2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046193 بازدید | 684502 پست
بچه ها من منفی شدم بتام زیر ۱ بود        

فدات بشم عزیزم......

خودتو ناراحت نکن ایشالله به زودی خدا واست جبران میکنه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دوستان شیاف سیکلوژست پوست واژن شما رو هم تحریک می کنه؟ حس سوزش و خارش دارم.از طرفی به پروژسترونم تزر ...

عزیزم فعلا رکتال مصرف کن و به دکترت بگو که حساسیت داری و سوزش و خارش گرفتی......

نگران نباش خل میشه.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام  دوستان استفاده از موبایل یا اینترنت تو دوران انتقال جنین ضرر داره  میخوام کتاب دانلو ...

عزیزم خیلی فکرتو درگیر نکن با این همخ امواجی که دوروبرمونه خیلیم به چشم نمیاد ولی اگه میتونی یعی کن لااقل اینترنت وای فای باشه و مودم ازت دورباشه و موبایلتم وقتی دستته رو فلایت مود باشه......

سلام دوستان من تازه عضو شدم امروز زنگ زدم بیمارستان بهم گفتن روزی دوتا استرادیول از روز سوم بخورم سر ...

روز سيزدهم يا چهاردهم بايد بري سونو من دوتا صبح داشتم دوتا شب

بچه ها باررم نميشه بعد ٥بار مثبت شد عددش١٢٢ ميترسم پايين بياد باورم نميشه من كوچكترين علامتي ندارم ن ...

عزیزم مبارکت باشه و گوارای وجودت.......

شک نکم بالا نیره و مطمئنم صفحات بعد میبینم که خبر بالا رفتنشو دادی......

لب تاپ چی ضرر داره رمان دانلودکردم تو لپ تاپ یا به نظرتان بهتره کتاب بخرم

خیالت راحت بخون......

سلام آنا جون اتفاقا من از صبح هر بار كه اومدم ديدم از شما خبري نيست ميخواستم پيام بگذارم حالت رو بپر ...

فدات بشم عزیزم........

مهمون داشتم........

فردام میرم واسه واکسن پرنسسم......

پرنسسم که بلاچه ای شده بیا و ببین........

خلاصه درگیر چیزای خوبمممممممممم.......

ایشالله همه دوستلی مناظرمون درگیر شیطونکای مامانیشون باشن و باهاشون سر و کله بزنن......

بچها من سرماخوردم و گلو درد  سرفه ميكنم واسه جنينا ضرر نداره ؟؟؟؟؟ ميتونم ابليمو و عسل بخورم؟؟ ...

عزیزم سرفه ضرری نداره ولی برا درمان دکتر برو سر خود کاری نکن......

ويانا جان خواهر گلم نااميد نشي توكل بخدا منم بار ٥مثبت شد از سال ٩٢درگيرم اول سپتوممو عمل كردم بعد د ...

مینو جون تبریک میگم بهت خواهریییی انشالله همه چی خوبه خوب پیش بره

دکترت کی بود مینو؟ 

و اولین بار بود پی ار پی میکردی؟ چند روز قبل انتقال پی ار پی انجام دادن برات؟

شما با اين تعداد اسپرم انشالله طبيعي باردار ميشي 

عزیزم متاسفانه شکلشون ۱۰۰ درصد خرابه و این دکترا نمیتونن درستش کنن

خدایا با تمام وجود منتظر معجزه ات هستم... کنارم باش...  
ويانا جان ذخيرت چنده؟

ازمن آزمایش ذخیره نگرفتن اصلا همینطوذی میکرو کردن منم نمیدونستم اما حالا میرم پیش یه دکتر دیگه تا آزمایش ذخیره انجام بدم. خودمم نمیدونم چنده لیلاجون

من هم چون علائم شما رو داشتم ازمايش ايمني خودم و كاريوتايپ براي همسرم رو خودم رفتم ازمايشگاه ان ...

خوب کردید منم دقیقا همین کار را میخام بکنم.

دوستان من الان رفتم آزمایش دادم دوساعت دیگه جوابشو. میدن انشا الله هرچی به صلاحمون همون بشه 

امروز روز دهم انتقالم بود بیبی چک دیروز و. پریروز یه هاله افتاد ولی امروز که اول صب گذاشتم منفی شد. هیچ هاله ای نیفتاد به خاطر. همین رفتم آزمایش دادم

التماس دعا

هر عزیزی دوست داشت برای موفقیت سیکل ای وی اف من یه صلوات بفرسته منم بعد از بارداریم همیشه دعاگوش هستم😘
وای لیلا جون لذت بردم دیدم انشا الله همیشه تو زندگیت خوش باشی به حق علی و آل علی😘😘😘😘💃💃💃💃💃💃 ...

قربونت برم دعاتو دیدم یه حس خیلییی خوبی بهم دست داد ایشالله بیای خبر خوش بتای تپلتو بدی عزیزم.