2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046487 بازدید | 684516 پست

مامانی خیلی زود بی بی گذاشتی من تازه امروز باید hcg بزنم . اصلا بی بی چک بعد آزمایش خون جواب می ده. بی خیال. واقعا واقعا سخته من هر طرف می پیچم ی دردی دارم. هپارین از انکسوپارین سخت تره. من به خاطر سوزش واژن و ترس از عفونت قارچی شیاف رکتال استفاده کردم البته من مشکل شقاق هم دارم افتادم خونریزی از پشت. یعنی ی هفته نشده دست وپا کبود خدایا فقط به بزرگی و عظمت خودت رحم کن. 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عروسك جان اگه يكم مهر انتقال دادي خب فردا يكشنبه ميشه نهم چجوري حساب كردي من اشتباه حساب كردم ؟

آره دیگه عزیزم فردا یعنی تازه روز نهم شروع میشه که انتقال دادم یعنی هشت روز کامل هشت تا بیست و. چهارساعت 

مم اینطوری حساب میکنم یعنی یکم ساعت یازده انتقال دادم نهم ساعت یازده تازه میشه هشت روز😁مگه اشتباهه؟؟

هر عزیزی دوست داشت برای موفقیت سیکل ای وی اف من یه صلوات بفرسته منم بعد از بارداریم همیشه دعاگوش هستم😘

من رحمم دوشاخ بود سپتوم داشت سال ٩٢عملش كردم دكتر خودم و اصف جاه تهران كفت مشكلي نيس ولي حالا كه جواب ازمايشم مثبت شده بجاي خوشحالي دلشوره شديد دارم ميترسم اين مشكل رحم كار دستم بده😢

خدايا به بزرگيت قسم به دل ما منتظرا يك نگاه كن.خدايا به حرمت امام حسين دل تك تك ماهارو شاد كن.هممون با اميد در خونت اومديم دست خالي برنگردونمون.خيلي دلم گرفته يك جورايي مستاصلم بهم آرامش بده.

👶🏻خدايا ميدونم ارحم راحميني👶🏻
راستی لیلا جون آبشو نریزی دورا خیلیخوبه آبش میتونی باهاش تیلیت درست کنی....... من بعد پخت گذاشتم آب ...

سلام آنا جونم،خیلی ممنونم، اتفاقا اینجا هم پاک شده و بسته بندی پیدا کردم ، حتما درست میکنم و آبش هم خوب شد گفتی دور نمیریزم، الان دو تا دستور پخت دارم هم شما هم مامان سبحان عزیز، خیلی خیلی ممنون.😘😘😘

سلام دوستان.من هیسترو شدم میشه این عکسو بفرستم بهم بگید چه مشکلی بوده.هنوز دکتر ندیدمش.از دو روز بعد ...

سلام عزیزم، عکسو بفرست، نگران لکه بینی نباش چون کاملا طبیعیه، تو برگه بیمارستان نوشته بود و دکتر هم برام توضیح داد که تا ۱۵ روز لکه بینی کاملا طبیعیه، اگر خونریزی مثل پریود داشتی که سنگین بود و تب بالای ۳۸ باید بری بیمارستان.

تشخیص دکتر چی بوده؟یه نمونه هم دادن به آزمایشگاه

نوشته پولیپ، اشتباه نکنم، برای من از بافت اندومتر نمونه بردارشتن و دادن آزمایشگاه که گفتن ۵۰ روز طول میکشه تا جوابش حاضر بشه ولی چیز نگران کننده ای نیست در کل دکتر قبل عمل به من گفت احتمال داره یکم بافت اندو رو بتراشم اگر موردی ببینم، که بعدش بهم گفت دیواره اندومترم ضخیم بود ولی چیز مهمی نیست، شما هم نگران نباش چیز خاصی ننوشته بالاخره وقتی یه آزمایش سنگین انجام میدن احتمال بیوپسی هم هست چون دیگه رفتن اون تو برای بررسی خب یهو همه کار لازم باشه انجام میدن.

نوشته پولیپ، اشتباه نکنم، برای من از بافت اندومتر نمونه بردارشتن و دادن آزمایشگاه که گفتن ۵۰ روز طول ...

سلام لیلاجون...شماکی میخاین میکروانجام بدین ب امیدخدا?

خدایااا هزارن هزار مرتبه شکرت بخاطر معجزه ت😍🙏🏻
سلام آنا جون و دوستان عزیز من چند ماهه نیومدم به این تاپیک و صفحات رو نخوندم . من دوم دی ماه ۹۵انتقا ...

عزیزم خیلی خوشحالم اومدیو از خودت خبر دادی.....

عزیزم ایشالله همیشه شاهد شادیاش باشی و موفقیتاشو ببینی......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com