2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست

سلام آناجان خوبين ؟ من بازم اومدم با سوالام

نوبت از دكترآصف گرفتم با دكتر زنان هم هماهنگ كردم تصميم داشتم آزمايشارو كه زنان واسم نوشت بعد از اينكه جوابش آماده شد برم پيش دكتر زرناني، حالا به نظر شما الانم لازمه برم ؟ ايشون هم آزمايش خاصي مينويسه؟ اگه آره  كه نوبت بگيرم

سلام عزيزم خوبي اره گلم امروزصبح رفتم عصر گفتند جوابش اماده ميشه برام دعا كن  

عزیزم ایشالله که خبر بتای تپلت همه رو خوشحال میکنه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام آناجان خوبين ؟ من بازم اومدم با سوالام نوبت از دكترآصف گرفتم با دكتر زنان هم هماهنگ كردم تصميم ...

عزیزم به سلامتی......

والا من بودم با جواب آزها میرفتم......

بستگی به جواب آزها داره شاید بنا به تشخیصش بخواد آزهای دیگه ای هم بنویسه شایدم با همونا تشخیص قطعیو بده.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

سلااام عزیزان

مامان سبحان گلی آفرین به شماااا...بله دیگه ما فقط مهر و سر نسخه نداریمااااا وگرنه اکی اکی هستیم😊😊

نازی جون من هم فروم ها رو پیگیر بودم اما خب همه سوالات دیگه تکراری شده..علامت دارم ندارم..کمرم درد گرفته یه کم تخمدانم درد میکنه...خلاصه دیگه جذابیت نداره واسه من...من که اصن راحت راحتم نه دردی نه علامتی فقط گاهی درد تخمدان و کمرو یه وقتایی زیر دلم اما بیشتر اوقات هیچی..دیگه نسبیه واسه هرکی منم بیخیال شدم

دیگه سپردم به خدااا..انشالا که شما bc مثبت میای اینجاااا..آمین

لیلا جون عزیزم مرسی..ولی خب واسه من عضلانیه هااااااا...  ممنون که کامل توضیح دادی عزیزم 

امیدوارم شما هم دوشنبه خوبی داشته باشی با یه هیستروووو عالی..بیصبرانه منتظرم که بیای و بگی همه چی عالیه..آمین

آنا جون مرسی عزیزم دیگه ازاون دختر نازنازی و لوووس خبری نییس😍😍دیگه جسور شدم... نه ببخشید نه کاملاااا..فعلا اجبار چه کارها که نمیکنه..ببخشیداااا مامان گلی این علامت نداشتن من چه جوریااااست ...میشه نشونه خوبی باشه..وای ببخش باز سوالهههه بوووق دار پرسیدم😄

بچه هاا میشه منممم به زودی تیکر بارداری داشته باشمممم..خدایاااا

خب به سلامتی امروز دو تا مامان داریم سیندرلا جون و زندگی جووون...الهی آمین که خیر و 1لاحشون هم در همین باشه🌼🌻🌹🍼🍼

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..
عزیزم به سلامتی...... والا من بودم با جواب آزها میرفتم...... بستگی به جواب آزها داره شاید بنا به ت ...

يعني فعلا فقط زنان ؟ بعد ماه آينده با جواب برم پيش دكتر زرناني ؟ معمولا يكسان هستن؟ من چون واقعا واسم سخته مرخصي گرفتن و رفتن دوست دارم هركاري لازمه و امكانش هست رو انجام بدم، به نظرتون با آزمايشات زنان برم پيشش اگه لازمه اضافه كنه بعد تا تهرانم همه رو بدم و بيام ؟ باز برم يه بار جوابارو بگيرم و نشونشون بدم ؟ اينجوري چطوره ؟ 

سلام عزیزان من جواب آزمایشم منفی شد دیگه هیچ پولی ندارم بخوام دوباره برم سمتش تخمک فریزم ندارم 

زندگی جون ... خیلی متاسفم   از صبح منتظرت بودم بیای ...  

خدا به دلت آرامش و صبر بده

ولی اینو بدون خیلی ها بارها رفتن این راه رو و بعد جواب گرفتن 

میدونم خسته ای مث من ولی به وقتش دوباره شروع می کنیم ان شالله

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...
سلااام عزیزان مامان سبحان گلی آفرین به شماااا...بله دیگه ما فقط مهر و سر نسخه نداریمااااا وگرنه اکی ...

عزیزم من جات بودم تا الان تیکرو بارداریو زده بودم......

من انقدر هر ماه تیکرمو ویرایش کردم که دیگه خدا فیکسش کرد واسم......

به نظرم تیکرتو بذار چون دیگه ایشالله مامانی......

در مورد علایمت.........

بوقققققققققققق......

خخخخخخخخخخخخخخ.....

منم کاملا بدون علامت بودمممممممم.....

يعني فعلا فقط زنان ؟ بعد ماه آينده با جواب برم پيش دكتر زرناني ؟ معمولا يكسان هستن؟ من چون واقعا واس ...

اینجوریم میشه.......

آزهایی که دادیو ببر بگو منتظر جوابشون هستی و اگه نیازه تا تهرانی آیتمی اضافه میکنه انجام بدی و یه جا جوابارو براش ببری.......

اینطور که دوستان توصیف کردن دکتر فوق العاده و مهربون و با حوصله ای هست......

ایشالله که دیگه کوچکترین مانعی سد راه مادر شدنت نشه.......

سلام عزیزان من جواب آزمایشم منفی شد دیگه هیچ پولی ندارم بخوام دوباره برم سمتش تخمک فریزم ندارم 

عزیزم خیلی نتراحت شدم اما بدون آخر راه نیست......

باورت میشه من با اول به زور پولشو جور کردم و گفتم همین یه بار امتحان میکنم اما خدا شاهده دفعات بعدیم خودبه خود پولش جور شد......

پس فعلا سعی کن روحتو آروم کنی......

اگه بنا باشه خدا خودش بازم شرایط شو ایجاد میکنه......

خدارو چه دیدی شایدم از لیست بنده هایی هستی که معجزه به نانشون ثبت شده......

اینجوریم میشه....... آزهایی که دادیو ببر بگو منتظر جوابشون هستی و اگه نیازه تا تهرانی آیتمی اضافه م ...

ممنونم اينجوري خوبه... ولي هيچ شماره اي ازش پيدا نكردم ، بچه هاي اينجا گذاشتن شماره يا آدرس رو ؟ 

پس يه بررسي از لحاظ آندو و آزمايشات ايمني... ديگه موردي نيست بخوام بررسي كنم ؟

ای وااای چقدر ناراحت کننده س که با هزار امید و آرزو بری آزمایش و...الهیییی میدونم هیچ حرفی تسکین دهنده نیست و دلشکسته ای..اما حکمت خدااا رو شکر..حتما واست یه معجزه زیبا کنار گذاشته..االبته الان واسه پذیرفتن این حرفااا زوده..فعلااا با خودت خلوت کن و حتی اگه گریه کردن ارومت میکنه..فکر جور شدن پولش نباااش..از یه جایی که فکرشم نمیکنی خواهد رسید و البته زودتر از اون معجزه خدا شاملت میشه یه روزی..وای از اون روز که هممون و اسیر کرده..ای خدااا..همش باید بهم دلداری بدیم..اینا رو میگم که خودم هم درس بگیرممم

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..
عزیزم بر اساس توضیحاتی که دکتر ایمونولوژم که تخصص آزمایشگاهیم داشت داد برا mthfr همون ب۶ و ۱۲ و فولی ...

آنا جون سه منفی قبلی من بدون هیچ گونه ازمایش ایمنی و انعقادی بود،ولی اینبار ک دکترمو عوض کردم ازمایشارو انجام دادم مشکل انعقادیم مشخص شد ایمنیمم ک لب مرزه ولی جالب اینه ک دفه اخر هیچ دارویی ب جز سلکسان نداشتم،تازه کمبود ویتامین دی هم داشتم و بهم دارو نداد،فولیکم خودم میخوردم چون کم خونی دارم و دکتر گفته تا اخر عمر باید روزی ی دونه بخورم،تازه اونم ۱میل بود نه ۵،نمیخوام بگم فلان دکتر ایراد داره،ولی واقعا بعضی وقتا اصلا برا بیمار وقت نمیزارن،شرایط آزcbc و مشکل انعقادیمو ک میدید باید لا اقل بهم فولیک ۵ و ویتامین  ب میداد، ویتامین دی باید بهم میداد، با وجود ۳ تا بلاست خوب،منفی شدم

اللهم صلی علی محمد وآل محمد

متاسفم عزیزم، کاملا درکت میکنم ک چقدر ناراحتی، ولی باید قوی باشی، ان شاءالله طبیعی باردار شی ‌ک نیاز ب ای وی اف دوباره هم پیدا نکنی

اللهم صلی علی محمد وآل محمد
ممنونم اينجوري خوبه... ولي هيچ شماره اي ازش پيدا نكردم ، بچه هاي اينجا گذاشتن شماره يا آدرس رو ؟&nbs ...

عزیزم یادمه دوستان گفته بودن بیمارستان گاندی ویزیت میکنه، یه شماره هم گذاشته بودن......

حالا با بیمارستان تماس بگیر......

در مورد آزا هم فعلا اینا رو طبق تجربیات میشه بررسی کرد، حالا شاید دکتر ایمونولوژ چیزایی هم بخواد اضافه کنه.....