2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047382 بازدید | 684596 پست

فعلا همون ال دی که پادمهر گفته رو میخورم تا برم یه دکتر دیگه و البته کلینیک ناباروری تا ببینم چی میشه...

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
ویزان یکی از داروهایی که برای درمان بیماری اندومتریوز تجویز میشه، نه سر خود که نمیتونی بخوری چون بای ...

راستی لیلا جان درگیری خود رحم چطور تشخیص داده میشه؟؟؟

اینکه من تو اکثر سونوهام اندومتر اکوژن و نامنظم هست ربطی داره؟

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پرپر جونم، اون شب اومدم عکسای آزمایشتو دیدم واااای از حرفات کلی خندیدم، بعد بقیه رو نگاه کردم از سی ...

قربوووونت بشم 😬 نصفه شبي هيچكس نبود من داشتم اينجا ميتازوندم حسابي ، عكس گذاشتم و در رفتم 😬 الانم داشتم فكر ميكردم يه هفته ده روز ديگه كه بقيه جوابا مياد بازم همينكارو ميكنم   اصلاح ناپذيرم   

راستی لیلا جان درگیری خود رحم چطور تشخیص داده میشه؟؟؟ اینکه من تو اکثر سونوهام اندومتر اکوژن و نامن ...

رز جان ، تشخیص درگیری رحم توسط یک پزشک متخصص اندومتریوز با سونوگرافی و معاینه میتونه باشه و همچنین ام آر آی ، اگر پزشک تخصص اندومتریوز داشته باشه جوری سونو واژینال انجام میده که اون چسبندگیا دیده میشن و همینطور با معاینه وقتی دستشو فشار میده درد شدید حس میکنی که اون تشخیص میده چسبندگی وجود داره، من سونو 3 دی هم انجام دادم، معلوم میشه کاملا، راستش نمیدونم اندومتر اکوژن یعنی چی.

عزیزم از خدا میخوام هر چه زودتر از این سردرگمی خلاص بشی و با خیال راحت بری انتقال در بهترین حالت و با خبر خوش بتای چاق و چله ات مارو هم شاد کنی.

من خودم الان سعی میکنم به اون تشخیص دکترا اصلا نگاه نکنم و فکرشو نکنم،از خدا میخوام زودتر مارو از این استرسا نجات بده، الهی آمین.

قربوووونت بشم نصفه شبي هيچكس نبود من داشتم اينجا ميتازوندم حسابي ، عكس گذاشتم و در رفتم ...

همون نصف شب بیا ، عکسارو بذارو در برو   ، فقط اینو یادت نره برای شما نصف شب ِ برای من سر شبِ  ، 

بله یه بار منفی شده...ابن سینا 9تا جنین خوب رو دو بسته کرد چون قانونشون این بود...وگرنه اگه سه بسته ...

رز سفید 

می شه بگی قانونش اینه که 9 تا رو تو 2 بسته فریز می کنند ،از جنین شناسای اونجا پرسیدی؟

فکر می کنم با توجه به کیفیتشون بسته بندی می کنند

چون من هم 9 تا جنین داشتم 2 بسته برام کردند،البته من بیمارستان عرفان انجام دادم.

ولی بودند افرادی که 5 یا 4 بسته داشتند

مرسي عزيزم همه سوالامو جواب دادي 😍 يكي ديگه هم بپرسم، من ديروز بخيه هامو كشيدم ، الان دقيقا دو هفته ...

والا راستشو بخوایی دقیق یادم نیست کی اولین ن ز د ی ک ی رو داشتیم.....

فکر کنم خودت متوجه بشی آمادگیشو داری یا نه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

سلام دوستان، من روز ۶ انتقالم هستم. از روز دوم و سوم درد زیر شکم دارم و گاهی کمردرد الانم سینه هام حساس و درد ناک شدند و سر سینه ام پر رنگ تر از همیشه شده گاهی احساس ضعف شدید میکنم بنظرتون اینا علایمی هستند که با تزریق پروژسترون میان؟  یا ایشالا جوجه ها هستن که جاشون را محکم می کنن. البته من لک لانه گزینی نداشتم مامانم میگه اونم نداشته ممکنه بدون لک لانه گزینی باشم؟ هر چند میدونم بدنا متفاوتن.

خدایا با تمام وجود منتظر معجزه ات هستم... کنارم باش...  
سلام دوستان، من روز ۶ انتقالم هستم. از روز دوم و سوم درد زیر شکم دارم و گاهی کمردرد الانم سینه هام ح ...

viyana جون

مبارکت باشه عزیزم

به نظرم مامان شدی 

چون گفتی سر سینه هات تغییر رنگ داده،این یکی از علائم حاملگی هست.

مثلا مرغ اصلا نمیخورد روزانه ۱ لیوان آب انار روزانه هر وعده صبح و ظهر و شب بادام انجیر  گوشت ک ...

عزیزم این دستورات رو دکتر تغذیه به همسرتون داد؟ وقتی دیدم بار ۸ انتقال هستی خیلی حالم خوب شد .ان شاالله همه چی برات خوب پیش بره

سلام به تک تک دوستان عزیزم..مامانهای گل مون چطورن الهی که تا اخر واسشون خوب پیش بره و نی نی های گل شون رو به شادی در آغوش بگیرن.. الهی آمین😚😚

ببخشید که این چند وقت نبودم خیلی خسته و دلشکستم..اما دایم به فکرتون هستم و بالاخره طاقت نیاوردم و اومدم از خودم بگم

بعد سومین انتقال منفی ماه پیش دوباره چون نچرال بود وارد چهارمین سیکل انتقال شدم که این سه تا جنین باقیمونده رو هم امتحان کنم

اما انقدر خستم که دیگه این انتقالها واسم شده یه بازیه تکراری که انگار باید انجام بشه.. ..اینبار سرم و پی ار پی داشتم روز 5 انتقال هستم..دکترم رفتن سفر،همسرم ماموریت واقعااا روزهای سختیه

این اتفاق خاص زندگیم چقدر روی همه چیز تاثیر گذاشته..دلم به رابطه داشتن خوش بود که اون هم به لطف عمل های مختلف و انتقال و..دایم به تاخیر می افته..طفلی همسرم..دوماه بعد عمل قدغن بود یک ماه واسه انتقال قبلی یک ماه واسه این یکی. ..

فقط نمیدونم دلمو به چی خوش کنم..به نظرم اونهایی که امید دارن بالاخره یه نشونه داشتن مثلا اول مثبت شدن بعد متاسفانه..و امید دارن که بالاخره میشه و یا مثه من اینهمه جراحی نشدن و یا هنوز امید به بارداری طبیعی دارن..

من از همه لحاظ درها به روم بسته س خیلی هنر میخواد که بتونم روحیمو حفظ کنم و به لطف خدا امیدوار باشم

ببخشید سرتون رو درد آوردم....اما به اندازه یه دنیا دلم گرفته و غمگینم

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..
سلام به تک تک دوستان عزیزم..مامانهای گل مون چطورن الهی که تا اخر واسشون خوب پیش بره و نی نی های گل ش ...

الهي بگردم

دلم خيلي لرزيد با حرفات عزيزم

ولي اين بار ان شالله جواب ميگيري من برات دعا ميكنم از ته دلم

من يكي ازونام كه جواب گرفتم و مثبت شدم و سقط شذ ولي چه فايده... اين همه فشار فقط باعث شذه همسرم ديگه نزاره اسم اي وي اف رو بيارم

خداروشكر همسرت باهات همراهه

به خدا من فوليك اسيد رو هم يواشكي ميخورم بس كه همسرم حساس شده به درمان

منتظر خبراي خوبت هستم عزيزم😘😘😘

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...
الهي بگردم دلم خيلي لرزيد با حرفات عزيزم ولي اين بار ان شالله جواب ميگيري من برات دعا ميكنم از ته ...

افسون جان عزیزم ممنونم واقعااا حرفهای تک تک شما کلی انرژی مثبت داره..ممنون واسه دعای زیبات

من هم امیدوارم و دعا میکنم که به زودی دلت شاد یشه و بدون که همسرت از دوست داشتن هست شاید دلش نمیخواد اینهمه اذیت بشی خب واکنش آقایون متفاوته..همسر من هم اصلا راضی نیست اما میگه وقتی میبینم تو سیکل هستی و آروم تری خب برو ادامه بده..چون من کلا ازاینکه درجا بزنم و بشینم روزها رو بشمورم متنفرم..دلم میخواد فقط ادامه بدم هرچند که دیگه حالا حالاها دنبال این قضیه نمیرم زده شدم خیلی زیاد. شاید بهتر بود مثه شما یه ریکاوری بشم و توان دوباره ای پیدا کنم

درهرصورت بهترینها رو واست آرزو میکنم عزیزم😚😚😚😍😍😍😍 

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..