2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045511 بازدید | 684471 پست
عزیزم بستگی به دکترتم داره....... بیمارستانهای زیادی مثلا با بیمه تکمیلی ما طرف قرارداد بودن ولی دک ...

باشه مرسی عزیزم😘😘 ببخشید از طرف زن داداشمم یه سوال داشتم داداشم آز اسپرم داده همه چی نرماله ولی سرعت a- b  ۳۰% یعنی یه خورده سرعتش کمه دارویی یا غذایی هس سرعتشو زود ببره بالا میخواد زودتر باردارشه البته خودشم مشکل داره تنبلی تخمدان داره وچندتا کیست کوچولو تو تخمدان راستش داره ولی داره درمان میکنه شما اگه کاری هست که انجام بدن ممنون میشم بگید 

خدایا...شکرت😍

سلام دوستان. انا جون کمک... ليلا جون کمک. من بعد سقط اول رفتم کلینیک ابن سينا يه سری آزمایش دادم و یادم رفت برای ای وی اف نشون دکتر بدم. وانتقال دادم ومثبت شد و سقط شد حالا ماه دیگ نوبت ذارم رزاق ولی تحمل ندارم تا اون ببينه، گرچه اصلا کامل نيستن ولی خوب ميشه بگيد جریان چيه؟ ممنون ميشم دوستان هرکس بلده بهم بگه. یکی دیگ هم دارم مال انعقادی هستش قبل ای وی اف فقط اون رو ازم گرفتن 

درسته که پنج سال شده... درسته که دوبار حس مادر بودن رو برای چهار هفته تجربه کردم وبازم ناامید شدم ولی من ميدونم بلاخره مامان میشم. دوستان لطفا برای مامان شدنم فقط يه لحظه از خدا بخوايد.. برای دومین بار دارم وارد سیکل پانکچر میشم تروخدا برای موفقیت بودنم از خدای مهربون بخوايد فقط یک لحظه... امیدم به خداست دوتا گو گو لی هام رو که از دست دادم باهم بهم بده .خدایا سومین پانکچرم شدم .اخرین انتقالم دادم .دیگ تلاش اخرم بود خدا کمک کن .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

درسته که پنج سال شده... درسته که دوبار حس مادر بودن رو برای چهار هفته تجربه کردم وبازم ناامید شدم ولی من ميدونم بلاخره مامان میشم. دوستان لطفا برای مامان شدنم فقط يه لحظه از خدا بخوايد.. برای دومین بار دارم وارد سیکل پانکچر میشم تروخدا برای موفقیت بودنم از خدای مهربون بخوايد فقط یک لحظه... امیدم به خداست دوتا گو گو لی هام رو که از دست دادم باهم بهم بده .خدایا سومین پانکچرم شدم .اخرین انتقالم دادم .دیگ تلاش اخرم بود خدا کمک کن .

آنا جون برای هیسترو - لاپارا تشخیصی چند روز استراحت لازم هست چون می خوام بدونم چندروز باید مرخصی ب ...

عزیزم برا من تشخیصی نبود درمانی بود......

خوب من یه روز قبل عمل بستری شدم برا انما......

روز بعدش عمل و یه روز بعدشم مرخص شدم یعنی دو شب و سه روز بیمارستان بودم.......

بعد عملم من راستشو بخوایی برا بخیه هام خیلی اذیت نشدم ولی ۴ شب تمام به خاطر درد کتف به خاطر کوفتگی ناشی از گاز دی اکسید کربن نتونستم بخوابم و مجبور بودم نشسته بخوابم......

البته قرار نیست شمان حتما مثل من باشین......

مثلا کسی که با من عمل کرده بود به حای کتفاش کنرش درد میکرد......

فکر کنم به مدت زمان عمل هم بستگی داره.....

اگه برات تشخیصی باشه فکر نکنم زیاد طول بکشه......

من عملم سه ساعت طول کشیده برد.....

در کل من اگه درد کتف رو نداشتم میتونم بگم خیلی اذیت نمیشدم اما خوب فکر کنم برا بخیه هاتم شده یکی دو روزی نیاز باشه استراحت کنی......

ببین اگه لااقل یکی دو رور بیمارستان بستری بشی پس بهتره اگه ممکنه تایم عملت جوری باشه که ترخیصت به چهارشنبه بخوره که دو روز بعدشم بتونی استراحت کنی.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
مرمر جون من کار خاصی نکردم فقط اینوفولیک برای من معجزه می کنه.منتظر رحمت جون همش به فکرتم دکترمو عوض ...

مرسی عزیزم منم به یاد شما هستم چون هم دیگه را هم دیدیم بیشتر به یاد هم میافتیم عزیزم الان دکترت کیه؟چرا عوضش کردی؟

رَبِّ هَبْ لِی مِنْ لَدُنْکَ ذُرِّیَّةً طَیِّبَةً إِنَّکَ سَمِیعُ الدُّعاءِ رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِین
آنا جون یه سوال مامیخوایم بیمه تکمیلی بشیم توی تعهداتش ناباروری هم پوشش میده شما نمیدونید کدوم بیمار ...

سلام به همه دوستان ، نيلو جون عزيزم حتما ببينيد توي تعهدات بيمه تكميلي كه ميخوان بشين هزينه هاي ناباروري رو پوشش ميده يا نه ممكنه لازم باشه ماهيانه مقدار بيشتري بپردازيد براي پوشش دادن هزينه ها كه حتما بايد بپرسي ، مثلا من از طرف همسرم بيمه تكميلي پارسيان شدم ولي دقيقا همون موقع كه من رو بيمه كرد ديگه هزينه ها رو پوشش نميداد ولي خودم بيمه تكميلي ايران هستم كه تقريبا همه هزينه ها رو پوشش ميده ، يك چيز ديگه هم هست بعضي بيمه ها بايد مدتي بگذره تا هزينه ها رو پوشش بدن و ديگه اينكه اگر بيمه ات هزينه ها رو پوشش بده نگران اينكه مركز يا بيمارستان طرف قرارداد باشه نباش چون اگر هم طرف قرارداد نباشه مثل ما بايد مدارك رو ببري و تقريبا يك ماه تا دو ماه طول ميكشه تا هزينه ها رو بهتون برگردونن . 

باشه مرسی عزیزم😘😘 ببخشید از طرف زن داداشمم یه سوال داشتم داداشم آز اسپرم داده همه چی نرماله ولی سر ...

عزیزم آز همسرش کجا بوده؟

اگه مرکز ناباروری نبوده حتما تکرار کنه......

عزیزم خنک نگه داشتن برا تحرک خیلی خوبه......

کمپرس یخ رو ب ی ض ه ها یه ربع هر شب......

دوش داغ، سونا و جکوزی ممنوع......

شلوار لی ممنوع......

میوه و سالاد خصوصا میوه های آنتی اکسیدان دار زیاد بخوره......

اگه چربی داره سعی کنه پایینش بیاره......

مناسب طبعش بخوره اگه طبعش گرمه تو خوردن گرنی افراط نکنه......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

عزیزم اینجا که ویتامین دی خیلی پایینه و میتونه نقش مهمی تو سقطت داشته باشه!!!!!

عزیزم اینا به سرعت انعقاد خونت ربط داره که نرمالت اما دلیل نمیشه ژن غلظت خون نداشته باشی.....

برا من اینا نرمال بودن ولی mthfr و pai1 مشکل داشتن.....

سلام به همه دوستان ، نيلو جون عزيزم حتما ببينيد توي تعهدات بيمه تكميلي كه ميخوان بشين هزينه هاي نابا ...

مامان سبحان درست میگن.......

حواسم نبود به این نکته اشاره کنم که اگه طرف قرارداد نباشه هم بعدا از طریق بیمت میتونی هزینه پرداختیو پس بگیری......

ما بیمه مون خیلی خوب حمایت مبکرد و سقف تعهدش برا ناباروری ده تومن بود ولی من مجبور بودم خودم هزینه کنم بعد پس بگیرم چون دکترم با بیمه کار نمیکرد.....

بچه ها من یه مشکلی دوباره اومده سراغم...یه دلشوره وحشتناک آزار دهنده...یه حال خیلی بد....اصلا ناراحت ...

ليلا جون عزيزم همه ما اين حس رو تجربه كرديم به قول پرپر جون توي ناخودآگاهمون اين حس به وجود مياد ، همون كارهايي كه ميكني مثل پياده روي و دوچرخه سواري عاليه ، كنارش ميتوني كار معنوي هم انجام بدي ، بهت توصيه ميكنم حتما شروع به ختم قرآن كني ، نياز نيست روزي يك جز بخوني روزي يكي دو حزب هم عاليه ، از الان شروع كني ان شا الله تا روز جواب آزمايش مثبت يك دور قرآن رو ختم كردي .

دعاي مشلول هم خيلي دعاي خوب و مجربي هست يكي از دوستان تاپيك آي وي اف كه الان دو قلو داره اين توصيه رو كرد و من چهل روز خوندم متنش داخل نت هست سرچ كني مياد . يك مقداري از استرس هم واقعا طبيعي هست كه با اين كارها حتما كمتر ميشه .

مرسی عزیزم منم به یاد شما هستم چون هم دیگه را هم دیدیم بیشتر به یاد هم میافتیم عزیزم الان دکترت کیه؟ ...

منتظررحمت جون

شما وقت دکتر آصف جاه رو به من دادی،ماهمدیگه رو ندیدیم

دکترم رو عوض نکردم ،کارهای تشخیصی رو می خوام با آصف جاه انجام بدم ،چون تو مشکلات رحمی خیلی تبحرداره

بقیه سیکلم رو با دکتر عارفی انجام می دم

سلام به همگی

Nazi جان مرسی به یادم بودی امیدوارم که همه چیز خوب پیش بره واست و کنجداات محکم محکم به دلت بچسبن عزیزم. پس سیکل  ما دوتا به یه فاصله زمانی یکی شد😍

من هم دیروز از سه تا جنین فریز دو تاش رو انتقال دادن 4 روزه.. یکیش فکر کنم از فریز در نیومد یا کیفیتش پایین بود..کلی هم دل نگرانی داشتم از دست همسرم فکر کنم اونم استرس داره آخه همیشه تو اینجور وقتا بحث پیش میاد وگرنه در شرایط عادی ولی حمایت میکنه اما چه فایده....متاسفانه تو موقعیت های بحرانی...بگذریم .. فکر میکردم بعد اینهمه دوندگی حداقل به آرامش رسیدم امااا.. 

دیروز موقع انتقال دکتر گفتن که یه کم عفونت دارم مترونیندازول تجویز کردن حالا هیچوفت اینطور نمیشدااا..

آنا جون به نظرتون این عفونت واسه جنین ضرر نداره؟؟

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..
سلام به همگی Nazi جان مرسی به یادم بودی امیدوارم که همه جیز خوب پیش بره واست من هم دیروز از سه تا ...

سلام آتريسا جون ، مباركت باشه عزيزم ، ديگه اصلا به هيچ چيز منفي فكر نكن ، ان شا الله دو هفته ديگه چند تا مامان جديد داريم ، مامان آتريسا ، مامان نازي و .... . 😘😘😘😘