2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست

منم با نظر Naziجون موافقم...زمانیکه مورفولوژی پایین هست نداشتن جنین سالم درصدش میره بالا....اسپرم خیلی ریز و در icsi نمیتونن خیلی بزرگنمایی کنن ممکنه اونی که انتخاب میکنن ظاهر سالمی داشته باشه ولی شکلش ناهموار باشه ... لقاح پیدا میکنه...تقسیم سلولی میشه ولی بارداری اتفاق نمیفته یا اگرم بارداری اتفاق بیفته تو هفته های اول سقط خود به خودی میشه . روشی اینجا هست که جدید که اسمشimsi که میکروسکوپ توانایی بزرگنمایی اسپرم رو تا 6600 بار داره در حالیکه تو icsi فقط تا 200 تا 400 بار اسپرم رو بزرگتر میکنن...واقعا دلم میخواد این روشو انجام بدم ولی تو لیست کلینیکم یه جا نوشته هست یه جا ننوشته. بنابراین جنین سالم خیلییییی مهم خیلیییی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مر مر جون ...منم تخمکام همشون جنین شدن ...وضعیت اسپرم ما خیلی خراب بود و متاسفانه 8 تا روز سوم متوقف شدن ..وقتی پرسیدم گفت ما همه رو لقاح میدم...خیلی ناراحت شدم...چون میتونستن وقتی دیدن نمونه خوب نیست همه رو نگه دارن... من امضا داده بودم که در شرایط نامساعد اسپرم تخمک رو فریز کنن...دیگه گذشته

سلام به همه دوستان منم ازامروز شروع كردم به شياف گذاشتن روزي دوتا واسترادول - فوليك اسيد - آسپرين و وقرصهاي ويتامين كه بهم داده دارم ميخورم وازامروز بايد يك روزدرميان امپول هم بزنم توي پهلوم و روزشنبه برم واسه انتقال

بچه ها دلم گرفته اگر نی نی مو خدا نمی گرفت الان چهارده هفته بودم حالم گرفته چکار کنم. مرخصی هم نداره ...

سها جونم ... عزیزم ....حق داری دلت بگیره ...ولی دیگه الان وقتشه گذشته رو رها کنی....دیگه اون قضیه تموم شه...شاید زبونم لال بچه تو سرنوشت خوبی نداشته برای همین خدا اینجوری خواسته ...فکر کن ممکن بود زبونم لال دنیا بیاد بزرگش کنی بعد تصادف کنه زبونم لال ...مریضی بدی بگیری ...خب اونموقع دردش ناتمامه... عزیز دلم تخمکت مشکلی نداشته وگرنه اصلا لقاح انجام نمیشد...این سقطای بی دلیل ممکنه برای هر کسی پیش بیاد حتی بارداریهای طبیعی یهو یه جهش ژن پیش میاد ... من ازت خواهش میکنم دوست خوبم دیگه وقتشه به ناراحتی و غصه خوردنت پایان بدی...فکر کن خدا نخواسته تو زجر بکشی ..ما که از آینده خبر نداریم پس توکل کن عزیزم ..دیگه این شمارش هفته ها رو تموم کن...زبونم لال دنیا میومد ناقص بود و یا معلول بود..خداشاهده هفته پیش رفته بودم بیمارستان یه خانومه دیدم دو تا دختر داشت یکی 4 یا 5 ساله سالم بود ظاهرا دومی 8 یا 9 ماه عین یه تیکه گوشت رو دستش یه سوند هم تو دماغ بچه حرکتش در حد این بود که سرشو یکم ناخواسته تکون میداد چشماشم خیره انقدرم خوشگل بود گفتم خدایا اگر میخوای بدی فقط سالم باشه...اینا اسرار آفرینش ...پا شو عزیزم راه ما راه شوسه است ناهموار برای بعضیا اتوبان ...من فکر میکنم بعضیا بهتر بدون مشکل باردار بشن کار خداست که ماهارو برای این آزمایش سخت انتخاب کرده چون ما تواناییشو داریم همه ماها زندگی زناشویی خوبی داریم خداروشکر ولی خیلیا هستن اگر مشکل مارو داشتن زندگیشون میپاشید فکر کن خدا باید اول معجزه برای اونا انجام میداد ...بخدا هممون درکت میکنیم ...خیلی از دوستان سقط داشتن...ولی دیگه رها کن تا رها نکنی نمیتونی زندگی کنی ...برو اگر میتونی جایی زیارت ..خیلی کمک میکنه دلت آروم میشه..هر چی دوست داری به خدا بگو...ولی بعد از غر غر کردن حتما ازش بخواه حسااابی قویترت کنه..عزیزم دوست گلم حتما مادر میشی شک نکن ..بعضی اتفاقها باید تو زندگی ما بیفته دلیلش هم خدا فقط میدونه...پا شو عزیزم بگو خدایا به امید تو...بچه هات منتظرتن اون روبه رو اونوقت تو همش تو گذشته هایی بچه ها هی دستشونو به سمتت دراز کردن ولی تو فقط داری پشت سرتو نگاه میکنی..فدات بشم دیگه وقتشه خودتو دریابی از اول شروع کنی حتما مامان میشی.بوسسسسسس.

دوستان من ميخوام به گذشته فكر نكنم.

الان هم تا جايي كه بتونم سعي ميكنم اگه مشكلي هست رفع كنم و جنين هاي فريزم رو انتقال بدم .توكل به خدا.

انشالله كه تو همينها خدا بخواد و منم مامان بشم، اگه خدايي نكرده نشد بعدا بهش فكر ميكنم.❤️❤️❤️

دوستان من ميخوام به گذشته فكر نكنم. الان هم تا جايي كه بتونم سعي ميكنم اگه مشكلي هست رفع كنم و جنين ...

آفرین مامی جون....امید به خدا ...ایشالله به سلامتی عزیزم... الهی آمین که نی نی خوشگلت به زودی میاد تو دلت ♥♥♥

ماری جان .... میفهمم چی میگی... ایشالله زودتر حالت بهتر میشه ... به دکترت در مورد تهوع بگو ...ولی من ...

ليلا جون ممنونم عزيزم از همدريتون روح مادر عزيزتون شاد باشه ❤️🙏🏻 ديشب خيلي خيلي حالم بد بود راستش ديگه نميتونم غذا بخورم خيلي به بوها حساس شدم حتي همسرم بغلم كرد حالم داشت بهم ميخورد در صورتي كه بيچاره صبح و شب دوش ميگيره 😷😷اما من خيلي حساس شدم ديشب اينقدر گريه كردم و از خدا خواستم زمين گير نشم وبتونم كارامو بكنم خيلي معدم درد ميكردو حالت تهوع داشتم اخر ياده يه ايه از قران افتادم شوهرمو گفتم دستشو بزاره رو معدم و اونو پنج بار بخونه كه خدارو شكر كمي از اون حالتاي بي قراريم كم شد و تونستم قرصامو بخورم و بخوابم خدا كمكمون كنه بازم مرسي عزيزم انشالله شماها بارداري خوبي داشته باشيد و اذيت نشيد🙏🏻❤️😘

خدايا مرسي كه منو لايق مادري دونستي ❤👶👶❤
ماری جون سیرابی بخور...... نون سنگک خشکم خیلی خوبه..... بذار بالا سرت و قبل اینکه صبح از جات بلند ...

انا جون قبلا ميتونستم الان اصلا نميتونم سيرابي بخورم از بوش حالم بد ميشه الان دو روزه فقط نون سنكك با پنير و كردو اونم خيلي خيلي كم ميتونم بخورم ديروز زنگ زدم كاندي گفتن تا روزي سه تا دميترون ميتوني بخوري فقط يه كم كنترل ميكنه ولي خوب نميشم و نميتونم با ميل جيزي بخورم اون كپسول و هم ميدونم چيه حتي دارم اما توش نوشته نبايد با خانواده رقيق كننده هاي خون مصرف بشه برا همين ترسيدم بخورم اخه هم اسپرين ميخورم هم انكسوپارين دارم حالا بايد بپرسم بازم از دكترم ممنون انا جون 😘😘❤️

مامان سبحان جون خيلي خيلي بهت تبريك ميگم عزيزم انشالله به سلامتي بغلشون بگيري 🙏🏻🙏🏻🙏🏻❤️و دوران بارداري خوبي رو پشت سر بزاري و ازش لذت ببري منكه فقط به اميد هشت ماه ديگه اين روزاي سخت و تحمل ميكنم 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

بچه ها دلم گرفته اگر نی نی مو خدا نمی گرفت الان چهارده هفته بودم حالم گرفته چکار کنم. مرخصی هم نداره ...

عزیزم ایمنی و انعقادی هر زمانی میتونی بدی فقط باید برا انعقادیا از مصرف آسپرین و سلکسان و امثالهم ده روز دو هفته ای بگذره!!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
انا جون من فكر ميكنم منفي شدن تا حدود زيادي به جنين هم برميگرده، يادمه گفتي شما هم با مرفولوژي خيلي ...

عزیزم مطمئنا به جنینم برمیگرده!!!!!!

به عنوان مثال منی که باردار شدم نشون میده بقیه موارد کنترل شدن و از سه جنینم یکیش تونسته به رشدش ادامه بده......

با توجه به اینکه برا سه جنین شرایط مشابه بوده و یکیش گرفته قطعا دو جنین دیگه مشکل داشتن که رشد نکردن!!!!!!

یعنی اگه هر سه جنین شرایطشون یکی بود باید با شرایط مشابه رحم و بدن و خون و..... من سه قلو باردار میشدم!!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

سلام من صبح رفتم ازمایش دادم جوابش دو حاضره  احساس مسخره ای داشتم مووقع ازمایش دادن

روحیه م بدتر از ین نمی شه دیروز عصر انقد گریه گردم داد زدم جیغ زدم بی حال افتادم خوابم برد تا ده شب 

هر کی هم می خواد ارومم کنه بدتر ازش عصبانی می شم 

چند تا از دوستامو بلاک کردم 

هیچی دیگه نمی خوام واقعا  

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...
ممنون از توضیحت عزیزم منم سیکلهام کاملا منظم بود و هرماه تخمک گذاری داشتم. واقعا متاسفم برای دکترهای ...

دقیقا آزیتا جون......

من کسیو میشناسم که من دیگه میتونستم تشخیص بدم که سیکل بلند اصلا براش مناسب نبوده ولی براش سیکل بلند درنظر گرفته شد و طفلک بعد کلی هزینه فقط ۴ تخمک داشت که از اونم یه جنین تشکیل شد!!!!!

تازه اون یه جنینم براش فریز کردن یعنی معلوم نیست اون یه جنینم از فریز در بیاد یا نه......

دقیقا با این حرفت موافقم که چرا یه دکتر دقیقا سوزنش یه جایی گیر میکنه......

مثلا من به الشخصه برا کسب که یه جنین داشت فریزش نمیکردم با توجه به اینکه هایپرم نشده و داروهاشم خیلی زیاد نبودن!!!!!!

اما به هر حال دکتریه که فقط انتقال جنین فریز رو قبول داره!!!!!

راستي دوستان من امشب ساعت ١٠ رفتم آزمايش دادم گفتم فردا توي گرما بيرون نرم ( امروز تازه روز اصلي آزم ...

عزیزم خدارو صدهزار مرتبه شکر.....

ایشالله نه ماه دیگه صحیح و سالم بغلش کنی و هر روز شاهد شادیا و موفقیتاش باشی.....