2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046259 بازدید | 684508 پست
نفس جون، عیب نداره، دیگه اینکارو نکن، ولی کلا اگر کسی بخواد با زعفرون سقط کنه باید یه مقدار خیلی زیا ...

تخمک گذاری من روزسیزدهم سیکلم هس...فقط ترسیدم ک دلیلش چی هس...تاحالااینجوری نشده بودم...دیگه هیچوقت زعفرون نمیخورم...میگم اینبارک پریودشدم جلوهم انداختم الان زیردلم احساس میکنم.ورم داره دردمیکنه.طبیعی هس??

خدایااا هزارن هزار مرتبه شکرت بخاطر معجزه ت😍🙏🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به اين وقت قسم به خودم قول دادم استرس نداشته باشم كفتم من مرگ مادرمو ديدم من ٤بار منفي ديدم من ٥ساله منتظرم پس فراموش كنم بيشتر فيلم ديدم سوره ياسين خوندم ايت الكرسي حتي جرات دعا كردن نداشتم

باورت شاید نشه، یه آدمایی دور و برم دیدم مادر شدن که از بچه خوششون نمیاد کلا زایمان کردن انداختن بچه ...

وای توایرانم سقط زیادشده ..اطراف ما تواین ماه سه نفرسقط کردن...یکیش ابجی خودم...میگم خداحکمتتوشکربده ب ما ک ارزوشوداریم...

تخمک گذاری من روزسیزدهم سیکلم هس...فقط ترسیدم ک دلیلش چی هس...تاحالااینجوری نشده بودم...دیگه هیچوقت ...

نگران نشو نفس جان ، یکم رژیم غذاییت تغییر کرده،تغییر فصل هم در تغییرات پریود تاثیر داره، نگران نباش ، کلا نزدیک پریود یکم شکم میاد اونم چیزی نیست.

نگران نشو نفس جان ، یکم رژیم غذاییت تغییر کرده،تغییر فصل هم در تغییرات پریود تاثیر داره، نگران نباش ...

مرسی عزیزم...کاش میشد ی کم بیخیال بشیم...

دوستای گلم ببخشین چند روزه خیلی درگیرم فقط خواستم یه اطلاعی بدم نگران نباشین....

تو اولین فرصت حتما میام پستارو میخونم.....

برا تک تکتون بهترینارو از خدا میخوام.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دوستای گلم ببخشین چند روزه خیلی درگیرم فقط خواستم یه اطلاعی بدم نگران نباشین.... تو اولین فرصت حتما ...

سلام آنا جون اتفاقا من از صبح هر بار كه اومدم ديدم از شما خبري نيست ميخواستم پيام بگذارم حالت رو بپرسم بعد گفتم حتما به خاطر تعطيلات مشغولي ، ان شا الله درگير كارهاي خوب باشي خانمي . 😘😘😘🌷🌷🌷