2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046707 بازدید | 684539 پست
ستایش جونم ، میفهمم بخدا چی میگی ، دور از جون همه شماها ، دکتر تو چشای مامان من زل زد گفت شما دیگه د ...

شوهرمم همینو میگه، والا تا قبل بیماری شوهرم، مورفولوژیش ۴درصد بود اونموقع هم میکروم منفی میشد، دلم یه معجزه میخواد

اللهم صلی علی محمد وآل محمد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پر پر جون حس بد برا یه ثانیه شه، دنیا رو سر آدم خراب میشه ، دیگه خودمم بخوام شوهرم راضی نمیشه دکترمو ...

😞😔 اين حس بد رو هممون تا حالا به يه نحوي تجربه كرديم... خيلي خسته كننده ست ولي ميدونم كه ميگذره، اگه هم نميخواي عوضش كني سعي كن از داروهات مطمئن بشي پس

نه بخدا من به همون دوتاش هم قانع هستم البته دكتر بهم گفته وقتي گرفت يكيشو برام درمياره  الان خ ...

همه اطرافیانمون ماشالا  باردارن ، من که خیالم راحت بود دیگه کسی نیست که بخواد باردار بشه همه بچه دارن دور وری هام ... که خبر دار شدم یکی از نزدیکانم  نامزده باردار شده خیلی هم خوشحالن و افتخار می کنن

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...
با سلام و روزبخير ستايش جون منم دكترم عارفي هستش و هر بار كه ميرم سعي ميكنم تمام نكات رو مرور كنم ب ...

من و شوهرم با اینکه منفی شد میکروم ولی خیلی از عارفی راضی بودیم، میگم ک دکتر خوبیه،همه ازمایشاتو برا من و شوهرم در نظر گرفت حتی سری قبل خودش تماس گرفت با دکتر جنتی و شرایط همسرمو بهش گفت،ک برا شوهرم امپول تجویز کرد، دیروزم گفت من مشکلی ندارم برات انجام میدم ولی باید شوهرت درمان شه،بعد ک دید من زیاد اصرار دارم داروهامو عوض کرد ک تخمکای بیشتری داشته باشم  و ب ماما هم گفت هر مکملی میخواد براش بنویس😄،دیدین بعضی بچه ها گیر میدن ب ی چیزی،سعی میکنی همه چی بش بدی بلکه دست از سرت برداره منم همون بچه بودم،مشکل من دکترم نیست

سلام، من دیروز رفتم پیش دکترم آب پاکی رو ریخت رو دستم گفت با این وضعیت اسپرم شوهرت ده بار دیگه هم آی ...

عزیزم ناامید نباش همسر منم دقیقا مورفولوژیش بین صفر و یک نوسان میکرد و تحرکشم صفر بود حتی آخرین باری که قبل میکروی سوم رفتیم مورفولوژی صفر بود و دکتر منم گفت باید اهدایی بگیرین ولی من تسلیم نشدم......

عزیزم دی اف آی همسرت در چه شرایطیه؟

ببین من جای تو بودم عجله نمیکردم......

عزیزم همسرت چربی داره؟

طبعش گرمه یا سرده؟

جواب سوالامو بده تا بر اساس اونا بگم چیکار کنی!!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
راستی از بس سر سری ب ماماش گفت دارو بنویسه فک کنم اشتباه شد آخه بهش گفت براش دکاپپتیل بنوس ولی تو دا ...

عزیزم شرایط ذخیره تخمدان چه طور بود؟

یعنی سیکل بلند برات تجویز کرده؟

به نظرم با این روحیه و شرایط فعلا سیکل جدیدو شروع نکن!!!!!

اول یه مکثی بکن و بهترین تصمیمو بگیر!!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ان شاءالله موفق باشی ،دکتر من عارفیه، اصلنم تک تک ویزیت نمیکنه،گله ای ویزیت میکنه

چه قدر از اینکه اینجوری ویزیت میکنن بدم میاد......

یعنی مال دمیا انقدر براشون مهمه؟

پس سوگند حفظ اثرارشون کجا میره؟

دکتر من حتی اجازه نمیده مامانتم باهات داخل اتاق بیاد فقط و فقط خودت و همسرت میتونی وارد اتاق بشی!!!!!

شاید بعضیا بگن خوبه فلان دکتر کلی ماما داره و......

مشتریش زیاده پس کارش خوبه.......

اینا به نظرم ملاک خوب یا بد بودن نیستن......

اگه قراره شرح حالمو ماما بگیره،ماما سونوم کنه پس چرا باید ویریت متخصص بدم؟

من شخصا بهترین دکترم باشه اگه بدونم حتی یه کار کوچیکم قراره یکی دیگه انجام بده حاضر نیستم تحت درمانش باشم.......

خوب شاید خطا تو همون کار کوچیکم تو نتیجه درمانم تاثیر بذاره!!!!!

عزیزم ناامید نباش همسر منم دقیقا مورفولوژیش بین صفر و یک نوسان میکرد و تحرکشم صفر بود حتی آخرین باری ...

انا جونم اتفاقا شرایط تو ک تو ذهنم بود از پیشنهاد دکترم زیاد نا امید نشدم و ب خودم گفتم من کوتاه نمیام

دی اف آی شوهرم۹ درصد ک تو آزش نوشته زیر ۱۵درصد عالیه، چربی هم ک قبلا بالا بود کلسترولش ولی کنترلش میکرد تا اینکه بیماریشباز ب شدت کلسترولشو بالا برد کلا سرخ کردنی ها و چربی رو کنار گذاشت الان از منم کلسترولش پایینتره،البته قرص هم ب خاطرش استفاده میکنه

چه قدر از اینکه اینجوری ویزیت میکنن بدم میاد...... یعنی مال دمیا انقدر براشون مهمه؟ پس سوگند حفظ ا ...

منم از فقط از این شرایط دکارم ناراضی ام، تک تک و با حوصله بهمون جواب بده،انتظار زیادی نیست ب خدا

ستایش جان ،خدا نکنه ،دور از جونت عزیز دلم،صد سال زنده باشی ایشالله، والا بودن با اسپرم با شرایط سخت ...

ستایش جون منم با تک تک حرفهای لیلا جون موافقم اصلا عجله نکم من تقریبا یه سال وقفه انداختم عوضش نتیجه گرفتیم.....

عزیزم شرایط ذخیره تخمدان چه طور بود؟ یعنی سیکل بلند برات تجویز کرده؟ به نظرم با این روحیه و شرایط ...

ذخیرم ۲/۸ هست،من نمیدونم سیکل بلند چجوریه ولی از دیروز ک ۱۷سیکلم بود روزی دوتا استرادیول داده تا ده روز بعد پری شم امپول ستروتاید و گونال افم شروع میشه،من جنین فریز ندارم

عزیزم ناامید نباش همسر منم دقیقا مورفولوژیش بین صفر و یک نوسان میکرد و تحرکشم صفر بود حتی آخرین باری ...

طبعش نمیدونم چجوریه، من زیاد از طبع سرد و گرم سر در نمیارم