2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
پرپر جون بله عزیزم ویزیت شدم باهاش ،بهم نامه لاپارا وهیسترو هم برای عمل داده ولی من یادم رفت ازش بپ ...

من از دوستم كه باهاش عمل شد پرسيدم گفت دكتر به ذخيره دقت ميكنه اگه موردي نباشه و لب مرزي نباشيم عمل ميكنه، چسبندگي رو از عكست فهميدن؟ بهت نوبت رو زود داد يا دير ؟ خوش اخلاقه دكتر ؟؟؟ 

پرپرجون دکتر خوبیه،وبه نظرم درزمینه مشکلات رحمی   نامبر 1 هست واین رو در ویزیت اول می شه به ر ...

مرسي عزيزم منم تقريبا خيالم راحته دارم ميرم پيشش، احتمالا هر تصميمي بگيره انجام ميدم البتتتته قبلش اينجا مشورت ميكنم 😬

خداااا منو ببخشه شماها هم ببخشيد امروز تاپيكو بستم به سواااال يه سرررره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من از دوستم كه باهاش عمل شد پرسيدم گفت دكتر به ذخيره دقت ميكنه اگه موردي نباشه و لب مرزي نباشيم عمل ...

من سونو سه بعدی با دکتر نصر انجام دادم از روی اون متوجه شد،البته قبلش هم دکتر نصر بهم گفته بود.

من سونو سه بعدی با دکتر نصر انجام دادم از روی اون متوجه شد،البته قبلش هم دکتر نصر بهم گفته بود.

آها ، واسه سونو كي فرستادتون اونجا ؟ يعني اول كسي به سونو نصر معرفيتون كرد؟

آها ، واسه سونو كي فرستادتون اونجا ؟ يعني اول كسي به سونو نصر معرفيتون كرد؟

کی ازدوستام که با دکتر آصف جاه ویزیت شده بود این پیشنهاد رو بهم داد ولی خودش هم تو مطبش این کار رو انجام می ده و قیمتش هم از نصر خیلی مناسبتره

آنا جون من به اميد خدا ميخوام ٢ ماه ديگه انتقال بدم ٣-٤ ماه خيلي زياده😮

بعضی دوستان همین دو ماهم داشتن اما توصیه میکنم به تجویز دکترت مصرف کنی.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

عزیزم چه مرکزی انجام داده؟

مهر جهاد دانشگاهیو دیدم اما دقیقا مال کجاست متوجه نشدم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آنا جون تو هر سایتی نگاه می کنم می گن لاپاراسکوپی روی ذخیره تخمدان تاثیر میذاره. نظر شما چیه؟ بهت ...

عزیزم لاپرا تاثیر نمیذاره کوتر تخمدان میذاره.......

یعنی اگه قراره بافتی از تخمدانو بردارن تاثیر میذاره......

اگه تخمدانت درگیر نباشه مثل من نه تنها تاثیر منفی نمیذاره شایدم بهترم بشه.......

اما اگه کمترین دستکاری رو تخمدان قراره انجام بشه مطمئن باش از ذخیره کم میشه......

آنا جون تو هر سایتی نگاه می کنم می گن لاپاراسکوپی روی ذخیره تخمدان تاثیر میذاره. نظر شما چیه؟ بهت ...

ببین بذار یه مثال بزنم......

فرض کن یکی با لاپرا قراره کیسه صفراشو در بیاره......

خوب این عمل مگه میتونه رو ذخیره تخمدان تاثیر بذاره؟؟

پس اگه تخمدانت درگیر نباشه لاپرا تاثیر منفی نداره اما اگه تخمدانت درگیر آندومتریوزه و حتما کوتر تخمدان دارب شک نکن رو ذخیرت تاثیر میذاره.....

يكشنبه سه شنبه چهارشنبه بگو تو سيكلم  زود وقت ميدن برا همون هفته يا هفته بعد

چرا من زنگ می زنم یا اشغاله یا برنمیدارن     
چه کار سختیه وقت گرفتن از دکتر عارفی. الان دو هفته س معطلم وقت بگیرم جواب آزها رو ببرم هنوز موفق نشدم
این شماره ها رو می گیرم
22019511
22019727
22359892
میگم اگه سه شنبه پاشم بدون وقت برم چی میشه؟  

خدایا شکررررررر
من يه سوالم دارم شرررمنده ام ميپرسم ببخشيد همگي، دو سه روزه ذهنمو مشغول كرده، يه چيزي مثل جوش يا مثل ...

عزیزم خوب میگی اورولوژ گفته چیزی نیست......

الکی خودتو نگران نکن و به همسرتم استرس نده.....

عزیزم خوب میگی اورولوژ گفته چیزی نیست...... الکی خودتو نگران نکن و به همسرتم استرس نده.....

نه خودش كه گويا بهش عادت داره ! آزمايشات هم واسه مركز جهاددانشگاهي اهواز هست ، حالا همون dfi  بده ببينيم چي ميشه توكل به خدا

نه خودش كه گويا بهش عادت داره ! آزمايشات هم واسه مركز جهاددانشگاهي اهواز هست ، حالا همون dfi  ب ...

عزیزم دی اف آی رو مرکزی بده که دستی محاسبه میکنن چون تو مراکز ناباروری دستی و زیر نظر متخصص تست انجام میشه.....

عزیزم دی اف آی رو مرکزی بده که دستی محاسبه میکنن چون تو مراکز ناباروری دستی و زیر نظر متخصص تست انجا ...

اينجا هم مركز اصلي ناباروري استان هست كه دوباره آز اسپرم رو تكرار كرد و يه مقداري هم جوابش با نتيجه يه مركز ناباروري ديگه اختلاف داشت، ارولوژ هم توي همين مركز ويزيتش كرد و اين آزمايش رو نوشت، خوبه ؟