2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047592 بازدید | 684616 پست

دوستان کسی تا حالا آمپول دیفرلین تزریق کرده؟ کاربردش چیه؟ باید یک سوم آمپول تزریق کنم؟ بعدش که عوارض نداره می خوام صبح بزنم بعد برم سر کار. همه جا بلدن تزریق کنن؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خاهش میکنم دوستم. منم دکتر کلانتری میکرو کرد. آی یو آی هم دکتر اولیا پناه. ، اما بنظرم شما شرایطتون ...

بله دکتر عباسی هم روز اول که خیلی کم بود هم بعدکه زیاد شد گفت فقط میکرو.کلانتر هم یه دوره دارو داد گفت اگه نشد که باید میکرو کنی.ولی از اول نظرش میکروبود.

ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواري است به نام اعتماد.پس اگر دوست داري به آرزويت برسي با تمام وجود به او اعتماد کن
خاهش میکنم دوستم. منم دکتر کلانتری میکرو کرد. آی یو آی هم دکتر اولیا پناه. ، اما بنظرم شما شرایطتون ...

شماوضعیت خودتون وشوهرتون چی بود

ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواري است به نام اعتماد.پس اگر دوست داري به آرزويت برسي با تمام وجود به او اعتماد کن
دوستان کسی تا حالا آمپول دیفرلین تزریق کرده؟ کاربردش چیه؟ باید یک سوم آمپول تزریق کنم؟ بعدش که عوارض ...

سوگل جان عزيزم من اين سري آخر توي سيكلم آمپول ديفرلين داشتم سيكلهاي قبلي بوسرلين داشتم ، همه اين آمپولها براي مهار تخمك گذاري هست ، براي من كه بعد از تزريق هيچ مشكلي پيش نيومد ، همه جا تزريق ميكنن .

سلام دوستای گلم دست و پا شکسته صحبتاتونو خوندم واز ته دل براتون بهترینارو از خدا خواستم 

راستش من و. همسرم مشکل خاصی نداریم ولی برای تعیین جنسیت تصمیم به پی جی دی گرفتیم که پیش دکتر. ع ا ر ف ی پانکچر. شدم هفت تا جنین نسبتا خوب گفتن داریم و الان تو سیکل انتقالم که دارم روزی دوتا دوفاستون میخورم به مدت دوهفته و هفتم گفت نصف یه امپول فکر کنم اسمش دکاپتیل بزنم و. استرادیولم هروقت پری اومد. از روز سومش بخورم متاسفانه اطلاعاتم خیلی کمه ممنون میشه اگر. بهتره که کار. خاصی رو بکنم که انتقالم مثبت بشه بهم بگید. و. اینکه هنوز. جنینام تعیین جنسیت نشدن گفتن قبل انتقال دکتر. با بیمارستان تماس میگیره میگه چندتاشو. تعیین جنسیت کنیم

به خاطر هزینه ی بالای تعیین جنسیت که پنج میلیونه تا هفت تا جنین میخوام بگم همشو. تعیین جنسیت کنن ولی اینکه چندتاشو. انتقال بدم بهتره رو. نمیدونم

هر عزیزی دوست داشت برای موفقیت سیکل ای وی اف من یه صلوات بفرسته منم بعد از بارداریم همیشه دعاگوش هستم😘

راستی ازمایشی که گفت یکی از دوستان به نظرتون منم برم انجام بدم😁😁😁

هر عزیزی دوست داشت برای موفقیت سیکل ای وی اف من یه صلوات بفرسته منم بعد از بارداریم همیشه دعاگوش هستم😘
سلام دوستای گلم دست و پا شکسته صحبتاتونو خوندم واز ته دل براتون بهترینارو از خدا خواستم  راستش ...

عزیزم به سلامتی ... وقتی پی جی دی میکنی بهت میگن امیدی به این جنین هست یا نه یعنی سالم یا نه بنابراین میتونی یه دونه انتقال بدی چون شانست بالاست... آب فراوون بخور و پیاده روی کن و رژیم غذایی سالم داشته باش ... اولین فرزندتونه؟ 

دوستان کسی تا حالا آمپول دیفرلین تزریق کرده؟ کاربردش چیه؟ باید یک سوم آمپول تزریق کنم؟ بعدش که عوارض ...

عزیزم من نزدم اما کاری نداره و نگران نکن خودتو.......

سیکلت بلنده واسه همین تجویز شده.......

کار سینافکتارو میکنه به جای تزریقای روزانه یه تزریق تک دوز برات تجویز شده......

فقط یکم گرگرفتگی شاید داشته باشی......

آره تزربق کن برو سر کارت.....

فقط آب زیاد بخور با هر داروی هورمونی میتونه غلظت خون بالا بره با آب جبرانش کن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام دوستای گلم دست و پا شکسته صحبتاتونو خوندم واز ته دل براتون بهترینارو از خدا خواستم  راستش ...

عزیزم خوب کار خاصی نمیه گفت چیکار کنی ولی در کل این چند نکته رعایتش خوبه.......

آب زیاد بخور.......

پیاده روی خوبه حتی بعد انتقالم تو خونه یه بند دراز نکش پاشو به دوری تو خونه بزن که خونرسانی به جنین دچار مشکل نشه به خصوص که ماها داروی هورمونی زیاد داریم که غلظت خونو بالا میبره.......

رژیم غذاییتم مناسب طبعت باشه و از کسی تقلید نکن. اگه طبعت گرمه تو خوردن گرمی زیلده روی نکن و بعد انتقالم سعی کن طبعت به سمت معتدل بره اگه طبعت مثل من سرده تا قبل انتقال و حتی بعدشم تا حدی که حس کنی طبعت به اعتدال رسیده سردی نخور و فقط گرمی بخور.......

خلاصه اینو خودت باید سبک سنگین کنی و به نتیجه برسی......

بعضیا بعد انتقال نشاسته حل میکنن تو آب میخورن من نخورطم چون خیلی مستعد یبوستم و نشاسته تشدیدش میکنه......

اگه تو هم مستعد یبوستی نخور چون باید سعی کنی از یبوست و نفخ جلوگیری کنی.......

بعضیا شیر سویا میخورن من نخوردم چون کم کاری تیروئید دارم و برا کم کاری تیروئید خوب نیست........

خلاصه کنم از تغذیه کسی تقلید نکن روال عادی تغذیتو داشته باش!!!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
راستی ازمایشی که گفت یکی از دوستان به نظرتون منم برم انجام بدم😁😁😁

کدوم آزمایش؟

سلام دوستاي عزيزم

من يادمه اون موقع كه براي انتقال استراديول ميخوردك از روز دوم يا سوم بعد از مصرف يكي دو روز استراديول پريودم قطع شد، درست يادمه؟

ميشه هر كي يادشه بهم بگه.❤❤❤

راستي انا جون و ليلا جون من رفتم با دكتر زرناني ويزيت شدم ايشون گفتن بهتره اسپرين و ويتامين از دو ماه قبل انتقال و هپارينزاز يكهفته قبل انتقال شروع بشه و اينكه يه تزريق wig يك هفته قبل و يه تزريق bhcg اگه درست نوشته باشم بعد از مثبت شدن.

اين تزريقها همون سرم هستش؟

دكتر خودم گفت من بجز اين دو تا تزريق اخر با بقيه اش موافقم. چون اين امپولها از پلاسماي هزاران انسان جمع شده كه ممكنه سالها بعد معلوم بشه يه بيماري داشتن. گفت با يه دكتر ديگه هم مشورت كنم ، الان دوتا سوال دارم شما ميدونيد اين تزريق ها براي چيه؟ و اينكه چيزي كه دكترم درباره امپولها گفته درسته؟

راستي انا جون و ليلا جون من رفتم با دكتر زرناني ويزيت شدم ايشون گفتن بهتره اسپرين و ويتامين از دو ما ...

عزیزم والا اینا که نوشتی اگه املاشون درست باشه من اطلاعی ندارم اما اگه همون ivig و hcg باشه من هر دو رو داشتم......

سرم رو دو سه روز قبل انتقال و هاس شی جی هم روز ۲ و ۵ انتقال داشتم.....

شماوضعیت خودتون وشوهرتون چی بود

من اول که رفتیم دوتامون آزمایش دادیم معاینه شدیم، گفتن همسرم مشکل داره و نمونه ش ضعیفه،، طوری که میگفتن اصلن هیچ امیدی نیست به طبیعی باردار شدن و حتا آی یو آی هم جواب نمیده و میکرو هم باز بگیر نگیر داره،، خلاصه رفتیم میکرو شدیم خودم شیش تا تخمک داشتم ولی وقتی پرسیدیم برای جنین گفتن دوتا جنین فقط تشکیل شده، پرسیدیم چرا، گفتن تخمکهات نارس بوده!!!! ینی این مشکل و من داشتم و متوجه نشده بودن، دوتا جنین و انتقال دادم به امید اینکه فریز هم نداذم و همین دوتا به ثمر میرسن اما خب نشد،، بعدم دیگه کلن بخاطر هزینه ش بیخیال شدیم تا بتونیم وامی بگیریم و بعد از دوباره شروع کنیم،، تو همین مدت بیخیالی و از یکسال قبلش من متوجه شده بودم ام اس دارم واسه همین رژیم غذایی خونمون دیگه فقط گرمی بود،، به شوهرم هم هر روز صبح یه لیوان شیر با گردو و یه قاشق عسل میدادم میخورد، توی غذاهام از سیر حتمن استفاده میکردم،  گوشت گوساله و مرغ اصلن نمیخوردیم، گوشت فقط گوسفندی و بوقلمون، چاییهام همیشه با زنجبیل و دارچین بود و ......، و بنظرم همونها کار خودشو کرد، البته داروهای میکرو هم روی خودم حتمن بی تاثیر نبوده اما بنظرم تا میتونی همسرت و تقویت کن، خداروشکر خودت مشکلی نداری،، وضعیت همسرت هم خیلی بد نیست، حسابی تقویتش کن توی مدتی که دارو میخوره، ویتامین ای و روی حتمن بهش بده روزی یدونه اگه جزء داروهاش نیست هم جداگانه خودتون تهیه کنید،، تا وقت عمل فقط به دارو اکتفا نکنید، اینم بگم دکتر عباسی یکمی تو دل آدمو خالی میکنه، ولی دکتر خوبیه ،، اما اورولوژبست همسر من دکتر لاهیجی بود ،،،

خدایا ازت ممنونم برای اینکه منو لایق دونستی که معجزه ت رو توی وجودم و زندگیمون دمیدی ...مامان مهرو و بابا هومن عاشقت هستن نازنینم