2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047215 بازدید | 684581 پست
خانما من رفتم آزمايشگاه كه كاريوتايپ اينا بدم، دكتر آزمايشگاه به همسرم گفت واسه شما MTHRF ننوشته؟ فق ...

عزیزم اتفاق خوبه همسرتم بده......

وجود ژن غلظت خون رو بررسی میکنه.......

برا اطلاع از وضعیت غلظت خونش خوبه......

میدونی کسایی که ژن غلظت خون دارن خوب ریسک ترومبوز و سکته و... بالاتری دارن......

بدونیم بد نیست......

مثلا من از وقتی که میدونم مایعات بیشتر میخورم......

حواسم هست چیزی نخورم بدترش کنه......

ضمنا شاید اگه همسرتونم داشته باشه رو بحث واریکوسل و امثالهم هم تاثیر بذاره......

مثلا من واریسم دارم......

درسته این برداشت منه اما خوب به نظرم ژن غلظت خونمم بی تاثیر نبوده....

پس چه بهتر که همسرتم انجام داده.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آنا جون امروز زنگ زدم دکتر مطب نبود. می شه ترتیب تزریق واژینال gcsf  ای وی ای جی و انتقال رو بگ ...

عزیزم برا من سرم دو رور قبل انتقال بود  جی سی اس اف که زیر جلدی بود نیم ساعت قبل انتقال بود......

اگه برا شما داخل رحمه نمیدونم دقیقا کی تزریق میکنن.....

عزیزم اگه چهارشنبه ویزیت میشی فکر کنم دیگه اوایل یا نهایتا اواسط هفته بعد انتقال بدی.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پرپر جون  چرا یه مدتی هست سوزش معده  دارم ،ازبس تو سیکلهام قرص خوردم ،یادگاری برام جا مون ...

مر مر جون پس حتما برو دکتر, دارو بهت میده اگر بهتر نشدی آندوسکوپی میکنن, سعی کن آب پرتقال و لیمو اینجور چیزا نخوری, داروهای مختلفی هست ولی برو حتما یه ویزیت نگران نباش دو هفته دارو بخوری خوب میشی.

دوستان من روز ٨ انتقالمه ولي از امروز داروهامو قطع كردم چون سابقه بارداري و داشتم و حالتاشو ميدونم ه ...

عزیزم این چه کاریه؟

اتفاقا یکی از دوستامونم اشتباه شما رو کرد......

همچین کاری نکن.....

فکرشو بکن اون اولین فرزندشم از میکرو داشت و چون سر دومی بدون علامت بود ناامید شد و داروهاشو قطع کرد اما باورت میشه سه قلو باردار بوده؟

عزیزم همچین ریسکی نکن.......

طفلک بعدش خیلی اذیت شد اما شکر خدا خدا بهش رحم کرد......

پس داروهاتو ادامه بده.....

من واقعا هیچ علامتی نداشتم.....

هیچ علامتی عزیزم......

عزيزم آخه جنينام ٥ روزه بودن پس نميشه تا حالا لانه گزيني نشده باشه لانه گزيني هم تو بدن من علائم دا ...

عزیزم گفتم که گل آفتاب گردونم دقیقا به همین علت بی علامتی داروهاشو قطع کرده بود......

اونم با بارداری سه قلویی.......

که شاید کسی باورش نشه سه قلو باردار باشی و بدون علامت......

عزیزم اتفاق خوبه همسرتم بده...... وجود ژن غلظت خون رو بررسی میکنه....... برا اطلاع از وضعیت غلظت خ ...

واي پس چه خوب شد، همسرم غلطت خون إرثي هم داره كه يه مدت آسپرين ميخورد و خون هم ميده معمولا، مرسي عزيزم كه راهنمايي كردي 😍

بچه ها راستش یه چیزی می خواستم بگم من همسرم خیلی اصرار داره به فرزند خوندگی  بیشترم بخاطر صوا ...

افسون جان, فکر خیلی قشنگیه ولی خب انتخابش با هر دوتونه, خیلیا رو دیدم که فرزند خونده آوردن بعد خودشون طبیعی بچه دار شدن نمونه اش تو یه تاپیکی بودم ثنا استارتر بود دیگه همه کار کرده بود نشد ,یه دختر آورد بعد 5 ماه باردار شد و الان پسر هم داره, تصمیم مهمیه که خودتون باید بگیرین, همسرت چند سالشون ؟

پرپر جون  چرا یه مدتی هست سوزش معده  دارم ،ازبس تو سیکلهام قرص خوردم ،یادگاری برام جا مون ...

منم حدسم اينه واسه قرصا و داروها باشه، حتما برو يه دكتر نذار ديرتر بشه چون سختتر خوب ميشي، من آخراش تا غذا ميخوردم حالت تهوع ميگرفتم و برميگشت تو گلوم، پنتوپرازول ميخوردم قبل از غذا، خيلي زود خوب شدم، الان داروهاي بهتري هم اومده اصلا نگران نباش

بچه ها راستش یه چیزی می خواستم بگم من همسرم خیلی اصرار داره به فرزند خوندگی  بیشترم بخاطر صوا ...

افسون جون عزيزم فقط و فقط به دلتون رجوع كنين به نظرم، خودتون فكراتونو بكنين و همه جوابمو يستحسن ، اصلا كاري نداشته باش كي چي ميگه و چي ميشه، اگه هردوتون دوست دارين اينكارو بكنين هم واقعا كار بزرگيه و دل بزرگي ميخواد كه هركسي نداره هم اينكه خيلي خيلي روحيه تون بهتر ميشه و همين ممكنه باعث بشه راحت باردار شين، خيليا اينجوري شدن زياد ديديم و شنيديم هممون

من روز ٣ علائم داشتم و باردار بودم دفعه پيش  ما چون جنين و برامون ميزارن خيلي زودتر از حالت طب ...

عزیزم علایم روز سوم بارداریهای قبلیت اصلا به بارداری ربط نداشته به خاطر داروها بوده.......

خوب این سومین باره ظاهرا احتمالا دیگه بدنت به داروها عکس العمل نشون نمیده و بهشون عادت کرده......

عزیزم اصلا امکان نداره هفته اول بارداری علایمی از خودش نشون بده.....

من خودم سینه هام شل ترین حالتو داشت.....

هفته اول تک و توک بدنم رفلکس نشون داد ولی هفته دوم کوچکترین علامتی نداشتم دلمو بهش خوش کنم......

حتی دوستات یادشونه دو سه روز قبل آز دیگه خودمو باخته بودم و فقط گریه میکردم......

اما میبینی باردار بودم......

پس داروهاتو ادامه بده بعدا پشیمون میشیا......

آنا جون سوال منم لطفاً 😬

عزیزم کدوم سوالت ممنون میشم تکرار کنی......

بچه ها آمپول پروژسترون باید تو یه ساعت مشخص تزریق بشه؟ نمیشه بعد از ۱۶ تا آمپول ساعتشا عوض کنم؟ تا ا ...

آره عزیزم یه ساعت چیری نیست.....

من اولین پروژسترون بعد انتقالمو صبح زدن من فردا شبش زدم یعنی ۱۲ ساعت دیرتر.......

تایموشو میتونی تغییر بدی ولی نه اینکه هی این تغییر اتفاق بیفته.....

از یه تایمی ساعتشو تغییر بده ولی دیگه با تایم جدید بزن.....

یه سوال داشتم از علائم آندومتریوز حالت تهوع هم هست؟ من 2،3 هفته هست دچار حالت تهوع گذرا می شم ،گاه ...

عزیزم من موقع پریود حالت تهوع که چه عرض کنم تهوع داشتم اما تو حالت عادی نه......

عزیزم تیروئدیتو جدیدا چک کردی؟

مرسی انای مهربون واقعااا وجود شما باعث شد که ما جایی داشته باشیم واسه درد و دل و همین یک دعا و یا یک ...

فدات بشم عزیزم.......

منم از اون یهوییا برا تک تک دوستام چند تا چند تا آرزو میکنم......

سلام دوستان منم دیروز پانکچر داشتم و 14 تا فولیکول . به نظرتون چندتاش جنین میشه؟

عزیزم اصلا نمیشه چیزی گفت......

به شرایط تخمکات و اسپرم و لقاح و..... بستگی داره......