2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046394 بازدید | 684511 پست
سلام بر همگی. من روز ۱۴ انتقال هستم بچه ها یادتونه من تا دو روز پیش حالم خیلی بد بود و حالتهای بدی د ...

سلام به همه دوستان ، عزيزم علايم روزهاي اول ميتونه از پانكچر هم باشه ، ان شا الله همين ٢ تا ني ني برات ميمونن ، اصلا به علايم توجه نداشته باش ، چرا نميري آزمايش بدي همين امروز عزيزم ؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به همه دوستان ، عزيزم علايم روزهاي اول ميتونه از پانكچر هم باشه ، ان شا الله همين ٢ تا ني ني بر ...

پس فردا میرم که بشه ۱۶ روز ، مامان سبحان جون نمیدونم چم شده اصلا فقط دلم میخاد تنها باشم گریه کنم خیلی حالت افسردگی دارم در صورتی که تا دیروزم روحیه ام عالی بود و برا جوجه ها اسم انتخاب میکردم اما امروز کاملا برعکسم. امروز روزیه که باید پری بشم ولی بخاطر آمپول خوب مطمینم نمیشم ولی حال روحیم خیلی خرابه...

خدایا با تمام وجود منتظر معجزه ات هستم... کنارم باش...  

سلام دوست جونی ها

من 10 صفحه اول رو خوندم دیگه بقیه ش خیلی زیاده وقت نمیکنم بخونم

من می خو استم این ماه میکرو انجام بدم که دکتر گفتن یه کیست کوچیک دارم که باید دارو استفاده کنم و ماه بعد برم واسه میکرو.

من شوهرم مشکل هم تحرکی اسپرم داره

الانم روز 3 پری هستم.که گفت روز اول پری بعدی م برم دوباره

الان کار خاصی باید انجام بدم یا من و شوهرم باید غذای خاصی بخوریم؟

چند روز بعد از لقاح باید مرخصی بگیرم/

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/در پیکر من دو قلب دارد ضربان
پس فردا میرم که بشه ۱۶ روز ، مامان سبحان جون نمیدونم چم شده اصلا فقط دلم میخاد تنها باشم گریه کنم خی ...

عزيزم حال روحيت كه به خاطر هورمونهايي كه استفاده كردي هم هست ، همه ما اين حالات رو تجربه كرديم ، به نظر من كه استفاده از پروژسترون ربطي به پريود نشدن نداره البته بدنها با هم متفاوته ولي من چند بار كه آي يو آي كردم و باردار نبودم با اينكه پروژسترون داشتم سر تاريخ پريود خونريزيم شروع شد و پريود شدم ولي اين دو باري كه انتقال جنين داشتم و باردار بودم پريود نشدم ، پس ان شا الله كه شما هم بارداري عزيزم .

سلام دوست جونی ها من 10 صفحه اول رو خوندم دیگه بقیه ش خیلی زیاده وقت نمیکنم بخونم من می خو استم ای ...

سلام عزيزم ، كار خاصي كه نميخواد انجام بديد فقط تغذيه سالم داشته باشيد و تا قبل از انتقال جنين حتما پياده روي داشته باش ، و با اميد برو جلو و بقيه چيزها رو بسپار به خداي مهربون .

مرخصي هم اگر راحت بهت ميدن تا يك هفته بعد از انتقال بگيري خوبه اگر هم نتونستي حتما ٣ روز اول رو مرخصي بگير .

یک قلو داری/مشکل از کی بود؟

بله عزيزم ، يه قلو ، ما خيلي مشكل خاصي نداشتيم يه طورايي جز ناباروريهاي بدون علت بوديم البته همسرم واريكوسل داشت و عمل كرد ولي بعد از عمل شرايطش خوب شده بود ولي باز هم صبر كرديم و وقتي طبيعي و با آي يو آي باردار نشديم اومديم سراغ آي وي اف .