2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046538 بازدید | 684523 پست
سلام دوستاي گلم من چندوقتي به خاطر اسباب کشي در گير بودم و نتونستم بهتون سر بزنم ستايش جان عزيزم 31 ...

امیدوار جون اگه برگزار بشه حتما نذر میکنم،فعلا ک دکترا عاجزن از مداوامون، باید از خدا و ائمه بخواهیم ب دادمون برسن،امیدمونم فقط ب اوناست

اللهم صلی علی محمد وآل محمد
ستایش جون  دکترعارفی اینجوری شده حوصلش نمی گیره و آب پاکی رو می ریزه و خیال خودش رو راحت می کن ...

والا شانس ماست،میگن قبلنا خیلی بیشتر وقت میزاشته الان ک ۵ دقیقه هم برات وقت نمیزاره،شوهرم مشکل داره درست،ولی حالا ک میخوای سیکلو برام شروع کنی لااقل از طرف منم همه چیو در نظر بگیر و چیزی رو ندیده نگیر،آخه کدوم بیمار خودش باید بگه این مکملارو بنویس اسپرین بنویس....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

با سلام و روزبخير

ستايش جون منم دكترم عارفي هستش و هر بار كه ميرم سعي ميكنم تمام نكات رو مرور كنم با اينكه سرشون شلوغه ولي از هيچ كاري كوتاهي نكردن تا حالا و اينكه همه مراحل رو در مورد من مرحله به مرحله انجام دادن

دكترا وقتي به جايي ميرسن كه ديگه نمي تونن كاري از پيش ببرن پيشنهاد اهدايي ميزن نه تنها دكتر. ع ا ر ف ي بلكه خود ط ر ا زي هم به اناجون پيشنهاد رو داده بود ولي اناجون ادامه داد و خداروشكر مادر شد

شما هم بايد تصميم بگيري و اينكه اگر دكترت حس و حال منفي بهت ميده عوضش كني

من خيلي ها رو تو مطب ديدم با مورفو يك و تحرك صفر باردار شدن بودن چه طبيعي چه ميكرو

و اينكه اعتقاد دارم اول خدا بعد علم دكترخيلب مهمه و اينكه بخوايم مدام دكترمون رو عوض كنيم نه تنها جواب نميگيريم بلكه از ش دورتر ميشيم

يه خواهش ديگه دارم و اون اينه كه از دكترا خيلي بد نگيم شايد اميد خيلي از دوستامون به اين باشه كه با اون دكتر مثبت شن البته قبول دارم كه مزايا و معايب رو بايد گفت ولي خوب شرايط براي هر زوجي متفاوت ميتونه باشه 

بازم ببخشيد اينهمه صحبت كردم

افسون جون  خودتو ناراحت نکن عزیزم مردها همشون همینن،سعی کن تو این شرایط سربه سرش نذاری خودش ...

نمیدونم مشکل داره یا نه ولی من چند سال پیش خودم یه بار طبیعی باردار شدم ولی چون اوایل زندگیم بود حماقت کردم و رفتم سقط کردم 

اردیبهشت 95 هم بارداری داشتم  ولی بتام بالا نرتف و خود بخود سقط شد بعد  پارسال بهمن ای وی ف کردم مثبت شد که اونم ساک خالی بود  ... 

و سقط

تیر ماهم که کلا میکرو کردم و نگرفت

فگ نمی کنم با این اوضاع رحمم مشکلی داشته باشه بازم نمیدونم ولی همسرم می گه سنش داره می ره بالا نگران اونه می گه اگه می خواست بگیره می گرفت دیگه این بار

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...
سلام به همه دوستان خوبم منم روزشنبه رفتم انتقال دادم سه تا جنين رو خيلي خوشحالم در روز مرخصي گرفتم ا ...

به سلامتی عزیزم خیلی خوشحالم برات ان شاالله که حتما مثبت میشه جوابت گلم من پنجشنبه انتقال دادم ولی آز من ۱۷ روز بعد یعنی شنبه ۲۸ نوشتن شما اگه ۱۵ روز آزداشته باشی همون ۲۸ شنبه میشه که باهم آز میدیم ان شاالله هردوتامون مثبتیم فدات شم  

خدایا شکرت برای معجزت، مهلا عزیزم😊🌷
ستايش عزيزم ميدونم چه حس بدددديه وقتي يه دكتر يهو با يه جمله اش دنياي آدمو رو سرش خراب ميكنه... اي خ ...

پر پر جون حس بد برا یه ثانیه شه، دنیا رو سر آدم خراب میشه ، دیگه خودمم بخوام شوهرم راضی نمیشه دکترمو عوض کنم این دومین دکترم بود، من از دکتر شانس نیاوردم بهترین دکترم برم سه ثانیه جوابم میکنه میفرستم بیرون، البته اگه وضعیت شوهرم یه کم بهتر بود قضیه فرق میکرد الان ته دلم اینه که زیاد ربطی ب دکتر نداره باید شوهرم بهتر بشه وگرنه هرجا برم تفاوت زیادی تو نتیجه نداره

دوستان عزیزم، من هر روز برای ناهارای همسرم سبزیجات پخته آماده میکنم ، شام هم یه کاسه بزرگ سالاد و بع ...

لیلا جون واقعا لطف کردی وقت گذاشتی ،منم برا شوهرم باید سبزیجات درست کنم ولی نمیدونستم چی درست کنم ب من کمک خیلی بزرگی کردی مرسی عزیزم

لیلا جون والا خودمم دلم ب این خوشه ک خیلیا با شرایط بدتر و حتی آزواسپرمی باردار شدن، این دکترا جای م ...

ستایش جونم ، میفهمم بخدا چی میگی ، دور از جون همه شماها ، دکتر تو چشای مامان من زل زد گفت شما دیگه درمان نداری برو این آخریا هر کار دوست داری بکن ، مامانم ناراحت شد گفت شما منو جواب کردی خدا که نکرده، بخدا پرونده مامانمو بردم پیش دکترش ، دکتر شاد برگشت گفت  مامانت کارش تمومه اینجا برا چی اومدی ؟ برو خونتون ، اصلا برات مهم نباشه حرفش ، تو کوتاه نیا، دکترا مارو مثل عدد میبینن ما یه شماره هستیم براشون ، تو فقط امیدت به خدا باشه عزیزم، یکم دست نگه دار اگر میتونی ،فوقش دو ماه دیرتر بشه ، در عوض آماده میری تو سیکل به خواست خدا نتیجه میگیری.ولی تو فکر کن الان بری تو سیکل اصلا با این روحیه چه جوری این داروهارو تحمل کنی ، تمام این داروهای هورمونی از لحاظ روانی روی ماها تاثیر میذاره ، حتما همسرتو ببر پیش دکتر متخصص ، ببین همسر من خیلی وضعیتش بهتر شد ، لااقل همون اسپرم ها که داریم توش سالم ممکنه پیدا بشه ، ما هم مورفولوژی ۲ ، تعدادش بد نیست ولی کم ، سرعت و بقیه چیزا هم که تو دیوار ، تازه اگر بری سر کار و بری توی سیکل بهتره به نظر من ، سرگرم میشی اصلا متوجه گذر زمان نمیشی، عجله نکن اصلا . یکم به خودت برس ، من مطمینم مادر میشی. تو همین نی نی سایت یه روز اتفاقی یه تاپیک دیدم که یه آقایی استارترش بود ، آزواسپرمی بود ،چندین بار هم میکرو منفی شده بود ، ولی خانومش طبیعی باردار شد و عکس پسرش هم گذاشته بود. امید داشته باش فدات شم ، خدا بزرگه . 😘😘🌹🌹❤❤

ستایش جون خیلی ناراحت شدم دکتر سعیدی جنین شناس بیمارستان ابانم به من گفت اسپرم شوهرت همینه که هست اه ...

ممنونم عزیزم از حس همدردیت، من باید سعی کنم وضعیت شوهرمو بهتر کنم ک خیالم از این بابت راحت شه

نمیدونم مشکل داره یا نه ولی من چند سال پیش خودم یه بار طبیعی باردار شدم ولی چون اوایل زندگیم بود حما ...

افسون جون

اگه به این موضوع شک کردی ،هیسترو انجام بده که خیالت راحت بشه.چون هرمشکلی تو هیستروا نشون داده میشه.