2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046392 بازدید | 684511 پست

سلام من دو تا سوال دارم اگه کسی جوابش رو بدونه ممنون میشم جواب بده،یکی اینکه تخمک گذاریم اینماه خیلی دیر بود امروز ۲۱سیکلمه ک کیت تخمکگذاریم مثبت پررنگ شد،چرا انقد دیر؟

دوم اینکه من تو سیکل انتقالم و امروز ک ۲۱سیکلم بود نصف امپول دکاپپتیلو تزریق کردم،این امپول تو سیکل انتقال برا چی تجویز میشه؟؟

اللهم صلی علی محمد وآل محمد
سلام من دو تا سوال دارم اگه کسی جوابش رو بدونه ممنون میشم جواب بده،یکی اینکه تخمک گذاریم اینماه خیلی ...

سلام به همه دوستان عزيز ، عزاداريهاتون قبول باشه ، ستايش جون نگران تاريخ تخمك گذاريت كه نباش چرا توي بارداريهاي طبيعي ميگن از روز ١٠ سيكل تا روز ٢٤ اينا تقريبا يك شب در ميون نزديكي داشته باشيد به خاطر اينكه تاريخ تخمك گذاريها با هم متفاوته مخصوصا بعد از استفاده از داروهاي هورموني كه بدتر هم ميشه ، معمولا تاريخ تخمك گذاري ١٤ روز قبل از پريود بعدي هست حالا سيكل همه كه يكسان نيست پس تاريخ تخمك گذاريها متفاوت هست .

آمپول دكاپيتيل هم براي مهار سيستم تخمك گذاري هست كه توي سيكل انتقال يك نوع آمپول براي مهار سيستم تخمك گذاري ميدن مثلا من سري قبل بوسرلين داشتم و اين سري ديفرلين ، كه همه اين آمپولها از يك خانواده هستن .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

[QUOTE=46209774]سلام به همه دوستان عزيز ، عزاداريهاتون قبول باشه ، ستايش جون نگران تاريخ تخمك گذاريت كه نباش چرا توي ...[/

مرسی عزیزم که جواب دادی،عزاداریهای شما و بقیه دوستانم قبول باشه ان شالله،ببخشید انقد فکرم درگیر امپول بود یادم رفت زودتر بگم

اللهم صلی علی محمد وآل محمد
کاری جز تکرار ازمون بر نمیاد،تا وقتی توان جسمی و مالی داریم و البته اصرار بر مادر شدن. بعضی اوقات ه ...

پگاه جان حرفات کاملا درسته درک میکنم این پارادکس رو امیدوارم خدا خودش بهمون رحم کنه..و بتونیم حس مادری رو تجربه کنیم...من که یه اتاق پر عروسک دارم همیشه دوست داشتم..اما حالا میخوام همشو از تو اتاق جمع کنم هرکی میاد میگه اتاق بچه..دیگه حتی خیلی هم عروسک دوست ندارم خیلی دلشکسته م...اما خب باید ادامه بدیم تا ببینیم چی در انتظارمونه...عزیزم ممنون از دعای زیبات...امیدوارم که فررندت رو به زودی در آغوش بگیری و بهش شیر بدی و این روزهای تلخ همشون فراموش بشن...الهی آمین..وای کاملا درک میکنم چی میگی

امیدوارم تک تک مون به خواستمون برسیم...آمین

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..

دوستای گلم یه ساعت پیش که از مسافرت برگشتیم خونه سرراه طاقت نیاوردم به همسرم گفتم بریم بی بی چک بگیرم فردا بذارم که بازم از کنجکاوی همون موقع گذاشتم بعد. از. ده دقیقه خط دوم یه هاله ای افتاد. فعلا روش حساب نکنم درسته؟؟؟😁اینم بگم امروز روز نهم انتقالم بود و اینکه مارک مدیکور هم گرفتم

هر عزیزی دوست داشت برای موفقیت سیکل ای وی اف من یه صلوات بفرسته منم بعد از بارداریم همیشه دعاگوش هستم😘
سلام نفس جون ، فعلا باید تا 5 شب دیگه قرص جلوگیری بخورم، بعد منتظر شم تا پریود بشم و شروع گنال اف به ...

عزیزم ب امیدخدا...وب امیدمامان شدنت😘😘

خدایااا هزارن هزار مرتبه شکرت بخاطر معجزه ت😍🙏🏻

عزيزم ان شا الله كه مثبته و جواب آزمايشت هم مثبت ميشه ، مباركت باشه خانمي ، براي من هم روز ٨ انتقال همينطوري بود و روزهاي بعد پررنگ تر شد و مارك همه بيبي چكهام هم مديكور بود ، اگر آمپول hcg نزدي مثبته مبارك باشه .

سلام عزیزم مبارک باشه ببخشید شما تعیین جنسیت داشتید درسته؟ یعنی بچه دارید الان

رَبِّ هَبْ لِی مِنْ لَدُنْکَ ذُرِّیَّةً طَیِّبَةً إِنَّکَ سَمِیعُ الدُّعاءِ رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِین

وای عروسک جون مبارکه. برای منم دعا کن. منکه از ترسم که نکنه کوتاهی کنم این چند روز از خونه بیرون نرفتم. حتی دوش نگرفتم. دکترم گفته بود ۵ روز استراحت بعد فقط کوتاه با ماشین برو بیرون و...

سلام منم حدود ده روز پیش آزمایش داشتم و سومین آی وی افم هم منفی شد. تقریبا هر بار که انتقال داشتم، ...

پگاه جان خیلی متاسف شدم که جوابت منفی شد ... هممون می دونیم این راه خیلی سخته و نیاز به تکرار داره و تکرار 

ان شالله خواسته ی دل ما با خواسته خدا یکی بشه و دل ما هم شاد بشه 

منم این حالتی که گفتی رو دارم  تپش قلب و یهو کل صورتم و سینه هام خیسسسسس عرق می شه   انگار صورتمو شستم 

البته قبل انتقال هستم 

تازه دارم ال دی می خورم که برم سراغ پانکچر

ولی سیکل های قبلیمم داشتم  

خیلی شرایط بدیه وقتی تپش قلب میاد سراغم   سر و صورتم پر اب می شه

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...