2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047212 بازدید | 684581 پست
سلام به همه دوستان عزيز ، آتريسا جون عزيزم من خيلي به فكر شما هستم خانمي ، توكل به خدا عزيزم ان شا ا ...

سلام به مامان مهربون و خوش قلب...از صمیم قلب ممنونم که به یادم هستید..خیلی غصه دارم اما همینکه میبینم دوستان عزیزم بهم دلداری میدن امیدوارم میشم میگم شاید خدا..خدا که فکر کنم کلا منو از تو لیستش حذف کرده..فقط یه نکته مثبت داره این ماجرا که ازاون دختر عجول و کم صبر تبدیل شدم به ....

هروقت تیکر بارداری تون رو میبینم کلی ذوق میکنم..الهی که به سلامتی و با دل خوش زایمان کنی عزیزم😚😚

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فدای دل گرفتت بشم عزیزم....... ایشالله خدا یه گشایش اساسی واسه دلت کنار گذاشته و ده روز دیگه این گش ...

مرسی انای مهربون واقعااا وجود شما باعث شد که ما جایی داشته باشیم واسه درد و دل و همین یک دعا و یا یک توصیه کلی امیدبخشه واسمون..ایلسا خانوم و بابا و مامان گلش سلامت باشن و ارزوی توراهیه یهویی دارم واستون😉..الهی آمین

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..
سلام به مامان مهربون و خوش قلب...از صمیم قلب ممنونم که به یادم هستید..خیلی غصه دارم اما همینکه میبین ...

سلام آتریسا گلی پس با هم هستیم من روز 7 انتقال هستم ولی هیچ علامتی ندارنم خیلی میترسم ولی از طرفی هم دلم قرصه که خدا و امام حسین جوابم را میدهند انشاءالله هر دومون مثبتیم شما استراحتت چطوریه؟

رَبِّ هَبْ لِی مِنْ لَدُنْکَ ذُرِّیَّةً طَیِّبَةً إِنَّکَ سَمِیعُ الدُّعاءِ رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِین
من روز ٣ علائم داشتم و باردار بودم دفعه پيش  ما چون جنين و برامون ميزارن خيلي زودتر از حالت طب ...

عزیزم ان شاله این بار فرق بکنه بارداریت و باردار باشی بی علامت 

راه ای وی ف واقعا سخت و طاقت فرساس هر چی بگی حق داری

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...
سلام آتریسا گلی پس با هم هستیم من روز 7 انتقال هستم ولی هیچ علامتی ندارنم خیلی میترسم ولی از طرفی هم ...

سلام عزیز دلم به سلامتی الهی که خوش خبری خانومی..خیلی خوشحال شدم که شما هم مادرانگیت رو آغاز کردی الهی که یه بتای تپل مپل و بعدشم یکی دو تا وروجک تپل مپل تو راه باشه...آمین

عزیزم من این سری خیلی خودمو محدود نکردم دو سه روز اول تقریبا مطلق بودم اما باز تو خونه راه میرفتم و بعد اونم کمی تو کارها کمک میکنم و توخونه راه میرم سعی میکنم خیلی توجه نکنم اما مراقب باشم..دیگه بعد این چند بار خبره شدم...اخه دوره نقاهت که نیست دیگه دلم نمیخواست ایندفعه سخت بگیرم..

من هم امیدوارم که هر دو مثبت باشیم و هیچکس تو این کره خاکی در ارزوی فرزند نباشه و به

خواسته ش برسه

سلام دوستان منم دیروز پانکچر داشتم و 14 تا فولیکول . به نظرتون چندتاش جنین میشه؟

سلام عزیزم به سلامتی..امیدوارم 14 تا جنین سالم و زیبا تشکیل بشه واستون..ذهنتون رو مشغول نکنید.. مهم سلامت و کیفیته نه کمیت و اونم بستگی به کیفیت تخمک و اسپرم داره که انشالا...عالیه عالیه 

سلام عزیز دلم به سلامتی الهی که خوش خبری خانومی..خیلی خوشحال شدم که شما هم مادرانگیت رو آغاز کردی ال ...

عزیزم موفق باشی پس من و شما و منتظر رحمت جون هر سه روز ۷ انتقالیم. منم ۴ روز استراحت کردم و بعد آروم آروم بلند شدم و کاراما میکنم ولی نه همه کار، ظرف میشورم یه غذای سبک میذارم همین کاری به جارو و اینا ندارم. توکل بخدا ایشالا هرسه جواب بگیریم.

خدایا با تمام وجود منتظر معجزه ات هستم... کنارم باش...  
یه سوال داشتم از علائم آندومتریوز حالت تهوع هم هست؟ من 2،3 هفته هست دچار حالت تهوع گذرا می شم ،گاه ...

عزیزم تهوع از علایم گاستریت هم هستش، ببین من خودم از سر همین فشارها الان 3 سال درگیرم ، مشکلات زیادی برام پیش اومده ، پس سعی کن خیلی حرص نخوری، انقدر فکر و خیال نکن، باید سعی کنیم یکم با خودمون مهربون باشیم، سعی کن غذا رو آروم بخوری، از خوردن ادویه جات اجتناب کنی، خاصه حواست به خودت باش،مخصوصا الان فصل داره عوض میشه این حالتا طبیعی، حالا نترسیا این چیزی نیست، مثل یه حساسیت میمونه.

یه سوال داشتم از علائم آندومتریوز حالت تهوع هم هست؟ من 2،3 هفته هست دچار حالت تهوع گذرا می شم ،گاه ...

مرمر جون سابقه رفلكس معده نداري ؟ من يه مدت اينجوري بودم خيييلي اذيت شدم ولي خب با يه دونه قرص كه خيلي كوتاه مدت خوردم خوب شدم

ممنونم از توجهت ليلا عزيزم  واقعا درست گفتي فكر ميكنم با خودم با زندگيم با همه چي لج كردم& ...

مامان طلا جان، بله عزیزم امروز روز 9 هستی به هر حال یه بتایی داری حالا حتی پایین هم باشه مهم نیست، از 5 بیشتر بارداریه، عیبی نداره عزیزم طبیعی دیگه ماها هم خسته میشیم کم سختی نمیکشیم ، خودتو سرزنش نکن دوست خوبم، ولی من میگم اینهمه تلاش کردی به این روزای آخر نتیجه رسیدی یهو ول نکن برو مطمین شو یه آزمایش خون بده بعد ببین نتیجه چیه ، اینهمه سختی کشیدی حق داری، دو تا سقط داشتی دیگه دارو و این بندو بساطا رو نمیگم که اونا جای خود داره ، ولی فدات شم تا مطمین نشدی کاری نکن، برو بتا بده عزیزم ، 

الهی آمین که مثبت میشی.ایشالله ایشالله مامان میشی دوست خوبم.فدات بشم با دعای قشنگی که هر دفعه برای من و همه دوستان میکنی، انقدر مهربونی ایشالله خدا به زودی دلت رو شاد میکنه. آمین آمین

بچه ها آمپول پروژسترون باید تو یه ساعت مشخص تزریق بشه؟ نمیشه بعد از ۱۶ تا آمپول ساعتشا عوض کنم؟ تا ا ...

نه عزیزم ایرادی نداره، همون حدود داری میزنی مشکلی پیش نمیاد ، خیالت راحت.

بچه ها راستش یه چیزی می خواستم بگم

من همسرم خیلی اصرار داره به فرزند خوندگی 

بیشترم بخاطر صوابش 

می گه اون بچه ها هم نیاز به مراقبت و رسیدگی یه خانواده دارن 

سفت و سخت وایساد ه پای حرفش این کارو کنیم 

می گه شاید از برکاتش مام بچه دار شیم حتی

دوست دارم نظراتتونو بدونم 

سن همسرم بالاس البته

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...
مرمر جون سابقه رفلكس معده نداري ؟ من يه مدت اينجوري بودم خيييلي اذيت شدم ولي خب با يه دونه قرص كه خي ...

پرپر جون 

چرا یه مدتی هست سوزش معده  دارم ،ازبس تو سیکلهام قرص خوردم ،یادگاری برام جا مونده

می شه بگی چه قرصی خوردی ؟البته باید دکتر برم وویزیت بشم شاید آندوسکوپی هم انجام بدم