دوستان عزیزم، من هر روز برای ناهارای همسرم سبزیجات پخته آماده میکنم ، شام هم یه کاسه بزرگ سالاد و بعد یه تیکه گوشت ، صبحانه هم همسر من اول سیب میخوره بعد نون سوخاری و مربا، حالا سبزیجات پخته : سیب زمینی آب پز همیشه درست میکنم
لوبیا سبز رو وقتی خریدین خوردش نکنین ،فقط سر و تهش رو بزنین بعد بزارین تو فریزر ، مثلا هر بسته نیم کیلو تا یک کیلو ، حالا برای آماده کردنش توی قابلمه یا ماهیتابه تو گود یه قاشق روغن مایع بریزین فقط تهش چرب بشه بعد زیرش باید خیلی کم باشه لوبیا سبز رو از فریزر در بیارین و همونطور یخ زده بریزید تو قابلمه درشو بزارین، طول میکشه ولی در عوض سالم طبخ شده، وقتی آماده شد زیرشو خاموش کنین درش رو باز بزارین تا خنک بشه یه ظرف در دار آماده کنین برای رفتن تو یخچال تا سه روز کافیه ، نخود فرنگی اونم فریز کردین ، یه قابلمه بردارین توش یه قاشق روغن بریزین بعد یه پیاز کوچولو توش تفت بدید با شعله کم ، یه سر سوزن زردچوبه بزنین بعد نخود فرنگیارو بریزین توش شعله کم درشو بزارین ، هر از گاهی یه همی بزنین یه قاشق آب هم میتونین اضافه کنین، هویج رو پوستشو بکنین بعد آب پز کنین وقتی پخت اون دم آخر یکم آب لیموترش یا آبلیمو ویه کوچولو شکر بهش اضافه کنین ، دو تا قل بزنه ،خیلی خوب میشه.
کدو سبز، کدو سبز رو به صورت ورقه ورقه دربیارین باید باریک ببرین از طول یا همون به درازا، از این ماهیتابه هایی که نیاز به روغن ندارن یا ماهیتابه گریل بردارین شعله متوسط این کدوهارو بچینین توش بعد یکم نرم میشه و رد مهیتابه روش میمونه اونورش کنین بچینین توی سینی یا دیس، حالا یه بشقاب تو گود بردارین با چنگال این کدو رو فقط یه طرفشو تو روغن زیتون بزنین بردارین بچینین توی دیس یا بشقاب، البته بعد از سرد شدن باید اینکارو انجام بدید، وقتی تموم شد جعفری خورد شده بریزین روش ،نوش جان.
من برای همسرم مخلوطی از این سبزیجات هر روز آماده میکنم و کمی سس گوجه روش میزنم البته نه کچاب، رب رو رقیق میکنم روش میریزم، مثلا یه سیب زمینی کوچیک ، دو تا سه تا هویچ کوچیک ، مقداری لوبیا سبز و یا نخود فرنگی ، اندازه یه بشقاب دقیقا ، این برای ناهارش. شام هم یه تیکه گوشت رو با ماهیتابه گریل براش آماده میکنم ، مرغ مثلا، یا مرغ روتوی فر میپزم ، یا ماهی توی فر ،ویا با گوشت چرخ کرده خودم براش همبرگر آماده میکنم البته یه ماهیتابه دارم که روغن نمیخواد فقط در حد چرب کردن، اول پیاز داغ آماده میکنم بعد گوشت همبرگر رو میندازم توش یکم تفت میخوره بعد یه قاشق رب میزنم ، بعد آب لیمو ترش بعد یکم آب میریزم بپزه، با اسفناج پخته . بعد هر از گاهی هم زرشک پلو میخوریم ، یا خورش بادمجون ، دلتون نخواد مخصوصا باردارای عزیزمون.
سیب زمینی هم به جای سرخ کردن ، اول آب پز کنین ولی اونقدر نپزین که بترکه در حدیکه چنگال توش بره ،بعد که سرد شد پوستشو بکنین حلقه حلقه کنین، حالا همون ماهیتابه گریل یا اونایی که کفش سنگ روغن نمیخواد رو چرب کنین این حلقه ها رو توش بزارین یکم طلای شد اونورش هم برگردونین، خیلی خوب میشه ، سرخ کردنی هم نیست.