2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046258 بازدید | 684508 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان. من امروز رفتم سونو.. روز دوم پريود دومم بود كه براي انتقال آماده بشم... ولي دكتر گفت آندومترت ٧ميلمتره و ضخيمه.. اين ماه هم انتقال نداري بايد ال دي بخوري تا ماه بعد😭😭😭خيلي خيلي خورد تو ذوقم .. همه اش انتقالم مي افته عقب... حالا ال دي چي كار ميكنه آندومتر رو؟

سلام دوستان. من امروز رفتم سونو.. روز دوم پريود دومم بود كه براي انتقال آماده بشم... ولي دكتر گفت آن ...

سلام مهناز جون ، بيخود خودت رو ناراحت نكن ، بسپار به خدا ، ببين عزيزم من دقيقا بعد از سقطم يعني از بهمن پارسال رفتم سراغ انتقال جديد ولي يك بار رويان نزديك عيد بود سيكل رو شروع نميكرد يك بار سيكلم بلند شد و بعد كنسل شد تا بالاخره ٢٤ تير انتقال دادم كه اون هم يه طورايي معجزه بود چون باز سيكلم داشت كنسل ميشد ، اينها رو گفتم كه اصلا خودت رو سر اين چيزها ناراحت نكني ، ميدونم سخته ها من خودم هم اون موقع همينطوري مثل شما اصلا دوست نداشتم كارم عقب بيفته ولي الان با خودم فكر ميكنم ما فقط بايد بسپاريم همه چيز رو به خود خدا تا بهترين زمان رو برامون در نظر بگيره . 😘😘😘🌷🌷🌷

مرسی سوگل جان من سری قبل gcsf داشتم منتهی تو بازو که همون دستی که تزریق شده بود استخونش خیلی درد می ...

پماد ندارم واسه چی پماد بده؟ بعد هیسترو جلوگیری عفونت ۶ روز آزیترومایسین داد. پردنبزولون هم دارم . دیگه اها در مورددهپارین نمی دونم از رو کدوم آزمایشم داد 

مامان سبحان بازم لک داشتم. الان دارم میرم آز بدم دیگه هرچی باشه معلومه. برام دعاکنین. ایشالا خوش خبر ...

انشاالله خوش خبر باشی

رَبِّ هَبْ لِی مِنْ لَدُنْکَ ذُرِّیَّةً طَیِّبَةً إِنَّکَ سَمِیعُ الدُّعاءِ رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِین
بچه ها من منفی شدم بتام زیر ۱ بود        

عزيزم من الان ميخواستم برم يه كم بخوابم فقط يك لحظه اومدم ببينم نتيجه آزمايش شما چي شد ، خيلي ناراحت شدم خانمي ، ولي بعد از اينكه آروم شدي حتما دوباره اقدام كن توي اين راه براي موفقيت بايد كفش آهني پوشيد و يا شايد اصلا ان شا الله معجزه خدا شامل حالت بشه .

بچه ها من منفی شدم بتام زیر ۱ بود        

وای نگو عزیزم ما 5 نفر بودیم تو تاپیک که تقریبا با هم انتقال دادیم من فقط امیدم به شما بود دیگه بقیه که منفی شدتد البته مامان طلا را نمیدونم هنوز واقعا حکمت کار خدا چیه عزیزم ناراحت نباش و دوباره شروع کن حتما جواب میگیریم یک روزی

رَبِّ هَبْ لِی مِنْ لَدُنْکَ ذُرِّیَّةً طَیِّبَةً إِنَّکَ سَمِیعُ الدُّعاءِ رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِین

دوستان شیاف سیکلوژست پوست واژن شما رو هم تحریک می کنه؟ حس سوزش و خارش دارم.از طرفی به پروژسترونم تزریقی  هم حساسیت داشتم. مریضهای دکتر ط ر ازی شیاف واژینال یا رکتالش فرق داره؟  من هر ۸ ساعت ی شیاف دارم 

سلام بچه ها انروز روز ١٣انتقالم هست يك بي بي گذاشتم بعد دودقيقه اينجوري شد من هروز امپول پروژسترون ميزنم  و قرص استروژن ميخورم شايد اثر داروهامه الانه رفتم ازمايش دادم كفت يكساعت و نيم ديكه اماده است نميدونم والا توكل به خودشhttp://uupload.ir/files/zv90_img_2040.jpg

من شیاف می زارم معمولا ی ساعتی هم دراز می کشم اما همش آب می شه می یاد بیرون. اون روز تو بیمارستان ماماهه گفت انقدر شیاف رو داخل بزارین که حس می کنین تو ی چاله می افته . نگرانم عفونت قارچی بده. جدی ی تجربه از هپارین اولی رو بیمارستان زدن نصف کف دست کبود شد بقیه رو تزریقاتی دم خونه زد قبلش یخ گذاشتم کبودیش اندازه عدسه. تا حالا تو بازو زدم دردش زیاده دو سه روز هم تو پا می زنم. خدایا به حرمت این شبهای عزیز جواب مثبت بگریم. 

سلام بچه ها انروز روز ١٣انتقالم هست يك بي بي گذاشتم بعد دودقيقه اينجوري شد من هروز امپول پروژسترون م ...

سلام مينو جان ، مبارك باشه عزيزم ، مطمئن باش كه جواب آزمايشت هم مثبته ، خدا رو شكر باز از خواب بيدار شدم يك خبر خوشحال كننده شنيدم ، عزيزم منتظر جواب آزمايش مثبتت هستيم ، حتما بيا خبر بده خانمي .