2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045535 بازدید | 684471 پست
سلام به همگی Nazi جان مرسی به یادم بودی امیدوارم که همه چیز خوب پیش بره واست و کنجداات محکم محکم به ...

نه عزیزم نگران نباش......

منم تو بارداریم پماد داشتم......

یادمه موقع انتقال حس میکردم اون تو زخمه و همش حس سوزش داشتم......

منی که هیچ وقت سوزش رو تجربه نکرده بودم اما میبینی به خیر گذشت......

نگران نباش اصلا......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بچه ها من یه مشکلی دوباره اومده سراغم...یه دلشوره وحشتناک آزار دهنده...یه حال خیلی بد....اصلا ناراحت ...

لیلا گلی عزیزم خدا نکنه مشکلی داشته باشی...دختر مهربووون این لحظات رو کم و بیش همه مون تجربه کردیم..ببین من چه روزایی رو پشت سر گذاشتم...چقدر تجربه جراحی دارم..اونم من که سال به سال جز چکاپ  و دندون پزشکی و...دفترچه ام برگی ازش جدا نمیشد...

یه چند تا فیلم کمدی خوب ببین..پیاده روی دوچرخه سواری گلکاری هر چی که حالتو خوب میکنه رو دنبال کن بدون لحظه ای فکر کردن..داری میری هیسترو که بگن همه چی عالیه و جای نی نی ها آمادست و من دارم خاله میشم😍😍😍

پس دیگه افکار منفی ممنوع هر وقت اومد سراغت چند تا صلوات بفرس و یه دعا بخون و یه کتاب خوب...آقاااا اینارو به خودمم هستماااااا😄😄😄😄😄چقدر تئوری قشنگیه..

آفرین به همه مون که قراره با این مسائل تبدیل به الماس بشیم و گرانبهاااتر💎💎💎💎

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام آتريسا جون ، مباركت باشه عزيزم ، ديگه اصلا به هيچ چيز منفي فكر نكن ، ان شا الله دو هفته ديگه چن ...

وااای مرسی مامان مهربون🌼🌻💓💓💓💓🌹چقدر خوبه که شماهااااا رو دارم..بهترین لحظات رو آرزو میکنم واستون

چشم سعی میکنم از این دو هفته مادرانگیم لذت ببرم و خدا بهم ببخشه واسه یه عمر...آمین

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..
سلام به همه دوستان ، نيلو جون عزيزم حتما ببينيد توي تعهدات بيمه تكميلي كه ميخوان بشين هزينه هاي نابا ...

مرسی مامان سبحان جون خدا هم خودتو هم نی نی کوچولوتو حفظ کنه😙😙😙😙

خدایا...شکرت😍
نه عزیزم نگران نباش...... منم تو بارداریم پماد داشتم...... یادمه موقع انتقال حس میکردم اون تو زخمه ...

خیش خیالم راحت شد باز هم حرف شماااا دلمو آروم کرد...بهترینهااا نصیب شما و تک تک دوستان مهربونم🌼🌻💓🌹

آنا جان دیروز صبح آمپول پروژسترون رو تزریق کردن واسم از امروز میخوام شب تزریق کنم که ایرادی نداره؟؟بعدم من کار خونه رو انجام نمیدم اما دائم روی تخت نیستم  و راه میرم و گاهی روی مبل میخوابم و گاهی نشسته تی وی تماشا میکن ایرادی که نداره؟؟؟بازم ازون سواااالااای تکراری.. ببخشید تورو خداا😓😓😓😓

دوستان گلم من نيت كرده بودم بعد از تشكيل قلب ني ني براي ٤٠ نفر از دوستان منتظرم يك دعايي رو بخونم ، حالا همون دعاي مشلول رو ميخونم ، من كه خودم قابل نيستم ولي ان شا الله به واسطه ني ني توي دلم كه بي گناهه همگي حاجت روا باشيد . خودم تا اونجا كه اسم دوستان يادم بود نوشتم ، هر كس ديگه كه ميخواد اسمش رو اضافه كنه تا ٤٠ نفر كامل بشه .

1. ليلا جون

2. آتريسا جون

3. نازي ( nazi) جون

4. مرمر جون

5. افسون جون afsoon

6. منتظر رحمت عزيز

7. نيلو جون

8. دختر فروردين

9. پرپر جون

10. سها ستاره

11.

.......

دوستان گلم من نيت كرده بودم بعد از تشكيل قلب ني ني براي ٤٠ نفر از دوستان منتظرم يك دعايي رو بخونم ، حالا همون دعاي مشلول رو ميخونم ، من كه خودم قابل نيستم ولي ان شا الله به واسطه ني ني توي دلم كه بي گناهه همگي حاجت روا باشيد . خودم تا اونجا كه اسم دوستان يادم بود نوشتم ، هر كس ديگه كه ميخواد اسمش رو اضافه كنه تا ٤٠ نفر كامل بشه .

1. ليلا جون

2. آتريسا جون

3. نازي ( nazi) جون

4. مرمر جون

5. افسون جون afsoon

6. منتظر رحمت عزيز

7. نيلو جون

8. دختر فروردين

9. پرپر جون

10. سها ستاره

11. ستايش جون

.......

براي اينكه پستها زياد نشه چون نميشه پاك كنيم ، هر كس دوست داشت اسمش باشه همين پست رو لايك كنه من خودم اسمش رو اضافه ميكنم و ٤٠ نفر نهايي رو توي يك پست ميگذارم . 😘😘😘😘

آنا جون ببخشید دوباره سوال میکنم خواهرشوهرم دیروز بعد 13یا14روز بعد آی وی اف آزمایش داد بتا19بود حالا دوروز بعدش اگه دوبرابر بشه یعنی بارداره؟پس چرا عددش این قدر پایین هست نگرانم

ممنون آنا جون 😘 عزیزم آزمایشگاه معمولی بوده

پس عزیزم بهش بگو بهش اعتبار نکنه چون مام دو سال تموم علاف آزمایشگاه معمولی بودیم.......

ببین حالا که آزمایشگاه معمولی تحرکو پایین نشون داده به احتمال خیلی بالا شرایطش بدترم هست حتما آزمایشگاه ناباروری انجام بده چون روالشون متفاوته......

نتیجه آز تو مراکز ناباروری دستی و توسط متخصصه.....

عزیزم شرایط همسر من تو یکی از معتبرترین آزمایشگاها گل و بلبل بود بعدش تو ابن سینا شد ۱ درصد مورفولوژی نرمال......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آنا جون شما کدوم بیمه تکمیلی هستین

برا ما داناست ولی خوب بیمه کاملیه و سقف تعهدش بالاست و فرانشیز ده درصد داره یعنی ۹۰ درصد هزینه هارو تقبل میکنه......

پس عزیزم بهش بگو بهش اعتبار نکنه چون مام دو سال تموم علاف آزمایشگاه معمولی بودیم....... ببین حالا ک ...

باشه عزیزم میگم بهشون نگران شدم یعنی مورفولوژی بالای ۵۰% هم ممکنه اشتباه باشه توی این آزمایش همه چی نرمال بود فقط یکم تحرکش کم بود یعنی ممکنه خیلی بدتر از این باشه؟؟؟ داداشم خیلی بچه دوس داره آخه چندماه پیش افسردگی شدید گرفته بود کلی دارو مصرف کرده و میکنه راستی سیگارم میکشه میترسم بازم بخاطر بچه دار نشدن افسردگی بگیره😔😔

خدایا...شکرت😍

وای مامان سبحان جونم مرسي فدات شم دستت درد نکن خیلی خوشحال شدم از نیتت انشالله خدا نگاه دلت کنه وسلامتی به خودت و ني نی بده . یکم کمتر بیا تو نت لطفا،، ضرر داره.. ببین ماری هم کم مياد.. خوب کاری میکنه.. دور از جون شما ها دور از جون شما ها. هفت قرآن به ميون باشه.. من الان پشيمونم ميگم نکن بخاطر ه نویز نت بوده قلب سلین م از کار ایستاد... پس لطفا دوستان باردار يه مقدار کم تر بیایند تا انشالله سه ماه شيد 

درسته که پنج سال شده... درسته که دوبار حس مادر بودن رو برای چهار هفته تجربه کردم وبازم ناامید شدم ولی من ميدونم بلاخره مامان میشم. دوستان لطفا برای مامان شدنم فقط يه لحظه از خدا بخوايد.. برای دومین بار دارم وارد سیکل پانکچر میشم تروخدا برای موفقیت بودنم از خدای مهربون بخوايد فقط یک لحظه... امیدم به خداست دوتا گو گو لی هام رو که از دست دادم باهم بهم بده .خدایا سومین پانکچرم شدم .اخرین انتقالم دادم .دیگ تلاش اخرم بود خدا کمک کن .