2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046270 بازدید | 684508 پست
اون مواردی که هتروزیگوت همراه با موتانت زده یعنی جهش ژنی داره و ایراد هست...هموزیگوت ها ی بدون موتان ...

چه سخته ! اينا يعني چي ؟ فقط مشكل به من مربوط ميشه يا همسرم هم هست ؟ اونكه إرثي غلظت خون داره كلاً

اون مواردی که هتروزیگوت همراه با موتانت زده یعنی جهش ژنی داره و ایراد هست...هموزیگوت ها ی بدون موتان ...

رز جونم ميگم كه يعني اصلا احتمال بارداري طبيعي نبود نه ؟ الانم نيست ... بايد تو سيكل برم كه بشه همه چي رو كنترل كرد ؟

من همون تهران كه مطب دكتر بودم گفتم ممكنه اين علت ناباروري و شكست هاي اي وي اف باشه گفت بله ممكنه يا اين باشه يا اين همراه آندومتريوز و يا خود آندو... توي آزمايشاي قبليمم كه اينجا گذاشتم انگار يه موردايي از سي دي ماركرا بالا پايين بود... كلا اينا با دارو حل ميشن؟ اون ايمني ها و اين انعقادي ها ؟؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزيزم خوبي ؟ مرسي راهنماييم كردي، فكر كنم فوليك أسيد رو هم قطع ميكنن واسم آره ؟؟ من چون مينورم سالها ...

مرسی عزیزم..

خواهش میکنم...نه فولیک که باید بشه،ارتباطی نداره...خب خیلیا هپارین یا انوکسا داشتن ولی بازم منفی شده چون فقط یک عامل تو ناباروری اکثر ماها دخیل نیست...مثلا خودت این بار اندومتریوزت که یه مشکل اساسی هست حل کردی و همین ازمایشات هم کلی مسئله رو روشن کردن...باید دونه دونه حل شن تا مامان بشیم

pai-1خیلی مهم هست برای بارداری سالم...که خب ما مشکل داریم....و برای  حل همین مورد فکر میکنم همون ب6-12 رو میدن

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
رز جونم ميگم كه يعني اصلا احتمال بارداري طبيعي نبود نه ؟ الانم نيست ... بايد تو سيكل برم كه بشه همه ...

نه این موارد انعقادی روی بحث خونرسانی موثرن فکر نمیکنم از بارداری طبیعی جلوگیری کنن....ولی موارد ایمنی اگر مشکل داشته باشن بدن جنین رو پس میزنه و اجازه لانه گزینی نمیده...که اونم با ای وی ای جی و پردنیزولون و در موارد حدتر با لنفوتراپی قابل حل هست

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
چه سخته ! اينا يعني چي ؟ فقط مشكل به من مربوط ميشه يا همسرم هم هست ؟ اونكه إرثي غلظت خون داره كلاً

این ازمایشات مگه مال شما نیست؟

سلام به همگی دوستنا لطفا اگه کسی تجربه هیستروسکوپی رو داره منو راهنمایی کنه؟؟ چجوریه؟؟ درد داره؟ ...

عزیزم هیستروسکوپی دو نوع داریم، هیستروسکوپی تشخیصی و جراحی،با دوربین داخل رحم و محل ورودی لوله هل به رحم رو بررسی میکنن، روش کار یکسان هستش، فقط تفاوت در اینِ که اگر در حین هیسترو مشکلی باشه مثل سپتوم یا میوم و ... همون موقع برات برش میدارن که میشه جراحی، احتمالا با بیهوشی برات انجام میدن که هیچی حس نمیکنی، خیلی راحت ِ صبح میری و عصری مرخص میشی، نگران نباش خیلی هم آزمایش خوبیه خیالت راحت میشه، من خودم 1 ماه پیش انجام دادم خیلی راحت بود، بعد از عمل هم تا 15 روز ممکنِ لکه بینی داشته باشی که طبیعیه،بعد از یک هفته میتونی ن ز د ی ک ی داشته باشی، ممکنِ زودتر از موعدت پریود بشی که اونم طبیعیِ، فقط بعد از عمل اگر تب بالای 38 درجه داشتی و یا خونریزی شدید باید بری دکتر وگرنه خیلی راحت و خوب این آزمایش.

سلام بر همگی. من روز ۱۴ انتقال هستم بچه ها یادتونه من تا دو روز پیش حالم خیلی بد بود و حالتهای بدی د ...

عزیزم به این علایم توجه نکن، چون ماها دارو مصرف میکنیم میتونه عوارض دارو باشه، ایشالله که جوابت مثبتِ و حسااااابی جشن داریم الهی آمین.

در مورد کاهش وزنت هم چون استفراغ و بیرون روی داشتی آب بدنت رو از دست دادی مال اونِ، نگران نباش تا میتونی مایعات بخور. ایشالله که میای خبر خوش رو امروز بهمون میدی.  

سلام به همه دوستان خوبم من فقط ميام ميخونم الان هم گفتم يه احوالي ازدوستانم بپرسم انشااله كه هميشه خ ...

سلام به روی ماهت سیندرلا جان، خوبی عزیزم؟ خیلیییییییییی کار خوبی میکنی که میای و پیام برامون میذاری، من خودم همیشه میگم کاش دوستای گلمون مارو از خودشون بیخبر نذارن.  ایشااالله بزودی خبرای خوب از خودت بهمون میدی.آمین.  

عزیزم به این علایم توجه نکن، چون ماها دارو مصرف میکنیم میتونه عوارض دارو باشه، ایشالله که جوابت مثبت ...

عزیزمی لیلاجون بخاطر انگیزه ات ممنونم . این انتظار واقعا سخته.

خدایا با تمام وجود منتظر معجزه ات هستم... کنارم باش...  
عزیزم به این علایم توجه نکن، چون ماها دارو مصرف میکنیم میتونه عوارض دارو باشه، ایشالله که جوابت مثبت ...

عزیزمی لیلاجون بخاطر انگیزه ات ممنونم . این انتظار واقعا سخته.

خدایا با تمام وجود منتظر معجزه ات هستم... کنارم باش...  
سلام به روی ماهت سیندرلا جان، خوبی عزیزم؟ خیلیییییییییی کار خوبی میکنی که میای و پیام برامون میذاری، ...

لیلاجون معنی این یعنی چیNo sonographic sign for PCO is noted....لطفاجواب بدین😞

خدایااا هزارن هزار مرتبه شکرت بخاطر معجزه ت😍🙏🏻
چرا مال خودم و همسرم كنار هم هست نوشته مرد و زن بالاش

اهان، خب هر دوتون ظاهرا مشکل دارین یه جاهایی....اونایی که رنگی کرده و هتروزیگوت هست مشکل دارن... 

البته تا جایی که من متوجه میشم....ولی نزده نوع مشکل چی هست...مثلا برا من pai -1 فکر میکنم زده بود از نوع 4g/5g

سلام آنا جون و دوستان عزیز من چند ماهه نیومدم به این تاپیک و صفحات رو نخوندم . من دوم دی ماه ۹۵انتقال داشتم و هشتم شهریور زایمان کردم و خدا رو شکر پسرم سالم اومد تو بغلم. همیشه واسه همه عزیزان اینجا و همه منتظرا دعا میکنم. 

لطفا برای سلامتی همه بچه ها وپسر من صلوات بفرستین