ب میخوری ، خداروشکر کن، ببین بعد از اینهمه سختی خدا خواسته بارداری راحتی داشته باشی، الهی شکر، بتات هم که عالی بالا رفته، الهی شکر، نگران نباش اصلا، دیگه باید بسپاری به خدا میدونم سخته باورش، من خودم هر روز میگم یعنی منم میتونم باردار بشم، بعد سریع از فکرش میام بیرون چون اگر زیاد روش زوم کنم ممکنِ دلشوره بگیرم همش به خاطر اینه که خیلی سختی کشیدیم، ولی الهی شکر مثبت شدی ، لذتشو ببر، اصلا هم نگران نباش ، بچه مگه با این چیزا چیزیش میشه، به استراحت کردن با نکردن نیست ، ببین زنای آفریقایی رو تو جنگل تو اون بدبختی با اون وضعیت تغذیه داغون اینهمه بچه میارن. خدا بخواد بشه میشه، اصلا نگران نباش. 

سلام دوستان...میگم این سردردهای قبل پریودی واسه چیه?یعنی مشکل داریم اگه سردردداشته باشیم??راه حلش چی ...

عزیزم بعضیا سندرم قبل قاعدگی رو دارن این به این معنی نیست مشکل داری.....

عزیزم اگه درد شدید پریودی داشته باشی یا اینکه حین ن ز د ی ک ی درد داشته باشی شاید به معنی وجود آندومتریوز باشه ولی یه سردرد دلیل بر وجود مشکل نیست......

بعضیا در مقابل بالا پایین شدن هورمونا بدنشون رفلکس نشون میده که یکی از این رفلکسا سردرده......

من اصفهانم دکترای اینجا هم خیلی خوبن. بعضیامیگفتن یه سری ازمایشه اگه بدی معلوم میشه که جنین میمونه ی ...

من اصفهان انجام دادم و با ۸ تا فولی ۱۸ و ۱۹ و ۲۰ فقط ۳ تا جنین داشتم که ۲ تا انتقال دادن و یکیش هم نموند و فریز نداشتم. در کل کار شون ضعیف بود و انتقال من با تب و لرز و بدن درد شکست خورد و ضربه بدی خوردم . با اینکه خودم سالم بودم ولی نموندن برام. بنظرم تهران انجام بده و بخواه قبلش کامل چک کنن بدنت را وگرنه دلشون نمیسوزه. ما ۴ تا بودیم فقط یکیمون مثبت شدد. 

خدایا با تمام وجود منتظر معجزه ات هستم... کنارم باش...