2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047270 بازدید | 684585 پست

من روز ٣ علائم داشتم و باردار بودم دفعه پيش 

ما چون جنين و برامون ميزارن خيلي زودتر از حالت طبيعي علائم داريم

انشالله همه شما عزيزان به تمام آرزوهاي قلبيتون برسيد و شاددددد باشيد 🙏🙏🙏🙏🙏🙏

🌸اللهم صلي علي محمد و آله محمد🌸 خدايا ممنونم همه چيو به وقتش قسمتم ميكني دوست دارم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من روز ٣ علائم داشتم و باردار بودم دفعه پيش  ما چون جنين و برامون ميزارن خيلي زودتر از حالت طب ...

اول عزيزم حداقل يك بي بي چك بذار بعد نتيجه گيري كن. نبايد قطع كني اينم دو روز اضافه تر چه فرقي ميكنه!؟ سر اين دو سه روز اضافه تر اين داروها ضرر داره وچاق ميشي؟! شما كه اين همه مدت زدي؟! كار درستي نيست كه قطع كني!

مگر اينكه واقعا روز نه تست يا ازمايش منفي بشه اونوقت تازه ميتوني احتمال بدي نشده و دارو رو قطع كني.

سلام دوستان، من روز ۶ انتقالم هستم. از روز دوم و سوم درد زیر شکم دارم و گاهی کمردرد الانم سینه هام ح ...

عزیزم جواب سوالتو که خودت آخر پستت دادی.......

عزیزم هفته اولا میشه گفت همه علایم مال داروهاست تازه بخواد چیزی شروع بشه اونم تو بتاهای خیلی بالا از هفته دوم شروع میشه......

اما تو همه علایم رو بذار پای مامان شدنت.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام به تک تک دوستان عزیزم..مامانهای گل مون چطورن الهی که تا اخر واسشون خوب پیش بره و نی نی های گل ش ...

فدای دل گرفتت بشم عزیزم.......

ایشالله خدا یه گشایش اساسی واسه دلت کنار گذاشته و ده روز دیگه این گشایشو با تمام وجودت لمس میکنی......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام به  همگی  بچه ها میکروی قبلیم بعد از مثبت شدن هایپر شدم  این هایپری باعث کم شد ...

عزیزم بستگی به تعداد تخمک گرفته شده داره اما معمولا کسایی که چندین بار پانکچر میشن و هر بعر کلی تخمک گرفته میشه ازشون تغییر محسوسی تو ذخیره میبینن وگرنه به این راحتی ذخیره پایین نمیلد......

من روز ٣ علائم داشتم و باردار بودم دفعه پيش  ما چون جنين و برامون ميزارن خيلي زودتر از حالت طب ...

واااای خاک تو سرم چرا داروهاتو قطع کردی؟ به قول nazi جون یه بی بی بذار یا پاشو برو فردا یه بتا بده از 5 بیشتر شد بارداری بعد برو نتیجه گیری کن دختر خوب، بعد هم باید بهت بگم دقیقا چون برای ما جنین رو درست شده تحویلمون میدن روز لانه گزینی ما متفاوت با بارداری طبیعی، و دیرتر صورت میگیره، اینم از مقدار بتا معلوم، ببین اینجا جنین بلاست رو فقط یکدونه انتقال میدن، دقیقا میدونی یکدونه جنین انتقال دادن روز آزمایش خون عدد بتا معمولا بین 50 تا 100 میشه، این یعنی لانه گزینی دیرتر صورت میگیره به نسبت بارداری طبیعی ، از اونجایی که ما دارو مصرف میکنیم احتمال کاهش علایم بارداری در ما زیاد.

حالا فردا پاشو برو یه آز بتا بده بعد به نسبت نتیجه اش تصمیم بگیر ، آره فدات شم ، کاری نکن فردا برات پشیمونی بمونه، داشتیم دوستایی که مثل شما داروشونو قطع کردن بعد مثبت بودن و پشیمون شدن. با خودت لج نکن دختر گل. 

ممنونم از توجهت ليلا عزيزم  واقعا درست گفتي فكر ميكنم با خودم با زندگيم با همه چي لج كردم 

نميدونم اينار چرا اينقدر بي انگيزه و خسته و عصبي هستم هيچ وقت اينطور نبودم

فردا روز ٩ انتقالمه بنظرت آزمايش بدم قطعي جوابش؟؟؟؟؟

در ضمن من ديشب بي بي زدم كمرنگ مثبت شد و مطمئن بودم ماله هاش سي جي كه بعد از انتقالم ٣ تا بهم داده بود روز انتقال و به فاصله دو روز دو روز ولي نصف دارو هر بار بايد تزريق ميشد

مطمئن بودم مثبت كمرنگ بي بي چكم كادب و ماله هاش سي جي بوده

🌸اللهم صلي علي محمد و آله محمد🌸 خدايا ممنونم همه چيو به وقتش قسمتم ميكني دوست دارم 

ليلا جون اميدوارم زودتر از اون زماني كه خودت فكرشو ميكني تك تك آرزوهاي قشنگت محقق بشه 🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺

بچه ها آمپول پروژسترون باید تو یه ساعت مشخص تزریق بشه؟ نمیشه بعد از ۱۶ تا آمپول ساعتشا عوض کنم؟ تا الان هر روز ساعت ۸/۵صبح و شب میزنم الان میخام ساعت ۷ یا ۷/۵ بزنم که با شوهرم برم و بیام قبل از اینکه بره سر کار بنظرتون طوری نیست؟ یا همون ۸/۵ بزنم؟

خدایا با تمام وجود منتظر معجزه ات هستم... کنارم باش...  
رز جان ، تشخیص درگیری رحم توسط یک پزشک متخصص اندومتریوز با سونوگرافی و معاینه میتونه باشه و همچنین ا ...

منم سونو سه دی شدم و گفتن فقط تخمدان چپ چسبندگی داره که تمام علایم و کیست هم همینو نشون میده...پس رحم من سالمه شکر خدا.

بازم ممنون از راهنماییت

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
رز سفید  می شه بگی قانونش اینه که 9 تا رو تو 2 بسته فریز می کنند ،از جنین شناسای اونجا پرسیدی؟ ...

من از خود بخش جنین شناسی سوال کردم گفتم چرا سه بسته نمیکنید برام، سه تا سه تایی؟گفت قانونمون اجازه نمیده ولی چراشو نگفت...لابد زیر ده تا رو سه تا نمیکنن دیگه...کیفیتشون خوب دقیق یادم نیست ولی اکثرا A بودن...

دوستم بیمارستان ابان پانکچر شده بود 9تا با همون کیفیت جنین های من رو داشت و براش سه بسته کرده بودن....

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!

یه سوال داشتم

از علائم آندومتریوز حالت تهوع هم هست؟

من 2،3 هفته هست دچار حالت تهوع گذرا می شم ،گاهی اوقا بعد ازناهار وگاهی اوقات صبح نمی دونم به خاطر چیه؟

با خودم می گم شاید آندومتریوز شدم چون یه جا خوندم از علائمش حالت تهوع هم هست.

ممنون می شم اگر مطلبی می دونید راهنمایی کنید.

یه سوال داشتم از علائم آندومتریوز حالت تهوع هم هست؟ من 2،3 هفته هست دچار حالت تهوع گذرا می شم ،گاه ...

من كه هيچ علامتي نداشتم عزيزم، بعيد ميدونم ربطي داشته باشه، بعد يهويي اومده ؟

راستي الان آزمايشگاه بودم كاريوتايپ نفري ٢٠٠ شد