2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684569 پست
خواهش عزيزم شما هم براي من دعا كنيد بهتر بشم ديگه نميتونم همش برميگردونم خدا كمكم كنه اخه بچه اولم ك ...

خدا مادرتو بیامرزه روحش شاد، ان شالله  زود خوب میشی ،ی کم دیگه نی نی ها بزرگتر شن حالت بهتر میشه

اللهم صلی علی محمد وآل محمد
دوستانی که همسراتون واریکوسل عمل کردن میشه بگین بعد عمل چه داروهایی دکتر تجویز کرده براشون؟ و اینکه ...

عزیزم میشه مکملا رو بدون نسخه هم تهیه کرد اما یه مثال بزنم بدونی خیلیم سرخود نباید مصرف کرد.....

برا همسر من دکتر زنان در کنار مکملاش ویتامین ای هم تجویز کرده بود که بعدا دکتر اورولوژش گفت به خاطر چربی بالا و کبد چربش ویتامین ای رو قطع کنه!!!!!

پس به نظرم تجویز دارو توسط دکتر باشه بهتره و ضمنا یادتون باشه هر چیزب که به ذهنتون میرسه به دکتر بگین شاید تو تجویز دارو موثر باشه.....

مثلا من اگه نگفته بودم همسرم کبد چرب داره همچنان ویتامین ای رو میخورد و براش خوب نبود!!!!

پس حتی اگه به نظرتون میاد بی ربطه بازم بگین حتی اگه به قیمت مسخره کردنتون باشه!!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها یه سوال داشتم می شه موقع پانکچر اگر تعدادتخمکهامون زیادبود فریز کنند چون من سری پیش 12 تا ت ...

عزیزم اون ۴ تا رو لقاح دادن ولی جنین رشد نکرده از همون اول......

ببین مثلا من ۱۱ تخمک داشتم که ده تاش قابل لقاح بودن......

فیلم لقاح رو داشتم......

همه تخمکا رو اسپرم تزریق کردن که فقط ۶ تاش شروع به تقسیم کردن و نهایتا ۵ جنین با گرید عالی داشتم.....

پس اون ۴ تخمکت رو لقاح دادن ولی جنین شروع به تقسیمات نکرده یا همون اوا راه متوقف شده.......

و اما تخمکم میشه فریز کرد اما شما تخمکات رو لقاح دادن!!!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
خدا مادرتو بیامرزه روحش شاد، ان شالله  زود خوب میشی ،ی کم دیگه نی نی ها بزرگتر شن حالت بهتر میش ...

مرسي عزيزم 😘😘روح رفتگان شما هم شاد 

خدايا مرسي كه منو لايق مادري دونستي ❤👶👶❤
منم با نظر Naziجون موافقم...زمانیکه مورفولوژی پایین هست نداشتن جنین سالم درصدش میره بالا....اسپرم خی ...

لیلا جون 

ممنون ازراهنماییهای خوبت عزیزم

ولی لیلا جون من چند تاازبیمارستانهای خصوصی رو تماس گرفتم این دستگاه رو ندارن.

اطلاع داری که این دستگاه تو ایران اومده؟

سلام من صبح رفتم ازمایش دادم جوابش دو حاضره  احساس مسخره ای داشتم مووقع ازمایش دادن روحیه م بد ...

احساست رو من و خیلی از بچه های تایپیک درک میکنیم چون برای بیشترمون اتفاق افتاده، اونم ن یکبار ممکنه چند بارم پیش اومده باشه، برا من ک فقط باید زمان میگذشت ک حالم بهتر شه،زمان ک بگذره آرومتر میشی ،امیدوارم امروز خداوند معجزشو بهت نشون بده

اللهم صلی علی محمد وآل محمد
دقیقا آزیتا جون...... من کسیو میشناسم که من دیگه میتونستم تشخیص بدم که سیکل بلند اصلا براش مناسب نب ...

آنا جون دکتر منم سیکل بلند برام درنظر گرفته بود. پارسال همین موقع ها بود. و خب اطلاعات من از میکرو خیلی پایین بود. ولی بعد از این که دید تعداد تخمکهایی که برام تشکیل شده  کمه گفت دفعه دیگه سینافکت نمیدم بهت. گفتم چشم حتما دفعه دیگه هم میام که شما با دقت بالات منو میکرو کنی.
باور کن حتی یه آزمایش هم برام ننوشته بود ولی من هربار تمام آزمایشهامو می بردم به زور بهش نشون میدادم.
همون یه جنینم هم فریز کرد. چندماه دکاپپتیل زدم تا اندومتریوزم کوچیک بشه بعد انتقال بده. نزدیک 10 ماه بین پانکچر و انتقالم فاصله افتاد
که تو سیکل انتقال با اونهمه استرادیولی که اصلا برام لازم نبود دوباره کیستم رشد کرد و بدتر از قبل شد

خدایا شکررررررر
مرمر جون منم ٢٧ تا تخمك داشتم كه ٨ تا جنين تشكيل شد ، به نظرم وقتي متوجه ميشن جنين تشكيل نشده كه ديگ ...

منم با مامی جون موافقم......

در صورتی همه تخمکا رو لقاح نمیدن که به تعداد تخمکا اسپرم خوب (مطمئنا فقط خوب بودن ظاهری رو میشه تشخیص داد) موجود نباشه!!!!!

اما اگه انقدر پیشرفت تو این زمینه پیش بیاد که بتونن اسپرم سالم رو غربال کن و نهایتا تخمکارو با اسپرمی که سلامتش تایید شده لقاح بدن اینطوری احتمال اینکه تعداد تخمکا و جنینا به هم نزدیکتر بشه بیشتره....

البته اگه فرض رو بر این بذارین تخمکام سالمن!!!!!

سلام به همه دوستان منم ازامروز شروع كردم به شياف گذاشتن روزي دوتا واسترادول - فوليك اسيد - آسپرين و ...

به سلامتی عزیزم......

دیگه ایشالله داری مامان میشی....

انا جون قبلا ميتونستم الان اصلا نميتونم سيرابي بخورم از بوش حالم بد ميشه الان دو روزه فقط نون سنكك ب ...

عزیزم نگران نباش میدونم خیلی سخته اما این روزام میگذرن.....

یکی از دوستامون تقریبا یه ماه زودتر از من انتقال داده بود و الان دردونش یه ماه از دخملی من بزرگتره.....

خیلی ویار بدی داشت اما میبینی اون روزام گذشتن......

درسته من نداشتم و شاید متونم درکت کنم اما منم خونریزی داشتم و استراحت مطلق بودم......

اما همه اون سختیا تموم شدن ولی بدون مادر که بشی سختیا تموم نشدنین......

اما سختیای و خستگیای شیرینین.....

کافیه یه شیرین زبونی ازش ببینی جونت ولسش در میره......

شیطونم من خیلی برا بزرگ شدن عجله داره......

دیگه داره به راه رفتن فکر میکنه و تلاش میکنه......

از یه طرق خوشحالم از یه طرف میترسم......

همین الانشم حسابی شیشونه و یه لحظه غفلت کنی یه بلایی سر خودش میاره.....

اما بازم خدارو شکررررررر.

ایشالله به زودی سختیا و خستگیای شیرینی در انتظارته!!!!!

به عشق اون روزا تحملت بیشتر میشه!!!!!!

انا جون قبلا ميتونستم الان اصلا نميتونم سيرابي بخورم از بوش حالم بد ميشه الان دو روزه فقط نون سنكك ب ...

راستی ماری جون اگه بو اذیتت میکنه و جلوی خورنتو میگیره دماغگیر رو یه امتحانی بکن......

چون بتونی بخوری بهتر میشی.....

من تو بارداریم از یه بو وحشتناک حالم بد میشد که متاسفانه مجبور بودم تحملش کنم......

به شدت از بوی الکی بدم می اومد......

ماشالله همشم که در حال سوراخ شدن بودم......

مجبور بودم بینیمو بگیرم چون حالمو بد میکرد.......

تو هم ببین دماغگیر جواب میده برات!!!!!!

سلام من صبح رفتم ازمایش دادم جوابش دو حاضره  احساس مسخره ای داشتم مووقع ازمایش دادن روحیه م بد ...

عزیزم الان فقط و فقط به خودت فکر کن......

فعلا به هیچ چیز دیگه ای فکر نکن الان فقط و فقط و فقط خودتو ببین و بخواه!!!!!