2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046493 بازدید | 684518 پست
اي واي عزيزمم خيلي ناراحت شدم ايشالله خدا زودي دلتو شاد كنه 🙏🏻

مرسی دوست خوبم...امیدوارم که شما خوش خبر باشی و جو تاپیک عوض ...

عزیزم من پرسبدم همون موقع درباره مصرف اینجورچیزهااا همیشه میگن حد اعتدال رو رعایت کنید..میتوتی حداقل باهاش غرغره کنی و لیموشیرین بخور واسه اطمینان بازم بپرس. آب و مایعات هم زیاد مصرف کن..انشالااا که خیره

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان خوبم من هم باید بگم متاسفانه نتیجه این چند تا جنینم هم مشخص شد...پریود شدم و البته خداروشکر چ ...

کاری جز تکرار ازمون بر نمیاد،تا وقتی توان جسمی و مالی داریم و البته اصرار بر مادر شدن.

بعضی اوقات همه چیز نرمال و درسته،اما بازم نمیشه.

دقیقا مثل بارداری طبیعی که میگند تا یکسال اگه اقدام کنی و باردار نشی،بازم طبیعیه و ناباروری محسوب نمیشه

من هفته قبل بعد از گرفتن آزمایش و حال خراب و چشم گریون،تصمیم گرفتم برم دنبال فرزند خواندگی،اما بقول شما فکر میکنم تحت تاثییر دارو و به هم ریختن هورمونام بودم

چون دقیقا فرداش پشیمون شدم و گفتم،اونقدر ادامه میدم که دیگه به هر دلیلی نتونم

اما میخوام خودم مادر بشم و بارداری و شیر دادن به بچمو تجربه کنم،من یک زنم و این حقمه،

شما هم استراحت کن و به خودت برس،دوباره سرپا بشی و با فکر راحت بتونی تصمیم بگیری که میخوای چیکار کنی

امیدوارم خدا بهت آرامش بده

سال ۹۶،سال مادر شدن من،خدایا ازت ممنونم بخاطر همه خوشبختیهایی که به من عطا کردی

مامان سبحان،afsoon،efsibi،و همه دوستای خوب و مهربونم که این روزای عزیز امکان شرکت در مراسم امام حسین رو دارید ، دسترسی به نذری دارین، میخواستم ازتون خواهش کنم لطف کنین و برای من هم دعا کنین، ایشالله خداوند حاجت هممون رو میده، آمین.

سلام منم حدود ده روز پیش آزمایش داشتم و سومین آی وی افم هم منفی شد. تقریبا هر بار که انتقال داشتم، ...

عزبزم اما من سرم و قرص نداشتم فقط پروژسترون . جایی هم نرفتم 

خدایا با تمام وجود منتظر معجزه ات هستم... کنارم باش...  
اخه تماس گرفتم مرکز گفتن قطع کن داروهاتو... وای انا جون خیلی ناراحتم...اخه کاری نبود که دیگه انجام ...

عزیزم چاره چیه مجبوریم خودمون بیشتر حواسمون جمع باشه.......

من فکر کردم تا الان انجامشون دادی پس حتما این سری کاریوتایپ و دی اف آی رو انجام بده....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

سلام دوستاي خوبم ممنون از تك تك شما خوبان كه تو روزاي سختم سنگ صبورم بوديد 

اميدوارم به تمام آرزوهاي قشنگتون برسيد 

اين بار هم منفي شد خيلي خسته و بي انرژيم

بيشتر از همه وقتي خستگي و تو صورت شوهرم ميبينم ولي جلوي من فيلم بازي ميكنه كه مثلاً اوكي 

آزارم ميده

نميدونم چيكار كنم فعلا كه نه انرژيشو دارم نه هزينشو اينبار ديگه همه كار كردم ولي نشد نميدونم حكمتت چيه خدا جونم

ولي هر وقت صلاح دونستي و خير بود معجزتو بهم نشون بده

ديگه نميخوام سماجت كنم و به زور بخوام

هر چي كرمش بود چند ساله آرامش و جوونيمو و لحظه هاي قشنگمو گذاشتم پاي اين داستان همه چيو به خودم و شوهرم و زندگيم زهر كردم نتيجه اي نگرفتم

آزمايش بنا دادم ١٠ بود روز ١٤ مطمئن بودم مال داروهامه و البته سر موعدم پريود شدم وقتي روز دوم پريودم رفتم پيش دكتر به اصرار خودش سونو كرد و بهم لترزول خارجي و مريونال داد تا سه شنبه برم پيشش سونو كنم نميدونم دليلش از اينكار چي بود با چهار تا جنين عالي نشد با تخمكاي ضعيف من و وضعيت داغون اسپرم شوهرم يعني طبيعي مگه ميشه مگر اينكه معجزه بشه

در اثر چند بار پانكچر و اين هورمون تراپي ها تعداد و كيفيت تخمكام هم كم شده مشكل اصلي شوهرم بود ولي الان من هم بي مشكل ديگه نيستم 

برام دعا كنيد عزيزانم 

من هم از خدا ميخوام تك تكتون اشك شوق بريزيد و زندگي شاد و آرومي داشته باشيد

دوستون دارم 🌺🌺🌺🌺🌺

🌸اللهم صلي علي محمد و آله محمد🌸 خدايا ممنونم همه چيو به وقتش قسمتم ميكني دوست دارم 
دوستانی که آی وی آی جی داشتین کجا باید تایید کنم ؟ لطفا اگه تا حالا تایید کردین مراحلشم برام بگید و ...

عزیزم خوب بار اول سخته تاییدش و یشه گفت تایید نمیکنن مگه اینکه سابقه سقط داشته باشی.......

اما برا بار دوم تزریق یعنی وقتی که بتا + شد دیگه راحته مدارکتو آزاتو بعلاوه آز بتای + رو میبری و پرونده تشکیل میدی........

برا تشکیل پرونده باید تایم اداری باشه و اکثر داروخونه های بزرگی مثل ۱۳ آبان و ۲۹ فروردین و هلال احمر و شهید کاظمی راحت برات پرونده تشکیل میدن و تهیه میکنی و برا دفعات بعد دیگه نیاز نیست وقت اداری باشه نصف شبم بری بهت میدن چون دیگه اسمت وارد سیستم شده و تا ۶ ماه جا داره سرم تهیه کنی......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
راستي براي تاييد سرم هم من نداشتم ولي ميدونم اگر دفترچه ات بيمه سلامت يا خدمات درماني باشه بايد بري ...

۱۳آبان تاییدش روبروشه اون ور پل عابر پیاده......

اما بقیه داروخونه هایی هم که اسمشونو بردم داخلشون تایید دارن فقط برا بار اوا.  تشکیل پرونده باید وقت عداری باشه دفعات بعد چون تو سیستم اسم ثبت شده دیگه راحته......

سلام .من امروز خیلی حالم بد شده قبلا غروبا حالم بد میشه ولی امروز از صبح که پاشدم حالت تهوع دارم یعن ...

عزیزم جای مطمئن اگه بلدی خوب حاضریشو بخر بخور فقط زیاده روی نکن.....

من که با چند تیکه تا چند رور اوکی بودم......

آنا جون و مامان سبحان عزیز میشه لطفا بگین چه جوری سیرابی درست میکنین؟ 

لیلا جون من از اینپاک شده های بسته بندی خریدم بعدش یه دورم خودم تمیز شستمش و با زودپز پختمش.....

ببین یه دونه پیاز درسته و یکم نمک و اگه میتونی چند حبه سیرم خوبه بنداز باهاشو تو زودپز و بذار بپزه......

بدون زودپزم میشه پخت اما خوب بیشتر زمان میبره.....

کار خاصی نداره پختش راستی من تیکه های پنج سانتی مربع مربع قیچی کردم انداحتم تو زودپز.....

یکی دو ساعت با زودپز بپزه کافیه با قابلمه هم فکر کنم یه هفت هشت ساعتی باید بپزه......

آنا جون و مامان سبحان عزیز میشه لطفا بگین چه جوری سیرابی درست میکنین؟ 

راستی لیلا جون آبشو نریزی دورا خیلیخوبه آبش میتونی باهاش تیلیت درست کنی.......

من بعد پخت گذاشتم آبشو تا حدی کشید بعد بسته بسته چند تیکه از خودش و یکمم از آبش بسته بندی کردم گذاشتم تو فریزر.....

به وقتش هر سری یه بسته گذاشتم گرم شد خوردم.....

عزیزم همون دورناف بزنش......

منم اینارو دور ناف میزدم......

هموزیگوت وایلد تایپ یعنی نرماله و مشکلی نیست......