2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047238 بازدید | 684581 پست
سلااااام مهرو جون.... خوبی عزیزم... نی نی گلت خوبه؟؟ عزیزززززززم دختر داری توی راه عزیز خاله   ...[/QUOTE]

[QUOTE=45076957]سلااااام مهرو جون.... خوبی عزیزم... نی نی گلت خوبه؟؟ عزیزززززززم دختر داری توی راه عزیز خاله   ...

سلام لیلای عزیززززم،، حالت خوبه مهربونم؟؟؟ آره عزیزم دخمل گلیِ ،، تنقد باهاش ارتباط برقرار کرذم و براش نقشه کشیدم که خدا میدونه،،،<3   ،،همیشه به یادتون هستم عزیز دل  

خدایا ازت ممنونم برای اینکه منو لایق دونستی که معجزه ت رو توی وجودم و زندگیمون دمیدی ...مامان مهرو و بابا هومن عاشقت هستن نازنینم
مرسی عزیزدلم من امیدم به خداست ان شاالله منم مامان میشم حتما    

زندگی عزیز سلام دوستم،  اصلن نا امید نباش که بدترین چیزه، من تجربه کردم واقعن، بعد از میکروی منفی فقط دلم میخاست بمیرم، همه چیز برام تموم شده بود، اما خدا معجزه شو شامل حالم کرد، امیدوار باش و شک نکن که خدا حواسش بهت هست عزیز

خدایا ازت ممنونم برای اینکه منو لایق دونستی که معجزه ت رو توی وجودم و زندگیمون دمیدی ...مامان مهرو و بابا هومن عاشقت هستن نازنینم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آنا جوون سللام عزیزم خوبی؟ ی سوال دارم ازت تو سیکل انتقال جنین فریز چه ازمایشایی خوبه انجام بدیم؟ د ...

عزیزم تجربه انتقال فریز ندارم ولی فکر کنم ال هاش برا انتقال نچرال شاید لازم باشه.....

اگه نیعز بود دکتر واست مینوشت......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام دوستان نازنینیم

سلام مامانی خوبی؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ممنونم شما کجاهستید کجا انجام دادید.من اصفهانم.

نفیس جان کدوم دکتر بهتون گفتن آی یو آی بشین؟

سلام مامانی خوبی؟

سلام آنا مهربونم، خوبم خداروشکر، شما خوبی

زندگی عزیز سلام دوستم،  اصلن نا امید نباش که بدترین چیزه، من تجربه کردم واقعن، بعد از میکروی من ...

مرسی دوست خوبم ناامید نیستم گلم ان شاالله جواب بگیرم زودتر ببخشید شما طبیعی باردار شدین بعد از میکرو منفی?

خدایا شکرت برای معجزت، مهلا عزیزم😊🌷
مرسی دوست خوبم ناامید نیستم گلم ان شاالله جواب بگیرم زودتر ببخشید شما طبیعی باردار شدین بعد از میکرو ...

خیلی خوبه،، با امید باید ادامه داد.  بله عزیزم، من یه آی یو آی و یه میکروی منفی داشتم، بدون جنین فریز حتا، فقط دوتا جنین داشتم که انتقال دادن و نشد، چهار ماه بعدش طبیعی بدون اینکه بدونم باردار شده بودم، در کمال ناباوری

خیلی خوبه،، با امید باید ادامه داد.  بله عزیزم، من یه آی یو آی و یه میکروی منفی داشتم، بدون جنی ...

خداروشکر عزیزم مواظب خودت باش دوست خوبم ان شاالله نی نی سالم بغلت بگیری گلم شما وزنت خوب بود باردار شدی?

خدایا شکرت برای معجزت، مهلا عزیزم😊🌷
مامان سبحان عزیزم سلام دوستم. ،، تیکرت و قربون ای جااااانم:-)))))) بسلامتی انشالله پر خیر و برکت و ب ...

به سلامتي عزيزم ، پس قربون گل دخترت بشم خانمي ، خيلي ممنون عزيزم ، براي من هم دعا كن كه همه چيز برام تا آخر خوب پيش بره . 😘😘😘😘

نفیس جان کدوم دکتر بهتون گفتن آی یو آی بشین؟

شرمنده دیرجواب دادم ندیده بودم.دکتر کلانتر گفت فقط میکرو باید بکنم

ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواري است به نام اعتماد.پس اگر دوست داري به آرزويت برسي با تمام وجود به او اعتماد کن
خداروشکر عزیزم مواظب خودت باش دوست خوبم ان شاالله نی نی سالم بغلت بگیری گلم شما وزنت خوب بود باردار ...

ممنونم عزیزم، انشالله شما هم بزودی خبرای خوب بهمون بدی ، بله عزیزم، نرمال بودم

مرسی دوست خوبم ناامید نیستم گلم ان شاالله جواب بگیرم زودتر ببخشید شما طبیعی باردار شدین بعد از میکرو ...

نگران نباش.من بایه نفر آشناشدم گفت وقتی رفته واسه تخمک گیری باردار بوده.این داروهایی که واسه میکرو مصرف میکنید تخمدان های گرامی را ازخواب بیدارمیکنن  وفعالیت میکنن.ازخیلی ها شنیدم که بعد یکبار میکرو منفی خودشون طبیعی باردار شدند

ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواري است به نام اعتماد.پس اگر دوست داري به آرزويت برسي با تمام وجود به او اعتماد کن
به سلامتي عزيزم ، پس قربون گل دخترت بشم خانمي ، خيلي ممنون عزيزم ، براي من هم دعا كن كه همه چيز برام ...

فدات شم عزیزم، با توکل به خدا حتمن صحیح و سلامت زایمان میکنیو نی نی نازت رو بغل میگیری دوستم

شرمنده دیرجواب دادم ندیده بودم.دکتر کلانتر گفت فقط میکرو باید بکنم

خاهش میکنم دوستم. منم دکتر کلانتری میکرو کرد. آی یو آی هم دکتر اولیا پناه. ، اما بنظرم شما شرایطتون بد نیست که.   همسرت رفتن پیش دکتر عباسی یا لاهیجی؟؟ اونا چی گفتن؟