2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047393 بازدید | 684597 پست
یانیک جون من روز ۶ انتقالم سمت راستم مثل شما ذوق ذوق میکنه. شما روز ۶ علاینی داشتی؟!؟!

من از روز ۷ علامت  هایپریم شروع شد و قبل از اون علامتی نداشتم  بعد هر روز که میگذشت حالم بدتر میشد  در کل علامتی نداشتم الانم علامتی ندارم

خدایا شکرت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من از روز ۷ علامت  هایپریم شروع شد و قبل از اون علامتی نداشتم  بعد هر روز که میگذشت ...

جدی؟ پس چرا من زیر دلم درد میکنه،سینه هام دردناک و حساسه و پر رنگ شدن، از دیروزم ریزه ریزه حالت تهوع دارم . بخدا توهم نداره حتما اث پروژسترونه! روزی دوتا میزنم.

خدایا با تمام وجود منتظر معجزه ات هستم... کنارم باش...  

خانما من رفتم آزمايشگاه كه كاريوتايپ اينا بدم، دكتر آزمايشگاه به همسرم گفت واسه شما MTHRF ننوشته؟ فقط واسه خانمتون نوشته، شما هم بدين به نظرم و بهتره دو نفر بدن، همسرمم قبول كرد، حالا سوالم اينه كه واقعا اينجوريه ؟ چي هست اصلا ؟

Yanik جان داروهات چياست. واسه انتقال چيا داشتي الان چي؟!

عزیزم من ۲تا آمپول پروژسترون و یکی شیاف اتروجست و استرادیول و فولیک اس ا  اناکساپارین 

موقع انتقال سرم آی وی آی جی هم داشتم انتقالم فرش بود که قبل از اون ستروتاید و پیورگان داشتم و رویال ژلی و فرتیل اید

خدایا شکرت
جدی؟ پس چرا من زیر دلم درد میکنه،سینه هام دردناک و حساسه و پر رنگ شدن، از دیروزم ریزه ریزه حالت تهوع ...

عزیزم ایشالله که از علائم بارداری,یکم دیگه تحمل کن ایشالله خوش خبری با یه بتای تپل مپل   

خوب عزیزم شما انتقال فریز داری و فکر کنم سیکلتم نچرال نیست...... تازه اگه نچرالم باشه انتقالت سه چه ...

آنا جون امروز زنگ زدم دکتر مطب نبود. می شه ترتیب تزریق واژینال gcsf  ای وی ای جی و انتقال رو بگید. می خوام تخمین بزنم انتقالم کیه دو سه روزه اول بگم مادر بیان کمکم. چهارشنبه ۲۹ ام ۱۵ پری دکتر گفته بیا مطب از امروزم استرادیولم شد ۴ تا.

جدی؟ پس چرا من زیر دلم درد میکنه،سینه هام دردناک و حساسه و پر رنگ شدن، از دیروزم ریزه ریزه حالت تهوع ...

عزیزم همه مثل هم نیستن یکی علامت داره یکی نداره 

پس باید بهت تبریک گفت عزیزم😙

خدایا شکرت

دوستان من روز ٨ انتقالمه ولي از امروز داروهامو قطع كردم چون سابقه بارداري و داشتم و حالتاشو ميدونم هيچ علائمي ندارم هيچي

انگار نه انگارر😞😞😞😞

🌸اللهم صلي علي محمد و آله محمد🌸 خدايا ممنونم همه چيو به وقتش قسمتم ميكني دوست دارم 
عزیزم همه مثل هم نیستن یکی علامت داره یکی نداره  پس باید بهت تبریک گفت عزیزم😙

اخه روز ۶ زوده! پس عوارض پروژسترون نیست. هرچی خدا بخاد.

دوستان من روز ٨ انتقالمه ولي از امروز داروهامو قطع كردم چون سابقه بارداري و داشتم و حالتاشو ميدونم ه ...

بارداری با بارداری فرق میکنه گلم توکلت بخدا باشه . داروهاتا قطع نکن عزیزم

الكي اين همه استراديون درد آمپولو عوارض پردنيزولون درد آمپول سلكسان. ا اس ا ديگه نميخورم

اين داروها چاقم كرده

وقتي مطمئنم لانه گزيني اتفاق نيافته چرا الكي بخورم 😭

شرايط روحيمم اصلا خوب نيست

چون سابقه بارداري و داشتم 

سينه هام حتي از هميشه شل تر و زماي بدنم اصلا بالا نيست

حتي دره اي از علائم و نداشتم كه دلم خوش باشه يا روزنه اميدي ببينم

🌸اللهم صلي علي محمد و آله محمد🌸 خدايا ممنونم همه چيو به وقتش قسمتم ميكني دوست دارم 

عزيزم آخه جنينام ٥ روزه بودن پس نميشه تا حالا لانه گزيني نشده باشه

لانه گزيني هم تو بدن من علائم داره دوست خوبم

من دو بار بارداري داشتم ولي سقط شده😞😞