2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
آنا جون این سی دی مارکرو دکتر عارفی نمینویسه آزمایشگاه بهارم همینو گفت چون عارفی بیماراشو میفرسته به ...

عزیزم والا اکثر دوستان سرمشون رو دو سه روز قبل انتقال زدن.....

ولی پردنیزولون رو یه ماه قبل شروع کردن......

به نظرم تو آزاتو بده اگه دکترت ببینه مشکلی داری نیاز ببینه سیکلتو عقب میندازه نه که با همون روال ادامه میده!!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ستایش جان از داروهایی که بعد از این آزمایشها و برای انتقالم به من دادن، پردنیزولون و آسپرین رو باید ...

آزیتا جون منم مشکل انعقادی دارم از رو جواب آز و با توضیحات آنا جون متوجه شدم ولی متاسفانه دکترم هیچی راجع بهش نگفت و منم دارویی مصرف نکردم، اینماه سه روز آسپرین۸۰ خوردم ولی چون پری بودم ترسیدم خونریزیم زیاد شه دیگه نخوردم، حالا ک پری تموم شده میخوام آسپرینمو شروع کنم تا وقتی ک میرم پیش دکتر با خودش صحبت کنم،آز ایمنیم مشکلی نداشتن و همه نرمال بودن البته چنتا از سی دی مارکرا توشون نبود ک برا اطمینان میخوام اونارم بدم خیالم راحت شه

اللهم صلی علی محمد وآل محمد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم والا اکثر دوستان سرمشون رو دو سه روز قبل انتقال زدن..... ولی پردنیزولون رو یه ماه قبل شروع کر ...

ممنون عزیزم،خدا کنه اگه مشکلی هست مشخص بشه یه ماه تاخیر بهتر از یه سیکل مجدد بی فایدست

اللهم صلی علی محمد وآل محمد
ممنون عزیزم،خدا کنه اگه مشکلی هست مشخص بشه یه ماه تاخیر بهتر از یه سیکل مجدد بی فایدست

دقیقا!!!!!!!

دیر رسیدن بهتر از نرسیدنه!!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ستایش جون دکتر عارفی هم به من گفت برم آزمایشگاه بهار. من هفته پیش رفتم ولی چقدر بدم اومد از این آزما ...

ازيتا جون خيليييييي تعجب كردم

من سه بار ازمايش دادم بهار از هورموني ايمني انعقادي

اصلااااا اينطور نبود خيليييي سريع كارم راه افتاد البته من اول وقت رفتم جز دوسه نفر اول بودم شايد پرستل فرق دارن

نيلو هم نزديك محل كارمه چند بار رفتم اونجا رو هم دوس دارم 

خاطره خوب دارم بتام اونجا ٦٠٠ شد😞

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...

سلااااااام به همگی

مامان سبحان عزیز.هزاران بار شکر.ان شاا..9ماه عالی رو پشت سر بذاری و نی نی یا نی نیهاتو سالم بغل کنی.

افسون جونم ان شاا...سه شنبه میای و خبرهای خوش بهمون میدی

راستی بچه ها من خودم رفتم امگا3 و ب کمپلکس وویتامین Eگرفتم و میخورم.کیوتن 100هم دکی داد

پروردگار من .من به تو ایمان دارم و مطمئنم تو بهترین رو میخوای برام.
ازيتا جون خيليييييي تعجب كردم من سه بار ازمايش دادم بهار از هورموني ايمني انعقادي اصلااااا اينطور ...

ای جانمممم ایشالا دوباره این خاطره خوب برات تکرار بشه و موندنی بشه عزیزم   
نمیدونم والا اون روز که من رفتم بهار اصلا خوشم نیومد از هیچی شون  

خدایا شکررررررر
دوستان به نظرتون برا آزمایشهای ایمنی آزمایشگاه بهار برم یا نیلو، بهار ک گفت سی دی مارکر۶۹ رو نداره، ...

ستايش جون من تماس گرفتم با ازمايشگاه انتقال خون براشون ازمايشهارو خوندم و گفتن انجام ميديم ازمايش dfiبراي همسرمو خواستم گفتن انجام نميديم

درمورد قيمتشم گفتن حدودا صدو پنجاه

عصرتون به خير دوستاي گلم ، از ٥:٣٠ صبح كه همسرم رفت سر كار بيدار شده بودم نماز خونده بودم و منتظر جواب آزمايش ديگه خوابم نبرده بود ، جاتون خالي رفتم ٣ ساعت تخت خوابيدم . 😂😂😂😂

پرپر جون ، انتظار جون ، نازي جون ، مهكان جون و مامي عزيز از همگي خيلي خيلي ممنونم ، ان شا الله قسمت همتون به زودي زود . 😘😘😘😘

بچه ها کسی اطلاعی از قرص vegepaداره؟ من رفتم داروخونه گفتم امگا3 میخوام بعداز کلی تعریف اینو بهم داد.بعد 2تاخوردن تازه روی جعبشو خوندم نوشته جهت ارتقا و تنظیم امگا3 به امگا 6.هرچی هم زنگ میزنم داوخونه کسی جوابمو نمیده  نمیدونم به خودم که اینقدر گیجم چی بگم.

پروردگار من .من به تو ایمان دارم و مطمئنم تو بهترین رو میخوای برام.