2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045444 بازدید | 684467 پست
همه چی داشتم اخه  4 تا سرم  پردنیزولون   قرص آ  اس آ    سلکسان ...

افسون جون با تمام وجود درکت میکنم، نمیشه و آدم نمیتونه که ناراحت نشه بعد اونهمه دارو و انتظار،ولی تو این مسیر آدم نباید کم بیاره، به امید خدا آزمایشت مثبت میشه

اللهم صلی علی محمد وآل محمد
مرسی عزیزم دکترم آزمایش هورمون هم فقط پرولاکتین و ذخیره تخمدان داده.

ذخیره تخمدان رو هر روز و هر ساعتی از دوره میتونی انجام بدی حالا کلا همه رو با هم برو، عزیزم پرولاکتین خیلی مهمه ، فقط یادت باشه هورمون حساسیه حتما ناشتا باش و آرامش داشته باش موقع آزمایش، fsh برات ننوشته؟ 

پورگان داروی خوبیه، نگران این داروها نباش اینا همشون یه کار انجام میدن حالا بستگی به ذخیره تخمدان و یا جواب دادن تخمدان و حتی تشخیص دکتر با توجه به دلیل ناباروری تغییر میکنند ،امید به خدا ایشالله نتیجه مثبت میگیری.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون از توضيحاتت ستايش جون نميشه خودمون دارو استفاده كنيم كه ايمني بياد پايين؟

ببین عزیزم، دکتر قبلی من صاحب کشاف بود ایشون اصلا آز ایمنی و انعقادی نمیگرفتن فقط همون آزمایشات cbc و هورمون..،ولی به همه مریضاش قرص آسپرین و پردنیزلون و امپول انوکسپارین رو میدادن،زمان و مقدار مصرفشونو مشخص میکردن، نمیشه سرخود دارو بخوری اونم داروی کورتون که ایمنی رو ضعیف میکنه، ایمنی بدن ضعیف بشه ب راحتی ممکنه آدم ب خیلی بیماریها مبتلا بشه، آسپرینم همینطور خونو رقیق میکنه و استفاده خودسرانش حتی ممکنه باعث پارگی عروق مغزی بشه،پس تحت نظر پزشکت دارو استفاده کن ، خودت با دکترت صحبت کن شاید برات تجویز کرد ولی ب هیچ عنوان خودسرانه مصرف نکن

همه چی داشتم اخه  4 تا سرم  پردنیزولون   قرص آ  اس آ    سلکسان ...

afsoon جونم، نمیدونم بتا دادی یا نه، 

ولی انقدررررررر خودم ناراحت شدم ، والا حق داری هر چی بگی، من هیچی نمیگم ، هیچی 

دوستان عزیزم ،،

،،من یه چند روز با همسرم اومدیم ‌مسافرت، قبل از شروع سیکلمون، روحیه بگیریم.

دوستای عزیزی که انتقال دارن ایشالله به سلامتی، عزیزایی که منتظر جوابن ، ایشالله همه با بتای تپل مپل میان .

دوستان عزیزم ،، ،،من یه چند روز با همسرم اومدیم ‌مسافرت، قبل از شروع سیکلمون، روحیه بگیریم. دوستای ...

سلام لیلا جان عزیزم چه کار خوبی کردی بهت خوش بگذره انشاالله با کلی انرژی برگردی و بزودی زود مامان لیلا بشی 

رَبِّ هَبْ لِی مِنْ لَدُنْکَ ذُرِّیَّةً طَیِّبَةً إِنَّکَ سَمِیعُ الدُّعاءِ رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِین
امام رضا عيدي نداد بهم

عزیزم تا آز ندی هیچی معلوم نیست ضمنا تو تلاشتو بکن و به تصمیم خدا اعتماد کن هر چیزی یه حکمتی پشتش هست......

ایشالله به زودی تحقق آرزوتو میبینی!!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دوستان عزیزم ،، ،،من یه چند روز با همسرم اومدیم ‌مسافرت، قبل از شروع سیکلمون، روحیه بگیریم. دوستای ...

چه کار خوبی کردین، حسابی خوش بگذرون چون نی نی که بیاد تا مدت زیادی نمیتونی همچین سفری بری

سلام لیلا جان عزیزم چه کار خوبی کردی بهت خوش بگذره انشاالله با کلی انرژی برگردی و بزودی زود مامان لی ...

سلام رحمت جان، قربونت عزیزم، ایشالله منتظر خبرای خوبت هستم، بیای بگی بتا ۵ رقمیه ، آمین😘😘🍼🍼🚼🚼

چه کار خوبی کردین، حسابی خوش بگذرون چون نی نی که بیاد تا مدت زیادی نمیتونی همچین سفری بری

فدات شم ستایش جون ،😘🌹 امید به خدا ، ایشالله هممون به خاطر بچه هامون وقت سرخاروندن نداشته باشیم، آمین