2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045413 بازدید | 684464 پست
لیلا گلی عزیزم خدا نکنه مشکلی داشته باشی...دختر مهربووون این لحظات رو کم و بیش همه مون تجربه کردیم.. ...

عزیزززززز دلم مبارکت باشه.... به سلامتی..الهی آمین نه ماه محکم چسبیدن به مامانشون و بعدش هم همیشه کنار مامانشون هستن   

. چشم همه رو انجام میدم... میدونی جالب اینه که من کلاشاد و ریلکسم واسه همین تعجب کردم ...یعنی بگی ناراحت باشم..استرس داشته باشم اصلااا ...کلا به نتیجه سیکلم هم فکر نمیکنم چون واقعا نتیجه رو سپردم به خدا و ایشالله که خیر حتما ...اتفاقا فقط هم فیلمای شاد و کمدی نگاه میکنم و موزیک فقط قر دار باید آماده باشم چون باید به سلامتی مثبت شدن هر کدومتون قر بدم   ولی همتون درست میگین اینا استرسای ناخودآگاه ..بهتر اسمشو هیجان بذارم ...خداروشکر شماهارو دارم تنهایی خیلی سخته واقعا شکر   

آتریسا جان...کارای سنگین نکن ... اتفاقا اصلا استراحت مطلق نباش جون ضرر داره ... باید حتما راه بری چون باعث خون رسانی به رحمت میشه... زندگی عادی داشته باش و امید به خدا که مثبتی فقط ن زد ی ک ی ممنوع... اینا کارایی که هر سری به من گفتن و انجام دادن... تازه خونه من 24 پله داره من از روز دوم سوم بیرون هم میرفتم ولی اصلا خودمو خسته نمیکردم و مثبت هم شدم ... پس در صورت نیاز استراحت لازمه وگرنه نیازی نیست مطلق تازه ضرر داره چون گردش خون درست صورت نمیگیره باید به رحمت خون برسه تا به خوبی نی نی های خوشگل خاله تغذیه کنن     

سلام دوستان. انا جون کمک... ليلا جون کمک. من بعد سقط اول رفتم کلینیک ابن سينا يه سری آزمایش دادم و ی ...

با اجازه آنا جون.... سها جون ویتامین دی رو که آنا جون توضیح دادن نگرانش نباش متاسفانه همه خانوما کمبود دارن ولی حتمااااا به دکترت بگو... اون الیزا یه نوع متد آزمایش ... با این متد آزمایش رو برای شما انجام دادن ... اونایی که مثبت شدی در طول دوره بارداری هر بار چک میکنن که مشکلی نباشه و در ضمن در دوران بارداری از خوردن سوسیس کالباس باید خودداری کنی.. سبزی خام رو حتما باید با مواد ضد عفونی کننده مخصوص بشوری حواست باشه خیلیا موقع شستن سبزی بهش مایع ظرفشویی میزنن اینکارا اصلا نکن باز نمک یه چیزی... جایی هم رفتی هر جا جز خونه خودت سبزی خام لب نزن... همینطور میوه ... فقط پخته مگر اینکه خودت بشوری و بدونی ضد عفونیش کردی.. منم فاکتورام بعضیاش مثل تو بودن که موردی نداره باید در دوران بارداری هر ماه آزمایش تکرار بشه ... در ضمن گوشت هم موقع پخت باید دقت کنی خوب بپز رنگ گوشت از قرمزی دربیاد و خاکستری بشه مشکل حل...ایشالله که اینبار مامانی عزیزم...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مامان سبحان ممنون،  اميدوارم دل مهربونترهميشه شاد بمونه.  ليلا جون من فقط يك راه حل و ...

naziiii راهکار صبونه از همه راحت تر بود ...کلیییی خندیدم     خیلیییی خوب بود ... فردا صبح به امید کاپوچینو از خواب پا میشم   تا آزمایش خون دادم بدو بدو میرم خودمو مهمون میکنم..  ..

قربونت برم عزیزم... منم از خدا میخوام همه چیز عااالی و آسون برات پیش بره ...بیای خبر بتای تپلت رو بدی منم که حسابی دارم تمرین قررر میکنم دیگه بترکونیم برات ایشااااااالله دوست گلم     

دوستان گلم من نيت كرده بودم بعد از تشكيل قلب ني ني براي ٤٠ نفر از دوستان منتظرم يك دعايي رو بخونم ، ...

مامان سبحان عزیزم خیلییی ممنونم بابت دلگرمیت و راهنماییات ... خیلیی ممنون که هنوزم میای تو تاپیک و مارو دلگرم و امیدوار میکنی...مرسی..چشم حتما انجام میدم ... وقتی دیدم نذر قشنگ رو برای ماها کردی دلم از شادی لرزید و واقعا احساساتی شدم ... خیلیییی ممنون خیلی ماهی .... ایشالله که نذرت قبوله...الهی آمین خدا خودش حافظ نی نی گلت هستش همیشه ...   بوسسسسسسسسسسسسس

naziiii راهکار صبونه از همه راحت تر بود ...کلیییی خندیدم     خیلیییی خوب بود ... فردا ...

😁اره از الان فكر كن كه بعدش كجا بريد يه چيز خوشمزه بخوريد. 

من حتي طوري شده بودم كه از موندن تو فضاي بسته و كم نور دچار اندوه و اضطراب زياد ميشدم، بعد ديگه از قرار گرفتن تو اون شرايط دوري كردم. حتي اگر قرار بود جايي پاركينگ بسته باشه من نميرفتم، كم كم كمرنگ شد، الان خيلي بهترم. 

يوقتهايي مثلا قرار بود صبحش برم سونوگرافي فقط براي چكاپ، از اضطراب دستهام ميلرزيد، ضربان قلبم نا منظم ميشد. كم كم با خوندن حرفهاي اميدوار كننده شما ها و انرژي مثبت و اينكه همش به خودم ياداوري كردم كه فقط به خواست خداست اگر برگي از درخت ميفته ديگه بهتر شدم😔 

دوستان من از امروز شروع كردم به خوندن دعا ، تا حالا اسم ٣٠ نفر رو نوشتم كه البته از گروه آي وي افيها و چند نفر از دوستان غير از ني ني سايت هم هستن ، حالا هر موقع ليست كامل شد ميگذارم ، ان شا الله كه همگي حاجت روا باشيد دوستاي گلم .

من یه سوال دارم بعد از اینه جواب میکروم منفی شد 5 روز بعد پریود شدم. ولی واسه این ماه میدونم که طبیعی پریود نمیشم چون تو سیکل میکرو سینافکت داشتم، احتمالا پریودم عقب بیفته. سابقه عقب افتادن هم دارم. معمولا بعد از سینافکت پریودم عقب میفته. به نظرتون دوفاستون بخورم یا بذارم طبیعی پریود بشم؟؟

تو را من چشم در راهم...

كيميا جون لطفا سوال منو جواب بده در مورد برگشت بعد از انتقالتون كه چند روز موندي. و با چي برگشتي و ...

عزیزم ببخشید ب خاطر بارداری کم میام نت من روز اول تهران بودم استراحت مطلق روز دوم عصر راه افتادم اومدم تا اصفهان شب خوابیدم صبح هم دو ساعت تا شهر مون تو ماشزن اومدم صندلی جلو را خوابوندم پاهام را هم گذاشتم جلو ماشین رو داشبورد 

عزیزم ببخشید ب خاطر بارداری کم میام نت من روز اول تهران بودم استراحت مطلق روز دوم عصر راه افتادم اوم ...

مرسي از جوابت عزيزه دل انشاالله كه بارداري راحتي رو پست سر بزاري و بيلامت بغل بگيري

اگر فكر ميكني راهكاري داري براي برگشت كه ميتونه كمك كنه ممنون ميشم راهنمايي كني

من یه سوال دارم بعد از اینه جواب میکروم منفی شد 5 روز بعد پریود شدم. ولی واسه این ماه میدونم که طبیع ...

عزیزم هیچی نخور ، نه قرص ، نه دم کرده نه داروی گیاهی بذار خودش بیاد ، اینجوری بدنت به حالت طبیعی برمیگرده مگر اینکه دکترت تشخیص بده دارو مصرف کنی برای پریود شدن وگرنه بذار بدنت خودش تنظیم بشه و پریود بشی