2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046697 بازدید | 684537 پست

دوستان عزیزم، من هر روز برای ناهارای همسرم سبزیجات پخته آماده میکنم ، شام هم یه کاسه بزرگ سالاد و بعد یه تیکه گوشت ، صبحانه هم همسر من اول سیب میخوره بعد نون سوخاری و مربا، حالا سبزیجات پخته : سیب زمینی آب پز همیشه درست میکنم

لوبیا سبز رو وقتی خریدین خوردش نکنین ،فقط سر و تهش رو بزنین بعد بزارین تو فریزر ، مثلا هر بسته نیم کیلو تا یک کیلو ، حالا برای آماده کردنش توی قابلمه یا ماهیتابه تو گود یه قاشق روغن مایع بریزین فقط تهش چرب بشه بعد زیرش باید خیلی کم باشه لوبیا سبز رو از فریزر در بیارین و همونطور یخ زده بریزید تو قابلمه درشو بزارین، طول میکشه ولی در عوض سالم طبخ شده، وقتی آماده شد زیرشو خاموش کنین درش رو باز بزارین تا خنک بشه یه ظرف در دار آماده کنین برای رفتن تو یخچال تا سه روز کافیه ، نخود فرنگی اونم فریز کردین ، یه قابلمه بردارین توش یه قاشق روغن بریزین بعد یه پیاز کوچولو توش تفت بدید با شعله کم ، یه سر سوزن زردچوبه بزنین بعد نخود فرنگیارو بریزین توش شعله کم درشو بزارین ، هر از گاهی یه همی بزنین یه قاشق آب هم میتونین اضافه کنین، هویج رو پوستشو بکنین بعد آب پز کنین وقتی پخت اون دم آخر یکم آب لیموترش یا آبلیمو ویه کوچولو شکر بهش اضافه کنین ، دو تا قل بزنه ،خیلی خوب میشه.

کدو سبز، کدو سبز رو به صورت ورقه ورقه دربیارین باید باریک ببرین از طول یا همون به درازا، از این ماهیتابه هایی که نیاز به روغن ندارن یا ماهیتابه گریل بردارین شعله متوسط این کدوهارو بچینین توش بعد یکم نرم میشه و رد مهیتابه روش میمونه اونورش کنین بچینین توی سینی یا دیس، حالا یه بشقاب تو گود بردارین با چنگال این کدو رو فقط یه طرفشو تو روغن زیتون بزنین بردارین بچینین توی دیس یا بشقاب، البته بعد از سرد شدن باید اینکارو انجام بدید، وقتی تموم شد جعفری خورد شده بریزین روش ،نوش جان.

من برای همسرم مخلوطی از این سبزیجات هر روز آماده میکنم و کمی سس گوجه روش میزنم البته نه کچاب، رب رو رقیق میکنم روش میریزم، مثلا یه سیب زمینی کوچیک ، دو تا سه تا هویچ کوچیک ، مقداری لوبیا سبز و یا نخود فرنگی ، اندازه یه بشقاب دقیقا ، این برای ناهارش. شام هم یه تیکه گوشت رو با ماهیتابه گریل براش آماده میکنم ، مرغ مثلا، یا مرغ روتوی فر میپزم ، یا ماهی توی فر ،ویا با گوشت چرخ کرده خودم براش همبرگر آماده میکنم البته یه ماهیتابه دارم که روغن نمیخواد فقط در حد چرب کردن، اول پیاز داغ آماده میکنم بعد گوشت همبرگر رو میندازم توش یکم تفت میخوره بعد یه قاشق رب میزنم ، بعد آب لیمو ترش بعد یکم آب میریزم بپزه، با اسفناج پخته . بعد هر از گاهی هم زرشک پلو میخوریم ، یا خورش بادمجون ، دلتون نخواد مخصوصا باردارای عزیزمون. 

سیب زمینی هم به جای سرخ کردن ، اول آب پز کنین ولی اونقدر نپزین که بترکه در حدیکه چنگال توش بره ،بعد که سرد شد پوستشو بکنین حلقه حلقه کنین، حالا همون ماهیتابه گریل یا اونایی که کفش سنگ روغن نمیخواد رو چرب کنین این حلقه ها رو توش بزارین یکم طلای شد اونورش هم برگردونین، خیلی خوب میشه ، سرخ کردنی هم نیست.

ببخشید طولانی شد ،همسر من سرخ کردنی نمیخوره ، اذیت میشه ،حبوبات هم نمیتونه بخوره، ولی هر غذایی میپزین بتونین یه مدل از این سبزیجات کنارش بخورین خیلی خوبه ، ممکنه مثل من نتونین سبزی بخورین ،مثلاا من اصلا میوه دوست ندارم چی بشه یه پرتقال بخورم ، ولی شام و ناهارم سبزی، سالاد هم هر چی دوست دارین درست کنین، یا سبزی خوردن ایران که همتا نداره ، یا فلفل دلمه ای سبز رو قاچ کنین همراه غذا بخورین ، اینا میشه تنوع و همیشه هم سبزی دارین میخورین ،در ضمن گوجه فرنگی برای اسپرم هم خیلی خوبه. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ستایش جون خیلی ناراحت شدم دکتر سعیدی جنین شناس بیمارستان ابانم به من گفت اسپرم شوهرت همینه که هست اهدایی بگیر من یه بچه هم دارم .دیروز یکی از دوستان یازدهمین بار انتقال داده بود مثبت شد با دکترای مختلف امتحان کرده بود اینبار طاهری پناه بیمارستان لاله با پی جی اس.وقتی ادم به در بسته می خوره باید راهش را کج کنه.یه خانمه رفته بود افلاطونیان گفته بود برو با شوهرت بگرد دور دنیا را حال کن تو اصلا شوهرت اسپرم نداره حتی انگلیسم نمی فرستم ترا اخه بخواهی.اونم درخواست طلاق پر کرده بود وکیلش گفته بود برو رشت بعد طلاق بگیر .اومد با هم میکرو کردیم الان بچش دو سالشه

ستایش جون خیلی ناراحت شدم دکتر سعیدی جنین شناس بیمارستان ابانم به من گفت اسپرم شوهرت همینه که هست اه ...

افسون جون 

من کار دکتر سعیدی که جنین شناس هست تو آبان رو زیاد شنیدم،شماهم تعریفش رو شنیده بودی که رفتی

می شه بگی اسپرم شوهرت مورفولوژی نرمالش چنده؟همچنین سرعت و تعدادش؟

ببخشید طولانی شد ،همسر من سرخ کردنی نمیخوره ، اذیت میشه ،حبوبات هم نمیتونه بخوره، ولی هر غذایی میپزی ...

لیلا جا ن بی نهایت ممنون من همشو سیو کردم به امید اینکه ما هم  مدل غذاهامون سالم سازی بشه

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...
راستی از بس سر سری ب ماماش گفت دارو بنویسه فک کنم اشتباه شد آخه بهش گفت براش دکاپپتیل بنوس ولی تو دا ...

ستایش جان حس و حالت رو خوب درک می کنم ... برای من یه کم وضع فرق داره عارفی بهم گفت من به تو خیلی امید دارم  ولی شوهرم راضی نمی شه به میکرو مجدد .. دیشبم خیلی جدی گفت می گردیم رحم اجاره ای پیدا می کنیم منم اروم و بی صدا اشکام میومد و  یاد اون لباس حاملگی هایی بودم که مدتهاس قایمشون کردم .. 

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...
ستایش جان حس و حالت رو خوب درک می کنم ... برای من یه کم وضع فرق داره عارفی بهم گفت من به تو خیلی امی ...

افسون جون 

خودتو ناراحت نکن عزیزم

مردها همشون همینن،سعی کن تو این شرایط سربه سرش نذاری

خودش آروم میشه

مگه رحمت مشکل داره که این حرف رو زد؟

ببخشید طولانی شد ،همسر من سرخ کردنی نمیخوره ، اذیت میشه ،حبوبات هم نمیتونه بخوره، ولی هر غذایی میپزی ...

ليلا جون مرسي كه وقت ميذاري و انقد اهميت ميدي، من واقعا به نتيجه مصرف سبزيجات و ميوه رسيدم، كيست ٤ سانتي من شده ١/٥ سانتيمتر و يكي كه ١/٥ بود ٠/٥ سانتيمتر شده و اين نشون ميده كه بالاخره تغذيه اهميت داره !! من و همسرم هم زندگيمون ٧٠٪‏ گياهخواري هست و سرخ كردني و اينارو حذف كرديم يه روزايي هم آزاد گذاشتيم كه اگه هوس كرديم چيزاي جانبي بخوريم ولي خودمون خيلي از اين رژيم راضي هستيم حتي خوابيدنمونم بهتر شده

دوستای خوبم از همتون ممنونم،اینجا تنها جایی هست ک میتونم راحت حرفمو بزنم حتی نمیتونم با خانواده خودم در موردش صحبت کنم، دیروز صبح زود ی خانمی اومده بود در مطب،خیلی خوشحال بود بهم گفت من ماه پیش پانکچرم منفی شده همش دوتا تخمک داشتم ک جنین نشدن، دکتر قبلیش گفته بود باید تخمک اهدایی بگیری،و هرجا بری نتیجه نمیگیری،حالا این ماه دوفاستونشو ک قط کرده بود پری نشده بود بی بی تست زده بود مثبت شده بود آزش همینطور، چقدر خوشحال شدم کلی ذوق کردم براش، چی میشد خدا مارو هم اینجوری شگفت زده میکرد
اللهم صلی علی محمد وآل محمد
مر مر جون همه راضین از سعیدی ما مشکلمون ژنتیکیه این بار یه مرکز دیگه پی جی اس کردم هر سه جنینم مشکل ...

افسون جون 

می خوام یه جلسه مشاوره برم پیشش.می دونی چیجوری باید وقت بگیرم؟

ستایش جان حس و حالت رو خوب درک می کنم ... برای من یه کم وضع فرق داره عارفی بهم گفت من به تو خیلی امی ...

عزيزدلم..... شوهرامونم مثلا ميخوان جلوي ناراحتيه بيشتر مارو بگيرن اينجوري رفتار ميكنن ، يه كم اوضاع آرومتر شد راضيش كن مثلا بگو يه سال به خودمون زمان بديم اگه نشد بعد هرچي تو بگي همون راهو ميريم، مشكل بزرگ ناباروري واسه من يكي اينه كه يه موضوع يه نفره نيست وگرنه خيلي راحتتر باهاش كنار ميومد مشكل اينه كه يه نفر ديگه هم كنارمون هست كه با ما ناراحت ميشه و عذاب ميكشه و متاسفانه أكثر آقايون بلد نيستن خوب دلداري بدن و باعث ميشه خانما بيشتر غصه بخورن، حل ميشه مطمئن باش

ستایش جان ،خدا نکنه ،دور از جونت عزیز دلم،صد سال زنده باشی ایشالله، والا بودن با اسپرم با شرایط سخت ...

لیلا جون والا خودمم دلم ب این خوشه ک خیلیا با شرایط بدتر و حتی آزواسپرمی باردار شدن، این دکترا جای ما نیستن حالمونو بفهمن نه تنها حرفشونو رک میزنن تازه اخم هم میکنن، عارفی دکتر خوبیه خیلیا ازش راضی ان، بدیش اینه ک زیاد وقت نمیزاره ب حرفات گوش بده واینکه تکی ویزیت نمیکنه، بهم گفت حتما باید دکتر اورولوژی شوهرتو ویزیت کنه،فقط تمرکزش رو آز شوهرم بود ، بعد گفت با این شرایط شوهرت و اینکه تا حالا با میکرو باردار نشدی باید جنین اهدایی بگیری مگر اینکه شوهرت بهتر بشه، اصرار من ب میکرو مجدد این بود ک تا تابستونه یکبار دیگه شانسمونو امتحان کنیم چون بعدش میرم سرکار و برام سخت میشه، فک کردم اینبارم امتحان کنم اگه نشد تا تابستون دیگه صبر کنم و تو این مدت شوهرمم درمانشو شروع کنه

اللهم صلی علی محمد وآل محمد

خواهش میکنم دوستان عزیزم ، راستی من خودم حبوبات هم میخورم ، فقط برای همسرم درست نمیکنم چون نمیتونه بخوره ، پر پر جون منم باهات موافقم  تغذیه درست خیلی تاثیر داره ، حالا من گیاهخوار نیستم گوشت هم میخورم ولی مصرف سبزیجاتم خیلی بالاست . اون روزای آزاد رو ما هم داریم 😁😁 

سلام به همه دوستان خوبم منم روزشنبه رفتم انتقال دادم سه تا جنين رو خيلي خوشحالم در روز مرخصي گرفتم امروز اومدم اداره هرروز امپول پروژسترون ميزنم وامپول سلگزان روزدرميان اميدم به خودخدا هست دوتا عالي بود نوع A ,يكيش B بود اولش دردداشتم كه ميخواستن انتقال بدن ولي بعد نه خيلي مراقب هستم ولي ازنظر تغذيه نميدونم چي بخورم وچي كاركنم يك روز استراحت مطلق  كردم ولي روزدوم كارها روانجام دادم البته با احتياط گفتم گزارش بدم