2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684569 پست
نه ندارم جنين..  هيچي ندارم نه پول  نه اعصاب  نه توان نه انگيزه هيچيم ديگه نميخ ...

فدات افسون جون......

این حرفو نزن......

خدارو داری..

همسرتو داری......

ما دوستات کنارتیم.....

از رحمت خدا ناامید نشوووووووو.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ممنون از توضيحاتت ستايش جون نميشه خودمون دارو استفاده كنيم كه ايمني بياد پايين؟

نه عزیزم شوخی نیست این داروها شوخی بردار نیستن......

به هیچ وجه سر خود مصرف نکن!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تورک انا شمو تو بارداریت چه علائمی داشتی

کیمیا جون من قبل آز هیچ علامتی نداشتم که نشون بده باردارم......

نه درد سینه، نه کشاله ران هیچ علامتی.....

اما از هفته ۵ حالت تهوع شروع شد اما فقط حس تهوع بود تا هفته ۸......

سینه هامم کلا هیچ عکس العملی نشون ندادن و آخرای بارداری یه نیم شماره سایزش بالا رفت فقط.....

یکیم سردردای وحشتناکی تو بارداری داشتم که تقریبا ماه ۴ بارداری به مرور کم شدن.....

وگرنه قبل آز هیچ علامتی نداشتم.....

فقط روز ۱۱-۱۲ لک دیدم که فکر کنم اونم مال لانه گزینی نبود و به خاطر اشتباهی کم خوردن استرادیولم بود!!!!!

همه چی داشتم اخه  4 تا سرم  پردنیزولون   قرص آ  اس آ    سلکسان ...

عزیزم مگه ندیدی یکی از دوستانون هر کاری کرده بود، سرم، پرد، لنفوسیتتراپی، هر کاری که فکرشو بکنی کرده بود و منفی شد و دقیقا بعدش طبیعی باردار شد......

پس از رحمت خدا ناامید نشو......

خدارو چه دیدی شاید قراره یه معجزه به پروندت اضافه بشه!!!!!!

دوستان عزیزم ،، ،،من یه چند روز با همسرم اومدیم ‌مسافرت، قبل از شروع سیکلمون، روحیه بگیریم. دوستای ...

عزیزم ایشالله مثل من بعد مسافرت و تفریح زمان مامان شدنته......

خوش بگذرون ایشالله آخرین سفر دو نفریتونه و سفر بعدیو سه چهار نفری میرین و حسابی خوش میگذرونین!!!!!

سلام دوستان نتونستم همه صفحه هارو بخونم چون خيلي حالم بده فقط از كامنتا متوجه شدم افسون عزيزم منفي شده 

عزيزم منم سه بار اينجوري شدم و كاملا حالتو ميفهمم يه مدتي حال ادم خرابه اما باز اشتياق كودك دلبندمون باعث ميشه با قدرت بيشتر بلند شيم و ادامه بديم مطمئنم هممون به ارزومون ميرسيم فقط زمانش با هم فرق ميكنه عزيزم از صميم قلبم برات ارامش و رسيدن به ارزوي قلبتو ارزومندم ❤️❤️🙏🏻🙏🏻ميدونم يه روزي همينجا از بتاي بالا و حالت تهوعت تعريف ميكني اون روز نزديكه عزيزم🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

خدايا مرسي كه منو لايق مادري دونستي ❤👶👶❤
همه چی داشتم اخه  4 تا سرم  پردنیزولون   قرص آ  اس آ    سلکسان ...

افسون جون درکت می کنم عزیزم. هممون این روزا رو گذروندیم و بیشتر از هرکسی همدیگه رو میفهمیم. دقیقا می فهمم این حس تلخ لعنتی رو. بعد از اینهمه تلاش و اینهمه امید، آدم واقعا داغون میشه. ولی به هرحال باز باید ایستاد و ادامه داد. من 24 ساعت مبهوت بودم و اشک می ریختم ولی بعدش سریع تصمیم گرفتم هرطور شده سیکل بعدی رو شروع کنم. کار دیگه ای نمیشه کرد. هرچند هنوز از صمیم قلبم امیدوارم آزمایشت مثبت باشه عزیزم و خبر خوب برامون بیاری
راستی شما آزمایش دی ان ای اسپرم هم داده بودید؟ چون من بعد از همه ی مسائلی که مربوط به خودم بود و کامل انجام دادم (از سرم و اسپرین و پردنیزولون و امپول و همه چی...) ،  بعد از انتقال منفیم متوجه شدم این مشکل وجود داشته. و به گفته دکتر اورولوژ،  اصلا میکرو فایده نداشته برامون

خدایا شکررررررر
دوستان عزیزم ،، ،،من یه چند روز با همسرم اومدیم ‌مسافرت، قبل از شروع سیکلمون، روحیه بگیریم. دوستای ...

چه کار خوبی کردین لیلا جون. خیلی خوش بگذره . امیدوارم پر از انرژی و آرامش برگردین و یه سیکل موفق رو شروع کنین

خدایا شکررررررر
سلام دوستان نتونستم همه صفحه هارو بخونم چون خيلي حالم بده فقط از كامنتا متوجه شدم افسون عزيزم منفي ش ...

ماری جون

موفق باشی عزیزم

من پستهای تو رو می بینم روحیه می گیرم چون من هم 3 بار منفی شدم وامیدم به این هست که مثل شما دفعه چهارم + بشم

ماری جون آیا دفعه چهارم کاری کردی که دفعات پیش نکرده بودی؟

نکته طلایی دراین دفعه چهارم چی بود؟

افسون جون درکت می کنم عزیزم. هممون این روزا رو گذروندیم و بیشتر از هرکسی همدیگه رو میفهمیم. دقیقا می ...

آزیتا جون اگه مشکل دی ان آ اسپرم وجود داشته باشه، راه حلش چیه؟ چیکار باید کرد؟

تو را من چشم در راهم...

سلام دوستان نتونستم همه صفحه هارو بخونم چون خيلي حالم بده فقط از كامنتا متوجه شدم افسون عزيزم منفي ش ...

ماری جون منم سه بار منفی شدم. شما دفعه چهارم چه کارایی کردید که مثبت شدید؟

تو را من چشم در راهم...

آزیتا جون اگه مشکل دی ان آ اسپرم وجود داشته باشه، راه حلش چیه؟ چیکار باید کرد؟

عزیزم متاسفانه هنوز خودمم نمی دونم. فعلا شوهرم عمل کرده ولی هنوز داروی خاصی بهش ندادن

خدایا شکررررررر