2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684424 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام پرپر جون به خاطر چسبندگی که برام ایجاد شده سمت چپم دچار چسبندگی شده

پيش كي ميخواين برين ؟ دكتر زنانتون گفت ؟ ببخشيد ميپرسم چون ممكنه خودمم انجام بدم واسه همين تحقيق ميكنم، دكتر زنان من گفت دو سري پانكچر بعد عمل بعد انتقال. حالا نوبت گرفتم جراح و يه دكتر ديگه هم ببينن بعد تصميم بگيرم

پيش كي ميخواين برين ؟ دكتر زنانتون گفت ؟ ببخشيد ميپرسم چون ممكنه خودمم انجام بدم واسه همين تحقيق ميك ...

پرپر جون

دکترم دکترعارفی هست،ولی به احتمال زیاد با آصف جاه لاپارا و هیسترو تشخیصی رو انجام می دم،می خوام خراش هم بدم

پرپر جون دکترم دکترعارفی هست،ولی به احتمال زیاد با آصف جاه لاپارا و هیسترو تشخیصی رو انجام می دم،می ...

منم همينطور نوبت گرفتم برم دكتر آصف جاه ببينه نظر بده بعد تصميم بگيرم، شما تا حالا پيشش رفتي ؟

بله عزیزم...چون سرعت پایینه... به هر حال شما همچنان طبیعی هم اقدام کنین خدارو چه دیدی.

ليلا جون مرسي عزيزم بابت راهنمايي، دكتر معاينه كرد و آزمايشم ديد گفتش از نظر تحرك كمي پايينه، واسش آزمايش تخصصي نوشت كه من نميدونم چيه البته، حالا عكسشو بعد ميذارم لطف كنين بگين، چهارشنبه آزمايش بده ببينيم چي ميشه

من يه سوالم دارم شرررمنده ام ميپرسم ببخشيد همگي، دو سه روزه ذهنمو مشغول كرده، يه چيزي مثل جوش يا مثلا نيش زدگي به اون اندازه ، روي بيضه همسرم هست كه من گير دادم حتما دكتر ببينه البته دكتر زنان خودم هم ايشونو معرفي كرده بودن واسه مشاوره، خلاصه امروز رفت و دكتر معاينه كرده گفته اين رگ بيضه هست و مشكلي نيست، نميدونم چرا از فكرش در نميام ولي! همسرم ميگه اين اصلا جديد نيست و اينا... امروزم مركز ناباروري بود دكترم واسه همونجاست كه آزمايش DFI نوشته

من يه سوالم دارم شرررمنده ام ميپرسم ببخشيد همگي، دو سه روزه ذهنمو مشغول كرده، يه چيزي مثل جوش يا مثل ...

پر پر جون نگران ن ش و...ببین خودت کی تست پاپ اسمیر دادی ؟ نتیجه اش چی بوده؟

پر پر جون نگران ن ش و...ببین خودت کی تست پاپ اسمیر دادی ؟ نتیجه اش چی بوده؟

نرمال بود، واسه چي ؟ به هم ربطي داره ؟ نگران نيستم اتفاقا وقتي مشكلي باشه و معلوم بشه بهتر ازينه كه ندونيم ى يه راه باطل رو بريم، اينجوري به حل كردنش نزديكتر ميشيم ديگه، مرسي كه كمكم ميكنين😍

نرمال بود، واسه چي ؟ به هم ربطي داره ؟ نگران نيستم اتفاقا وقتي مشكلي باشه و معلوم بشه بهتر ازينه كه ...

پس اصلااا نگران نباش...آره ربط داره ...خدای نکرده آقایون مشکلی داشته باشن و یا خانوما حتما همسرشونم یه مشکلی براش پیش میاد ... ممکنه خال باشه و همون که دکتر گفته رگ باشه... خیالت تخت...خداروشکر همسرت سالم...اتفاقا دکتر به همسر منم آزمایش داده بود من داشتم سکته میکردم بعد گفت پاپ تست خودت سالم هست و یا اینکه تا به حال مشکلی نداشتی ؟ گفتم نه ...بعد گفت برو خیالت راحت ...جواب آز همسرم اومد اوکی بود خداروشکر. البته منظور بیماریهایی ویروسی ...مثل ویروس hpv .

منم همينطور نوبت گرفتم برم دكتر آصف جاه ببينه نظر بده بعد تصميم بگيرم، شما تا حالا پيشش رفتي ؟

پرپر جون

بله عزیزم ویزیت شدم باهاش ،بهم نامه لاپارا وهیسترو هم برای عمل داده ولی من یادم رفت ازش بپرسم که احتمالش هست به ذخیره تخمدانم آسیب بزنه

برای همین باید یه سر دوباره برم مطب

پس اصلااا نگران نباش...آره ربط داره ...خدای نکرده آقایون مشکلی داشته باشن و یا خانوما حتما همسرشونم ...

ازين لحاظا خدارو شكر مشكلي نداشتم نهااايتا يه عفونت قارچي بوده مثلا در اثر عوض شدن آب و هوا بيشتر يا حساسيت به پد و نوار، چيز ناجوري نداشتم . 

حالا همسرم اينجا كه آزمايش ميده ولي من كلي نوبت مختلف گرفتم واسه ماه بعد كه بريم تهران بررسي بشيم، اونجا هم فكر كنم يه سري چيزاي ديگه مينويسن درسته؟

الان از لحاظ تغذيه چي ؟ بهش برسم ؟ چيز خاصي بخوره بهتره؟ واسه همون تحرك اينا 

پرپرجون

دکتر خوبیه،وبه نظرم درزمینه مشکلات رحمی   نامبر 1 هست

واین رو در ویزیت اول می شه به راحتی تشخیص داد

موفق باشی پرپر جون