2777
2789

چنتا دانش اموزدارم وسط تدریس و هر مسئله ای مدام اظهار نظر میکنن خاطره میگن و...باید چیکارکنم باهاشون ؟

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بگو وقت کلاس گرفته میشه زنگ تفریح حرف بزنید

صدبار گفتم باز صحبت میکنن

اونم بدون اجازه در حق بچه های دیگه ظلم میشه

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺

خیلی از بچه این مشکلو دارن چون تنهان . شنیده نمی شن . اول درس بگو بچه ها الان یه درس مهم میخوام بدم لطفا توی حرفم نپرید چون بچه های دیگه تمرکزشون از دست میدن ‌. بعد اگر حواسش نبود پرید جدی بهش بگو مگه نگفتم الان نه . نگهش دار واسه اخر ساعت 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
خیلی از بچه این مشکلو دارن چون تنهان . شنیده نمی شن . اول درس بگو بچه ها الان یه درس مهم میخوام بدم ...

ممنون عزیزم

ولی دودقیقه بعد دوباره کاراشونو تکرارمیکنن منم سال اولمه تجربه نداشتم از اول زیاد جدی نبودم حساب نمیبرن

همون موقع شروع میکنه به خاطره گفتن وسط حرفش بگو الان موقع نیست داری وقت کلاس میگیری

👍👍

ممنون عزیزمولی دودقیقه بعد دوباره کاراشونو تکرارمیکنن منم سال اولمه تجربه نداشتم از اول زیاد جدی نبو ...

عیب نداره ششم نوجوونه همه چی می فهمه . از الان جدیش کن بگو لحظه تدریس این حرف زدنه باید کنسل بشه . اول با تهدید کلامی اگر نشد بگو منفی میدم و واقعا هم بده بعد بگو هر ۵ تا منفی دونمره از پایانی کم میکنم 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

اولا جاهاشون رو عوض کن

دوما بهشون بگو درس رو توضیح بدم اخر کلاس یه تایم رو میزارم که هر کسی حرفی داشت بگه و مشکلی داشته باشه حل کنیم مثلا تایم ۱ساعت نیم باشه ۲۰ دقیقه اخرش رو بزار در اختیار خودشون باشن مشکلی داشته باشن بگن با رفیق شون حرف بزنن

گدنه الوداع گلنه جان فدا