2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046095 بازدید | 684498 پست

من ک کلا پر علایمم قبل پریود اصلا از علایمم فهمیدم میکروم منفی شده ک یکیش این ک من قبل پریود بوی پریودی حس می کنم از خودم جالب نه از عجایبممم  من 😐😁سردرد دندون درد تخمدون درد ترشح قبل پری همرو دارم ماشالله فکر کنم نفهمم کی حامله میشم 😂از اخلاقم ک نگممم کلا هاپو دیدی منم😂

هيسترو يعني عكس رنگي؟  من عكس رنگي انداختم گفتند هيچ مشكلي نداره

عزیزم نه هیسترو با عکس رنگی فرق داره......

تو هیسترو حین بیهوشی یه دوربین از طریق واژن میفرستن داخل که همه چیو از نزدیک و دقیتر بررسیکنن حتی اگه دیدن مشکلیه از طریق ارسال لوزام جراحی از طریق واژن مشکل رو در حد امکان حل میکنن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان خوبم آنا جون من نمی دونستم بوسرلین ک باعث میش بگن سیکل بلند مدت نه ال دی  پس مشکل ...

عزیزم بوسرلینی که اواسط مصرف ال زص ضروع میشه برا سیکل بلنده......

بلند و کوتاه بودن به طول مدتی هست که مهار شروع شده.......

ال دی برا تنظیمه تا جایی که من میدونم اما بوسرلین، دیفیرلین، دکاپیتیل، ستروتاید و سینافکت و سوپرفکت و.... اینا برا مهار هستن!!!!!!

اما اگه بوسرلین با شروع تزریقای تحریک تخمکگذاری شروع بشه سیکل کوتاهه که بدن من حتی به این سیکلم خوب جواب نداد.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
فقط من پریودام 26یا27روزس این ماه هم همین طور پریود میشم یا بهم ریختس جلو و عقب میشه  پیش خودم ...

اگه ال دی داشتی شاید جابجا بشه.....

من ک کلا پر علایمم قبل پریود اصلا از علایمم فهمیدم میکروم منفی شده ک یکیش این ک من قبل پریود بوی پری ...

عزیزم منم به بو حساس میشدم......

از چند روز پیش کلا به هم میریختم و دردام شروع میشد و تا خونریزی شروع بشه انگاری زایمان میکردم......

پریودم که شروع میشد از ضدت درد به خودم میپیچیدم و همش بالا می آوردم......

اما شکر خدا بعد لاپرا راحت شدم و الان دردم در حدیه که بدون مسکن میگذرونم.....

بعد از اینکه تخمک برداشتن باید زیاد پیاده روی کنیم  تا زمان انتقال؟

عزیزم داشتم نگاه میکردم ببینم کدوم سوالت بی جواب مونده که اینجوری بهت برخورده ، فکر کنم فقط همونی که نوشتی دکتر قبلی بهت گفته با این وضع میکرو نکن فایده نداره ،وگرنه بقیه رو جواب دادیم،ناراحت نشو، اینجا تاپیک خیلی خوبیه، ولی همونجور که آنا جون گفتن اگر جوابتو نگرفتی یا کسی نمیدونه یا آنلاین نیست، پس نباید ناراحت بشی، آنا جون الان دخترش یکساله شده کلا هر کی بود اصلا دیگه نمیومد ولی با این حال میاد و دونه دونه جواب میده ،بالاخره بچه داری سخته، مامان سبحان،  nazi ، minoo، و حتی بقیه دوستامون که میان ،اگر اطلاعاتی داشته باشن راهنمایی میکنن.

سلام من امروز نه انتقال بودم معمولا چند روز بعد انتقال بی بی جواب میده ..من امروز گذاشتم منفی طد

خداياااي من شکرت بابت کنجدم    ...خانوماي گل واسه سلامتش یه صلوات بفرستين

سلام دوستان

من عضو جدیدم

۱۰ سال و پنج ماهه ازدواج کردم

همسرم ضعیفه 

از دکترای شهرمون که نتیجه نگرفتم

الان نوبت گرفتم پیش دکتر اقصی تهران

خاستم نظرتونو بدونم که کسی پیشش نتیجه گرفته

و کارش چطوره

وفک کنم طبیعی بچه دار نمیشم 

اخه تعدا اسپرم شوشو کمه

خدایا خسته ی خستم،"،پناهم ده.
عزیزم بعد پانکچر خیلی نباید به خودت فشار بیاری چون تخمدانات ورم دارن....... عزیزم جارو هم نکش چه قب ...

شامل حال من نمیشه ک میشه😁کلا 4تا داشتم تخمک دیگ اون سری

انا جون من بوی پریودی رو می فهمم ها شماهم می فهمی قبلش خواهرمم همین طور می فهمه زودتر از رو بو ک می خواد بشه

نه من درد پری زیاد نیست معمولیه

پس شما کالا به بوسرلین بدنت جواب نداد

اون سری ک 10تا تخمک داشتی چ داشتی دارو؟ک میش سری اخرت ک 5تا جنین شد