2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045159 بازدید | 684431 پست
نازي جون من انقباض هاي زير شكم رو داشتم دردهاي خفيف پريود سوزن سوزن شدن شكم گرسنگي زيااااد😬😬 ت ...

يعني واقعا نميشه بر اساس علائم هيچ قضاوتي كرد! 

علائمت خيلي زياد بوده،! چند تا جنين ديگه داري؟! سيكل انتقال قبليت چطوري بوده؟! استراديول داشتي؟! اگر پريودات منظمه، بشه اين سري نچرال انتقال بدي شايد بهتر باشه. اخه اين داروها شايد محرك باشه برا بيماري شما! حتما در موردش با دكترت صحبت كن. 

مامان سبحان انقدر دلت كه دلت پاك و ايمانت قوي مطمئن باش كه در نهليت سلامت اين ماهاي باقي مونده رو مي ...

ممنون نازي جون ، ان شا الله ، عزيزم دل شما هم پاكه  مطمئن باش كه خدا خودش كمكت ميكنه ، چه ايرادي داره عزيزم گريه كن من يك بار هم گفتم هميشه اشكم دم مشكمه ، با خدا كه امكان نداره حرف بزنم و گريه نكنم.  ديگه مگه محرم تر از خدا هم كسي هست خودت رو بينداز توي آغوشش و گريه كن و باز هم از خودش درخواست كن ، چيزي هم كه به آزمايشت نمونده ، ان شا الله دو روز ديگه يك جشن حسابي برات ميگيريم مامان نازي جون .  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ليلا جون قربونت ان شاءالله هممممه چيز عالي پيش ميره واست و نتيجه هم عالي ميشه و مامان سه قلوووها ميشي، ٢تا پسر يه دخمل يكي يه دووونه عشق خاله هاش 😍 ازت سه تا ميخوامممم سه تااااا

یه راهنمایی میخوام من دکترم تهرانه خودم شهرستانم داروهام چطوری با خودم ببرم تا تهران  و اینکه ...

عزیزم راهکارت یه کلمنه که توش یخ بذاری و داروهاتو بذاری توش.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
😄 ديگه چيزي به ذهنم نميرسه، اهان مثلا از اين يخدونها كه انا استفاده كرده تو ماشينتون بذاريد داروها ...

نازی جون ماشین بیرون باشه که یخدون باید دم به ساعت یخش عوض بشه.......

چون اینجا الان خیلی گرمه.......

مگه اینکه ماشینو بذارن پارکینگی جایی که خنک باشه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
يعني واقعا نميشه بر اساس علائم هيچ قضاوتي كرد!  علائمت خيلي زياد بوده،! چند تا جنين ديگه داري؟ ...

ميگم كهبه علائم توجه نكن دوستم

من سري پيش ٤تا داشتم و انتقالم فرش بود روزي دو استراديول و يك پروزسترون و دوتا شياف سيكلوژيست داشتم

متاسفانه از زماني كه اي وي افدميكنم پريود منظمي ندارم و الانم در سيكل انتقالم با ٤تا جنين ديگه كه باز سرم و پرد و خراش هيستروسكوپي و لنفو تراپي دالرم

دوستای عزیزم سلاااااام به روی ماه همتون ... یعنی چقدر این حس عااالیه ببینی اینهمه دوستای مهربون داری ...

فدات بشم عزیزممممممم......

خدارو شکر همه چی خوب بود......

البته به جز قضیه رگ گرفتن.......

رگ گرفتنو نگو که من حسابی بد رگم......

همیشه قبل رگ گرفتنم به کسی که میخواد رگ بگیره میگم که حواسش باشه یا اگه اینکاره نیست یکی دیگه بیاد......

موقعی که بیمارستان برا برونشیت بستری شدم به پرستاره همون اولش گفتم من بد رگم با اعتماد به نفس بالا گفت بد رگ نیستی اونایی که نتونستن رگ بگیرن بلد نبودن الان من سه سوته واست رگ میگیرم........

سه سوته پنج جای دستمو لت و پار کردددددددددد......

دیگه داشت اشکم در میومد.......

گفت خوب خودتم میگی که بد رگی دیگه.....

گفتم خوب میگم بد رگم که لااقل از جایی که میگم احتمال بالایی برا رگ گرفتن هست شروع کنی......

هی بهش گفتم از رو دستم بگیر گوش نکرد.....

بعد یکی دیگه رو صدا کرد و اون شکر خدا رگو گرفت......

ولی بازم اون پرستار نامرد حتی یه معذرتم نخواستو کلیم بد باهام رفتار کرد.......

دیگه چه میشه کرد........

همین که نتیجه هیستروت خوب بوده جای شکر داره......

ایشالله جواب پاتالوژیم خوبه......

راستی دیروز من با اینکه پریود بودم اما هر کاری کردم نتونستم چایی بخورممممممم......

دلم نیومددددددد.....

ليلا جون خدا رو شكر، 🙏 انشالله كه همه چيز عاليه و بيوپسي هم نرمال بر ميگرده.  بچه ها من اگ ...

نازی میام خفت میکنمااااااااااااا

به به سلاااام به لیلااا خانوووم گل...مبارک باشه به سلامتی این مرحله رو طی کردی...😚😚😚گلارو هم که ب ...

عزیزم مگه انوکسوپارین روغنیه؟

یادم نیست دقیق اما فکر کنم روغنی نبود......

پروژسترونا روغنی بودن فقط......

عزیزم نگران نباش ایشالله چیزی نشده ولی احتیاطا به داروخوته نشون بده اگه چیزی نشده که بزن نه که فدای سرت بده همسرت ببره بده دکتر مجدد واست بنویسه......

دوستان کسی میدونه آدرس مطب دکتر جنتی کجا میشه؟؟؟ 

عزیزم صفحه پنج آدرسشو گذاشتم......

کروکی مطب دکتر ط ر ا ز ی هم هست اونو یه نگاه کن آدرس مطب دکتر ج ن ت ی مابین پل عابر و مطب خانوم دکتره......

مامان سبحان انقدر دلت كه دلت پاك و ايمانت قوي مطمئن باش كه در نهليت سلامت اين ماهاي باقي مونده رو مي ...

عزیزم خدا چشم از هیچ کدوم از بنده هاش بر نمیداره.......

ببین بذار یه مثال بزنم تا بدونی هر چیزی زمانی داره.......

من اگه یادت باشه قبلنا پریودام خیلی وحشتناک بود جوری که همسرم از سر کار میومد بهم سر میزد.......

من حتی نمیتونستم خودمو جمع و جور کنم.......

فکر کن الان با وجود این پرنسس مامانی که تو خونه تنها امیدش من هستم من اون مدلی پریود میشدم.......

یعنی تصورشم وحشتناکه.......

اللن دو روزه پریودم اماشکر خدا بدون مسکن میتونم از عهده خودمو و دخملم بر بیام......

پس تاخیر مادر شدنم یه حکمتی داشته.......

مطمئن باش که تو این ۷ سالم خدا یه چیزی دیده که مامان شدنتو به تاخیر انداخته.......

منتظر بهترین شرایط بوده و ایشالله دیگه داری مامان میشی عزیزم.......

به نظر من که مامان شدی اساسی.....

بارداری با میکرواینجکشن-ICSI:

این کانال تجربیات دوستانی از رنگ خودتان هست، کسانی که دردتان را با تمام وجود درک میکنند، لطفا برای پیوستن دوستانتان به کانال از لینک زیر استفاده کنید، تا در کنار همدیگه راحتتر بتونیم مشکلمون رو حل کنیم:

telegram.me/microinjection

@microinjection

سلام لیلا گلی خدا را شکر که عملت به خوبی تمام شد .وای ولی چه دردی کشیدی چون منم حسابی بد رگم و همیشه دلشوره رگ گرفتن را دارم که همیشه بعد از کلی ور رفتن از روی دستم که خیلی هم درد داره میگیرند حالا عزیزم انشاالله نی نی کوچولوت میاد و همه چیز یادت میره

لیلا جان نمونه را که گرفتند چی را میخواهند بررسی کنند؟

رَبِّ هَبْ لِی مِنْ لَدُنْکَ ذُرِّیَّةً طَیِّبَةً إِنَّکَ سَمِیعُ الدُّعاءِ رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِین

سلام به همه دوستان لیلا جون خوشحال شدم مشکلی نداشتی انشالله ایندفعه دیگه مامانی 

بچه ها من پنج شنبه میخوام برم سنو قلب واسم دعا کنید خیلی استرس دارم ۳۰ تیر انتقال داشتم ب نظرتون زمانش خوب برم؟