2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046381 بازدید | 684510 پست
عزيزم خوبي ؟؟ يكيش كه به نظر خودم خوبه ولي اوني كه واسه ژنتيكه اصلا نميدونم چي به چيه، انگار يه چيزي ...

مرسی عزیزم خوبم، اون ژنتیک انگار تایید کرده که مشکل غلظت خون داری، بازم نمیدونم منظورش چیه دقیقا ولی حتی اینم باشه به نظرم مشکل خاصی نیست، بذار یه تحقیقی بکنم.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرسی عزیزم خوبم، اون ژنتیک انگار تایید کرده که مشکل غلظت خون داری، بازم نمیدونم منظورش چیه دقیقا ولی ...

آقا و خانم رو هم كنار هم نوشته ديگه بدترررر من نميدونم چي به چيه اصلا ! 

بلاستوسیست: بلاستوسیست مرحله ای از رشد جنین است که معمولا از روز ۵ به بعد آغاز میشود و جنین پرسلولی ...

مرسی لیلا جونم خیلی زحمت کشیدی انشا الله به حق سه ساله ی امام حسین حاجات قلبیتو بگیری عزیزم😘😘😘

هر عزیزی دوست داشت برای موفقیت سیکل ای وی اف من یه صلوات بفرسته منم بعد از بارداریم همیشه دعاگوش هستم😘
آقا و خانم رو هم كنار هم نوشته ديگه بدترررر من نميدونم چي به چيه اصلا ! 

اون پایین نوشته شما بیشتر در معرض ابتلا به بیماریهای عروقی قلب، لخته شدن خون هستید، دیگه اینم خب اگر کسی ژن غلظت داشته باشه باید بیشتز به فکر سلامتی قلبش باشه.

مرسی لیلا جونم خیلی زحمت کشیدی انشا الله به حق سه ساله ی امام حسین حاجات قلبیتو بگیری عزیزم😘😘😘

عزیزم کاری نکردم، چه دعااای قشنگی کردی ، انشالله خودت هم حاجت روا بشی عزیزم.      

اون پایین نوشته شما بیشتر در معرض ابتلا به بیماریهای عروقی قلب، لخته شدن خون هستید، دیگه اینم خب اگر ...

واقعا من ؟؟ همسرم غلظت خون داره و دكتر آسپرين داده بود بهش، سابقه بيماري قلبي هم دارن خانوادشون، من البته مينورم و ما هم سابقه سكته قلبي رو داريم ولي به باردار نشدنم مربوط ميشه ؟؟ خدايا حكمتتووووو شكر

واقعا من ؟؟ همسرم غلظت خون داره و دكتر آسپرين داده بود بهش، سابقه بيماري قلبي هم دارن خانوادشون، من ...

منظور از شما، خودت و همسرت بود   

نه از نظر من با توجه به تجربیات ربطی به باردار نشدن نداره، فقط ریسک این بیماریها در شما زیاد و خب چون ژن رو دارین همونطور که از والدینتون به ارث بردید ممکنِ فرزندانتون هم این ژن رو به ارث ببرن، ولی داشتن یک ژن دلیل بر این نیست که حتما شما محکوم به داشتن بیماری قلبی میشین، فقط احتمال ابتلا به این بیماریها نسبت به افرادی که این ژن رو ندارن بیشترِ. عزیزم ربطی به بارداری نداره، ربط داشت الان خودت و همسرت هم فرزندانِ والدینتون هستید، احتمالا برادر خواهر هم دارین، پس نگران نباش.

منظور از شما، خودت و همسرت بود     نه از نظر من با توجه به تجربیات ربطی به باردار نشدن ن ...

درسته ! ازين تعجب كردم كه توي آزمايشهاي ناباروري هست، ازونجايي كه الان عملكرد دستگاه توليدمثل مهمترين چيزه واسم پس خيالم راحت شد 😬😬😬 قلب و عروق ميره ته ليست باي باي😬

سلام بر همگی. من روز ۱۴ انتقال هستم بچه ها یادتونه من تا دو روز پیش حالم خیلی بد بود و حالتهای بدی داشتم سه روز تمام تب و بدن درد و نهایتا معذرت میخام اسهال و استفراغ شدید در روز ۱۱ انتقالم ، الان دو روزه حالم خوبه و فقط پهلو درد و کمر درد گاهی شدیدو گاهی ملایم و درد زیر شکم دارم و علایم دیگه ندارم و حتی درد سینه ندارم فقط گاهی تیر میکشن. الان این حذف علایم یعنی چه؟ یه کم نگرانم کرده نکنه جوجه هام نموندن که علایمم رفته؟! باتجربه ها بیاین کمک کنید... ته دلم شور میزنه من جوجه فریزی ندارم همین دوتا تمام داراییم بوده... راستی از روز انتقال تا الان من ۳ کیلو کاهش وزن داشتم این طبیعیه؟!؟

خدایا با تمام وجود منتظر معجزه ات هستم... کنارم باش...  

سلام به همگی

دوستنا لطفا اگه کسی تجربه هیستروسکوپی رو داره منو راهنمایی کنه؟؟

چجوریه؟؟ درد داره؟

دکتر میخواد قبل انتقال فریز واسم هیسترو کنه

خدای مهربون ممنون که تیکرمو واقعی کردی  هزاران هزار  بار شکرت
درسته ! ازين تعجب كردم كه توي آزمايشهاي ناباروري هست، ازونجايي كه الان عملكرد دستگاه توليدمثل مهمتري ...

پرپر جان شما مشکل انعقادی داری...یعنی احتمال لخته شدن خونت بالاست...و در این صورت خونرسانی به رحم و جنین مشکل هست و خطر سقط بوجود میاد...منم همینا رو مشکل داشتم....بهم گفتن نه ماه بارداری و یک ماه قبل از انتقال باید هپارین داشته باشی...و همین طور اسپرین...

درباره سلامت خودت هم احتمال سکته قلبی و ترومبوز زیاد میشه....سعی کن مایعات بیشتر مصرف کنی....

اصلا هم نگران نباش چاره ش همون هپارینه....و فکر میکنم سه ماه قبل از نتقال هم باید ب6 و هفته ای یکی امپول ب12 داشته باشی...طرازی به من داده بود؛ البته من در موارد دیگه هم مشکل داشتم، حالا شاید برای شما فرق داشته باشه...

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
عزيزم خوبي ؟؟ يكيش كه به نظر خودم خوبه ولي اوني كه واسه ژنتيكه اصلا نميدونم چي به چيه، انگار يه چيزي ...

اون مواردی که هتروزیگوت همراه با موتانت زده یعنی جهش ژنی داره و ایراد هست...هموزیگوت ها ی بدون موتانت هم سالم محسوب میشن

تو این صفحه وبلاگم یه سری مطلب درباره مسایل ایمنی انعقادی هست دوست داشتی بخونشون

http://mamanemicrooei.blogfa.com/category/3

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
پرپر جان شما مشکل انعقادی داری...یعنی احتمال لخته شدن خونت بالاست...و در این صورت خونرسانی به رحم و ...

عزيزم خوبي ؟ مرسي راهنماييم كردي، فكر كنم فوليك أسيد رو هم قطع ميكنن واسم آره ؟؟ من چون مينورم سالهاست كه فوليك ٥ ميخورم، توي هردو انتقالم از شب انتقال انوكساپارين داشتم ، بازم جواب نداد، آسپرين اينا هم هيچوقت نداشتم!! ممكنه اينم يه علت باشه واسه نابارويه من ؟؟  دكترت چي گفت در اين مورد ؟ دكترم رزاقي هست آذرماه باهاش نوبت دارم