2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045053 بازدید | 684424 پست
آنا جون سه منفی قبلی من بدون هیچ گونه ازمایش ایمنی و انعقادی بود،ولی اینبار ک دکترمو عوض کردم ازمایش ...

فدای سرت عزیزم......

به هر حال گذشته.......

از این به بعد بیشتر حواست باشه چیزی از قلم نیفته......

ایشالله این دفعه جواب میده......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزان من جواب آزمایشم منفی شد دیگه هیچ پولی ندارم بخوام دوباره برم سمتش تخمک فریزم ندارم 

سلام واي زندگي جون راست ميگي واي خداي من اين همه انتظار اعصابم خورد شد 

كاملا دركت ميكنم  انشااله خدا خودش پولشو جور ميكنه برات منم همش دلنگرانم كه عصر برم جواب بگيرم چي ميشه  التماس دعا

سلام عزیزان من جواب آزمایشم منفی شد دیگه هیچ پولی ندارم بخوام دوباره برم سمتش تخمک فریزم ندارم 

زندگی جونم خیلییییی ناراحت شدم... همه حرفارو آنا جون و آتریسا جون بهت گفتن...به قول آنا جون ایشالله جز بنده هایی هستی که قرار خیلی راحت باردار بشی ...منم موافقم با آنا پولش جور میشه...همه ماها پول رو جور کردیم کمتر کسی شاید باشه که پولش آماده بوده باشه..پس امیدتو از دست نده عزیزم..همه مثل هم هستیم...البته اینم حق داری تا چند روز ناراحت باشی ...ولی امیدتو از دست نده خدا خیلیییی بزرگ و مهربون...بوسسسس

زندگي جون خونريزي هم داشتي اگه جواب منفي شده مگه جنين انتقال ندادي پس چي شده اصلا مغزم هنگ كرد بخدا

سیندرلا جان حتنا که نباید خونریزی صورت بگیره...جنین متاسفانه رشد نمیکنه حالا به هر دلیلی و خب وقتی جنینی به اندو متر نچسبه بتا هم ترشح نمیکنه در نتیجه نطفه و یا همون جنین از بین میره صبر میکنه پریود میشه.

فدای سرت عزیزم...... به هر حال گذشته....... از این به بعد بیشتر حواست باشه چیزی از قلم نیفته...... ...

حتما،الان دیگه با کمک شما و بقیه دوستان نکاتی ک لازمه رو یادداشت میکنم خودم ب دکترم میگم

اللهم صلی علی محمد وآل محمد
عزیزم مگه نگفتی گفته ستروتایدتو روز سونو ببری؟ یا گفتی گفته روز سونو بزنی؟ حالا باز شک داری زنگ بز ...

نه آنا جان من روز ۸ سیکلم گفته ستروتاید بزنم و روز ۹ هم برم سونو ولی گفت روز ۹ هم ستروتاید صبح بزن  و عصر سونو بشم

خدایا شکرت
ستایش جون شما بودی یه مکمل میخوردی؟ اون توش ویتامین دی داره. 

آره لیلا جون، فرتیل اید بود ک برای بهبود کیفیت تخمک ب تجویز خودم گرفتم😄،البته بعد از انتقال منفیم گرفتم و خوردم،قبلش مکملی نداشتم

اللهم صلی علی محمد وآل محمد

آناي عزيزم نميدونم چطور تشكرر كنم فدات بشم كه با اينهمه گرفتاري و كار مياي جواب ميدي ممنون از راهنماييت بازم تشكر.بچه ها اينجا كسي ابن سينا رفته راضي بوده من فقط ازمايشهاي شكست اي وي اف رو اونجا دادم 

بله انا جونم من هتروزيگوتم رحمم سپتوم داشت كه ٤سال پيش عملش كردم تنبلي تخمدان يكم دارم شوهرم ضعيف بود البته هنوز هم هست طوريكه ٩٩درصد ابنرماله كلي بهش خرنوب ميدم و مولتي ويتامين 

سیندرلا جان حتنا که نباید خونریزی صورت بگیره...جنین متاسفانه رشد نمیکنه حالا به هر دلیلی و خب وقتی ج ...

ممنون ليلاي عزيز كه هميشه جواب ميدي اخه همش فكرميكردم چه جوري ميشه برام دعا كن عصر ميخوام برم جواب بگيرم منم هيچ علائمي ندارم جز گرسنگي كه اونم فكرميكنم شايدتوهم هست ولي زير شكمم يه شكلي شده شايد هم ازبس امپول زدم دورنافم خدا خودش كمك كنه به همه

ممنونم اينجوري خوبه... ولي هيچ شماره اي ازش پيدا نكردم ، بچه هاي اينجا گذاشتن شماره يا آدرس رو ؟&nbs ...

عزیزم این شماره هتل گاندی هست  --  
 021-42603000

بگو بخش آی وی ف  با دکتر زرنانی وقت م یخواستم  

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...
آره لیلا جون، فرتیل اید بود ک برای بهبود کیفیت تخمک ب تجویز خودم گرفتم😄،البته بعد از انتقال منفیم گ ...

دکتر عارفی این سری به منم داد هم برا خانم ها هم برا اقایونش رو 

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...