2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046941 بازدید | 684566 پست
لیلا جون  ممنون ازراهنماییهای خوبت عزیزم ولی لیلا جون من چند تاازبیمارستانهای خصوصی رو تماس گ ...

عزیزم این دستگاه تو قم هستش تو یه بیمارستان ولی تو نت سرچ کن اسم بیمارستان میاره

عزیزم این دستگاه تو قم هستش تو یه بیمارستان ولی تو نت سرچ کن اسم بیمارستان میاره

ممنون ازراهنماییت عزیزم

بله دیدم مرکزناباروری جهاددانشگاهی قم هست

تعجب کردم که فقط تو قم هست،همیشه این جور دستگاهها اول وارد تهران می شه

شاید دلیل خاصی داشت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلااااااام به همگی دوستان بهاره جون پس منم میرم پیشش.چه جوری نوبت گرفتی؟

عزیزم من زنگ زدم به خود بیمارستان گاندی 

گفتم از دکتر زرنانی می خوام وقت بگیرم 

42624

خدایااااا شکرت
بتام صفر شد  

دوست خوبم.افسون عزیزم.فقط از خدا میخوام هرچه زودتر بهت آرامش بده و بهترینها رو واست رقم بزنه

پروردگار من .من به تو ایمان دارم و مطمئنم تو بهترین رو میخوای برام.

افسون جون 

خیلی ناراحت شدم،مخصوصا برای شما که قبل ازعید + شده بودی

ویادمه که می گفتی بارداری طبیعی هم داشتی ولی چون ناخواسته بوده سقط کردی

برای شما که این مراحل رو هم گذروندی خیلی سخته 

گریه کردن سبکت می کنه ،هیچ چیزی تسکین دل نیست جز گریه  

امیدوارم به زودی این روزهای سخت برات تموم بشه وزندگی روزهای خوبش رو بهت نشون بده

چون من بعدازگرفتن جواب - یه دل سیر گریه می کنم تا اروم می شم.

مامان سبحان جون خدارو شکر گلم الحمدالله انشالله این هشت ماه باقی مونده رو به خوبی و خوشی سپری کنی.بچ ...

سها جون عزيزم من دومين انتقالم بود ، سري قبل خيلي استرسم بيشتر بود و تقريبا از روز ١١ اينا لكه بيني داشتم و بعدش هم خونريزي ولي با اين حال قلب هم تشكيل شد ولي بعد از دو هفته از كار افتاد .

اين سري آرامشم خيلي بيشتره واقعا اصلا تمركز ١٠٠ درصد روي مثبت شدن هم نداشتم و با توجه به اينكه سيكلم هم قبلش داشت كنسل ميشد همه چيز رو سپرده بودم به خدا ، حتي رفتم مدرسه ام رو هم عوض كردم كه اگر يك موقع منفي شدم خيالم راحت باشه توي جو خوبي هستم و بگذارم همه چيز رو براي تابستون سال بعد ولي خدا رو شكر مثبت شدم ( فكر ميكنم بي خيالي خيلي ميتونه دليل خوبي باشه ) ، داروهام هم آسپرين ، ٢ تا فوليك اسيد ، ٣ تا قرص استراديول ، از يكشنبه هم روزي يك آمپول انوكسپارين .

سلام به همه دوستان :

افسون جون عزيزم واقعا خيلي خيلي ناراحت شدم برات ولي مطمئنم كه آروم ميشي بعد از يك مدت و دوباره ميري سراغ مادر شدن همونطور كه به قول ستايش جون همه ما هميشه اين كار رو كرديم .

دوستان گلم از همه بابت تبريكاتون ممنونم ، ان شا الله كه اين لحظه هاي خوب قسمت همه دوستان بشه خيلي خيلي خيلي زود .