2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
سها جون والا اینکه انوکسوپارین تا چهخدی از مشکل ایمنیو بتونه ساپورت کنه نمیدونم فقط میتونم بگم من می ...

انا جون من فكر ميكنم منفي شدن تا حدود زيادي به جنين هم برميگرده، يادمه گفتي شما هم با مرفولوژي خيلي پايين درگير بوديد و من فكر ميكنم خارج از انتظار نيست كه همه جنينها سالم نباشند!؟

ازيتا جون سيكل نچرال مخصوص كسانيه كه پريودي منظم دارن و تخمك ازاد ميكنن كساني بودن كه سبكلشون بخاطر ...

ممنون از توضیحت عزیزم
منم سیکلهام کاملا منظم بود و هرماه تخمک گذاری داشتم. واقعا متاسفم برای دکترهای بی وجدان که با اونهمه پولی که میگیرن وقت کافی برای بیمارها نمیذارن. آخه چرا باید یه نسخه رو برای همه تکرار کنن و هیچ فرقی بین مریضها با شرایط مختلف نذارن    

خدایا شکررررررر

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنون از توضیحت عزیزم منم سیکلهام کاملا منظم بود و هرماه تخمک گذاری داشتم. واقعا متاسفم برای دکترهای ...

آزيتا جون ديگه فكرت رو درگير نكن عزيزم ، ان شا الله كه اين بار هيچ مشكلي برات پيش نمياد ، درك ميكنم چي ميگيا ولي خوب تا اونجا كه ميتونيم بايد جلو اين كار دكترها رو بگيريم ولي خيلي از موارد كه ديگه واقعا دست ما نيست پس ان شا الله فقط خدا كمكمون كنه . فعلا كه افتاديم زير دست اين دكترها .

راستي دوستان من امشب ساعت ١٠ رفتم آزمايش دادم گفتم فردا توي گرما بيرون نرم ( امروز تازه روز اصلي آزمايشم بود ) خدا رو هزار مرتبه شكر الان زنگ زدم جواب گرفتم بتام شده بود ١١٧٠ ، خدا رو شكرت ، خدا جونم اين لحظه هاي قشنگ رو قسمت همه دوستان گلم بكن . 😘😘😘😘😘

تبریک مامان سبحان انشالله نه ماه بارداری راحتی داشته باشی و بسلامت نینی را بغل بگیری ما را هم دعا کن ...

ممنون كيميا جون ، واقعا همين الان كه جواب آزمايشم رو گفت فقط فقط براي همه منتظرها دعا كردم ، ان شا الله كه شما هم اولين مامان هفته بعد هستي . 🌸🌸🌸

مامان سبحان جون خدارو شکر گلم الحمدالله انشالله این هشت ماه باقی مونده رو به خوبی و خوشی سپری کنی.بچه ها ماری عزیزم و مامان سبحان جونم ميشه لطفا از الان که باردار ید و داروها يي که مصرف میکنید بگيد و اینکه چه مراحلی گذراندید و چند بار انتقال جنین داشتید تا اینکه الحمدالله مثبت شدید یکم ما روحیه بگیریم واميدواربشیم آخه من خیلی ناامید شدم خیلی 

درسته که پنج سال شده... درسته که دوبار حس مادر بودن رو برای چهار هفته تجربه کردم وبازم ناامید شدم ولی من ميدونم بلاخره مامان میشم. دوستان لطفا برای مامان شدنم فقط يه لحظه از خدا بخوايد.. برای دومین بار دارم وارد سیکل پانکچر میشم تروخدا برای موفقیت بودنم از خدای مهربون بخوايد فقط یک لحظه... امیدم به خداست دوتا گو گو لی هام رو که از دست دادم باهم بهم بده .خدایا سومین پانکچرم شدم .اخرین انتقالم دادم .دیگ تلاش اخرم بود خدا کمک کن .

بچه ها یه سوال داشتم

می شه موقع پانکچر اگر تعدادتخمکهامون زیادبود فریز کنند

چون من سری پیش 12 تا تخمک داشتم که 8 تاش برام جنین شد یعنی اون 4 تای دیگه تو پروسه ترکیب با اسپرم خراب شده؟

نمی شد اون 4 تا رو برام فریز می کردند

بچه ها یه سوال داشتم می شه موقع پانکچر اگر تعدادتخمکهامون زیادبود فریز کنند چون من سری پیش 12 تا ت ...

مرمر جون منم ٢٧ تا تخمك داشتم كه ٨ تا جنين تشكيل شد ، به نظرم وقتي متوجه ميشن جنين تشكيل نشده كه ديگه تخمك از دست رفته.

پس امكان فريز نيست مگه اينكه اصلا لقاح انجام ندن و يه بخشي از تخمك ها رو فريز كنن به نظرم اين زماني مناسبه كه مشكل از اسپرم باشه و در حال درمان باشن ر اميدوار باشيد كه در اينده كيفبت اسپرمها بهتر ميشه. اين البته اطلاعات منه دوستان قطعا كاملتر راهنمايي ميكنن.