2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046255 بازدید | 684508 پست
بچها من سرماخوردم و گلو درد  سرفه ميكنم واسه جنينا ضرر نداره ؟؟؟؟؟ ميتونم ابليمو و عسل بخورم؟؟ ...

مامانی من متاسفانه منفی شدم متاسفانه اگر تو روزای سخت انتقالی سریع برو دکتر  من از اول تب و بدن درد داشتم الانم دارم 

خدایا با تمام وجود منتظر معجزه ات هستم... کنارم باش...  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها من هنوزم تب و بدن درد دارم و اصلا خوب نیستم و فکر میکنم وحشتناک عفونت گرفتم و ترشحاتم هم مال عفونته ... خدا کنه چیز بدی نباشه خودم که خیلی اذیتم و تا دوشنبه باید صبر کنم چون متخصصا همه تعطیلن و دکترا عمومی هستن که چیزی سر در نمیارن.!!!

خدایا با تمام وجود منتظر معجزه ات هستم... کنارم باش...  
بچه ها من هنوزم تب و بدن درد دارم و اصلا خوب نیستم و فکر میکنم وحشتناک عفونت گرفتم و ترشحاتم هم مال ...

ای بابا ویانا جون خیلی ناراحت شدم، بدبختی همه این اتفاقات هم تو تعطیلیا میفته، یعنی دقیقا وقتی که هیچ دکتری نیست، ایشالله مشکل خاصی نباشه و زودتر خوب شی عزیزم.

بچه ها من هنوزم تب و بدن درد دارم و اصلا خوب نیستم و فکر میکنم وحشتناک عفونت گرفتم و ترشحاتم هم مال ...

سلام

منم حدود ده روز پیش آزمایش داشتم و سومین آی وی افم هم منفی شد.

تقریبا هر بار که انتقال داشتم،بعدش تب کردم و شبها لرز میکردم واستخون درد و ...داشتم

از بعد از آزمایش هم کا داروهامو قطع کردم،حالم روز به روز بدتر شد،اسهال شدید در حدی که دکتر خواست بستری بشم،استخون درد،تب و لرز و ...یه هو بدنم گر میگیره و تپش قلبم بالا میره و احساس تنگی نفس دارم و ...

میخوام دلیلشو بگم که چرا اغلبمون این مشکل برامون بوجود میاد

وقتی توی پروسه انتقال قرار میگیریم،دکتر با دارو سیستم ایمنی بدنمون رو ضعیف میکنه ،که بدن جنین رو پس نزنه،حالا یا با سرم آی وی ام جی،یا با قرص پردنیزولون

بنابراین بدن برای مبارزه با معمولیترین ویروسها و میکروبها دچار دردسر میشه و همون تب کردن،نشون دهنده عکس العمل بدن و رفتن تو لاک دفاعی و ...

یه سری هشدارها باید دکتر به بیمار بده مثل اینکه تو الان بدنت ضعیفه و مواظب باش توی محیطهای شلوغ و در مجاورت افراد بیمار و مکانهای آلوده و ..قرار نگیری ،که متاسفانه این آگاهی رو به ما نمیدند

مثلا من توی هفته دوم انتقال به عیادت به نوزاد که اسهال و استفراغ شدید داشت و بستری بود رفتم،فکر کن من با بدن بی دفاع و سیستم ایمنی داغون،توی بیمارستان آلوده و اتاقی که پر از نوزادانی با بیماریهای عفونی و ...بود قرار داشتم  

از روز بعد سوزش گلو و دلدرد و لرز و ...شروع شد،و چند روز بعد هم که آزمایشم منفی شد و حال روحیم خراب و داغون،با بدن ضعیف و بیمیلی شدید به غذا 

از روز آزمایش هم که داروهامو قطع کردم،که علاوه بر آمپولام، پردنیزولون روزی دو‌عدد بود

این دارو نباید یه هو قطع بشه،باید تا دوروز یکیش میکردم،بعد قطع میکردم

که متاسفانه اطلاع نداشتم و البته اونقدر حال روحیم خراب بود که اصلا میدونستم هم اهمیت به خودم نمیدادم و یه هو روز آزمایش همه رو قطع کردم

از فرداش حالم بدتر و بدتر شد،چنان اسهال شدیدی شدم که نمیتونستم خودمو کنترل کنم،حتی آب میخوردم،سی ثانیه بعد دستشویی بودم،اونقدر آب از دست دادم که فشارم به زیر  هشت رسید.ازشدت  دلپیچه ونفخ نمیتونستم یکساعت بخوابم ،چنان بدنم داغ میشد و عرق شدید رو تنم میشست که انگار توی هوای بالای سی درجه و شرجی جنوب بودم،خلاصه سرم و دارو و دکتر و ،..سه چهار روز طول کشید تا تونستم یه قاشق غذا قورت بدم و جز آبمیوه چیز دیگه ای بخورم

حالا فکر کن بعد از قطع داروها وسط همه این بیماری و ضعف،پریود هم میرسه( پریود بعد از آی وی اف = با مرگ)،گر گرفتن بدن بیشتر میشه،علاوه بر آب بدنت کلی خون ازت میره و دلدردات چند برابر میشه ،کمر درد و استخون درد شدید و...

ببخشید طولانی شد،اما خواستم تجربمو از عوارض داروهای سیکل انتقال بهتون بدم

اطلاعاتی که باید پزشکان به ما بدند و از قبل آگاهمون کنند که متاسفانه نمیدند

توی پست بعد اطلاعاتی که باید در مورد داروهای تضعیف سیستم ایمنی داشته باشیم رو میزارم.

سال ۹۶،سال مادر شدن من،خدایا ازت ممنونم بخاطر همه خوشبختیهایی که به من عطا کردی

توجه به نکات زیر قبل از شروع مصرف پردنیزولون ضروری است

• پردنیزولون مانند بقیه کورتیکواستروئیدها داروی بسیار پرقدرتی بوده و عوارض بالنسبه زیادی دارد پس به هیچ وجه نباید بدون تجویز پزشک مصرف شود. از عوارض مصرف پردنیزولون چاقی است. متاسفانه عده ای از افراد تحت تاثیر اطلاعات نادرست از این دارو برای چاق شدن خود استفاده میکنند و موجب بروز عوارض زیادی مانند پوکی استخوان و سیاه شدن سر استخوان ران برای خود میگردند 
  • اگر بنا به تشخیص پزشک، شما حتما نیاز به مصرف پردنیزولون دارید و نمیتوان داروی دیگری را جایگزین آن کرد باید حداقل میزان دارو مصرف شود و در اولین فرصت دوز مصرفی آن کاهش یابد
  • اگر به پردنیزولون حساسیت داشته و یا اگر در هر جایی از بدن عفونت قارچی دارید نباید از پردنیزولون استفاده کنید
  • قبل از شروع مصرف پردنیزولون تمام مشکلات و وضعیت پزشکی خود و داروهایی که احتمالا در حال مصرف آنها هستید را به پزشک معالج بگویید. در بسیاری بیماری ها مصرف پردنیزولون ممکن است مشکلاتی را برای بیمار ایجاد کند.
  • اگر پردنیزولون استفاده میکنید وقتی تحت استرس قرار میگیرید (مانند ابتلا به بیماری جدید، عفونت، عمل جراحی و یا ضربات شدید) نیاز بدن شما به آن بیشتر میشود. در این موارد باید مصرف پردنیزولون را به پزشک اطلاع دهید
  • مصرف پردنیزولون موجب ضعیف شدن دفاع ایمنی بدن شما میشود. مصرف این دارو موجب میشود شما زودتر دچار بیماری عفونی شوید و یا اگر عفونتی در جایی از بدن دارید شدت آن بیشتر شود. از تماس نزدیک با افرادی که بیماری عفونی واگیردار دارند اجتناب کنید. اگر در تماس نزدیک با بچه مبتلا به آبله مرغان یا سرخک بوده اید فورا به پزشک خود اطلاع دهید تا اقدامات پیشگیرانه را انجام دهد. ابتلا به این عفونت ها در کسی که پردنیزولون مصرف میکند ممکن است کشنده باشد
  • از واکسن حاوی ویروس زنده ضعیف شده استفاده نکنید
  • هیچ گاه به ناگهان داروی پردنیزولون خود را قطع نکنید. قطع ناگهانی این دارو میتواند موجب بروز عوارض شدیدی شود. علامت هشداری همیشه همراه شما باشد تا در صورت مصدومیت شدید و بیهوش شدن، پزشک معالج بداند شما از پردنیزولون استفاده میکنید. در این موارد نیاز بدن شما به پردنیزولون بیشتر شده و پزشک معالج باید به شما پردنیزولون اضافی بدهد.

سال ۹۶،سال مادر شدن من،خدایا ازت ممنونم بخاطر همه خوشبختیهایی که به من عطا کردی
 توجه به نکات زیر قبل از شروع مصرف پردنیزولون ضروری است پردنیزولون مانند بقیه کورتیکواستروئی ...

پگاه جان واقعااا متاسفم..من و چند تا از دوستانمون هم به تازگی این تحربه تلخ رو داشتیم...ممنون از اطلاعات مفیدی که واسمون نوشتی

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..

سلام عزیزم واقعا متاسفم و امیدوارم مسئله

خاصی نباشه...فعلااا خودت رو تقویت کن..فکر کنم نوشیدن چای زنجبیل و عسل و آبلیمو بد نباشه...لیموشیرین هم اگه تونستی بخور...ذغال اخته هم خیلی خوبه..آب و مایعات زیاد مصرف کن..با ارزوی سلامتی

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..

پگاه جون خیلی ناراحت شدم ولی به ظاهر پزشکتون هم خیلی کوتاهی کرده. اولا کسی که پردنیزولون می خوره قبل انتقال دکتر می گه طی چند روز اولی نصف بعد یک روز درمیون می شه و قطع می شه. بعدم به قول شما باید مواظب محیطهای عمومی و... بود. بیمارستانی که رفتم سرم بزنم اینها رو گفت. حتی من سعی کردم فردا پس فردای سرم با ماسک بگردم تو محیط کار و... واقعا پروسه انتقال روحی و جسمی آدم رو داغون می کنه. دیگه دکترها نباید کم لطفی کنند. منم حس سرما خوردگی دارم هی دارم مقاومت می کنم. شوهرم رو می فرستم ی اتاق دیگه بخوابه کم مونده شبیه بیمارهای شبمیایی زندگی کنم. ادم کم می یاره دیگه. درد جای آمپول. این داروها که منو همش یوبس می کنه. سوزش شیاف فقط خدا رحم کنه به ما  و کاش دکترا و پرستارا دلشون ی کم بسوزه و به رحم بیاد

دوستان خوبم من هم باید بگم متاسفانه نتیجه این چند تا جنینم هم مشخص شد...پریود شدم و البته خداروشکر چون خیلی حالم بد بود دیگه خیالم راحت شد....

اما دیگه نمیدونم باید چکار کنم و چه فاکتوری باید بررسی بشه با وجود سرم و پی ار پی و پردنیزولون بازهم منفی شد .دیگه به چی دل خوش کنم...اصلا به نظرتون امیدی داشته باشم به ادامه راه...ودوباره پانکچرو نقطه سر خط...

خواهش میکنم اگه نکته ای به نظرتون میرسه بگید تا دلم کمی اروم بشه و بگم هنوز هم امیدی هست..آخه دیگه نمیدونم باید چکار کنم

آنا جان من باید چکار کنم دیگه چه آزمایشی چه فاکتوری باید بررسی بشه

اصلا فک کنم دارم هذیان میگم هنوز داروها از تنم بیرون نرفته دارم به چی فکر میکنم شاید اینطوری دارم خودمو.گول میزنم نمیدونم