2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045047 بازدید | 684424 پست

بچه ها از ندلی خبر نداريد چکار کرد؟ انتقال داده بود خدا کنه مثبت شده باشه دلم پیششه 

درسته که پنج سال شده... درسته که دوبار حس مادر بودن رو برای چهار هفته تجربه کردم وبازم ناامید شدم ولی من ميدونم بلاخره مامان میشم. دوستان لطفا برای مامان شدنم فقط يه لحظه از خدا بخوايد.. برای دومین بار دارم وارد سیکل پانکچر میشم تروخدا برای موفقیت بودنم از خدای مهربون بخوايد فقط یک لحظه... امیدم به خداست دوتا گو گو لی هام رو که از دست دادم باهم بهم بده .خدایا سومین پانکچرم شدم .اخرین انتقالم دادم .دیگ تلاش اخرم بود خدا کمک کن .
سلام تبریک میگم مامان سبحان خوشحال شدم لطفا از علائمت و کارهایی ک کردی بیا بگو

كيميا جون عزيزم ، من اين سري واقعا آرامشم بيشتر بود وگرنه كار خاصي نكردم و فقط هم ٣ روز اول استراحت مطلق انجام دادم و بعدش كارهاي خونه رو خودم انجام دادم .

علايم هم كه من فعلا فقط سينه هام بزرگ شده و هاله دورش پررنگ تر و بيشتر ، يه چند روزي هم هست كه صبح ها معده درد و يه كوچولو حالت تهوع دارم .

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام به همه دوستان : من بالاخره جواب آزمايشم رو گرفتم ، مخصوصا رفتم اين آزمايشگاه كه جواب رو يك ساع ...

مباااارکه مامان سبحان عزیز. خیلی خوشحال شدم از مثبت شدنت عزیزم امیدوارم بارداری سالم و راحتی داشته باشی و بعد از 9 ماه به سلامت نی نی بیاد بغلت

خدایا شکررررررر
وای خدارو شکر مامان سبحان جون.. انشالله این نه ماه رو به خير وحوشی بگذرانی وبه وقتش بیاد تو بقل ت ال ...

مرسی دوست مهربونم 

ان شالله قسمت  خودت و همه دوستای منتظرمون

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...
مباااارکه مامان سبحان عزیز. خیلی خوشحال شدم از مثبت شدنت عزیزم امیدوارم بارداری سالم و راحتی داشته ب ...

آزيتا جون خيلي ممنون خانمي ، ان شا الله زود زود قسمت خودت عزيزم .😘😘😘

آلاله جون از شما هم خيلي خيلي ممنونم .😘😘😘 

مامان سبحان جون ممنون بابت شروع زیبای هفته مون......

ایشالله از این به بعد فقط خبرای خوب داشته باشیمممممممم....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان سبحان جان عزیزم هورا هورا خیلی مبارکت باشه واقعا خوشحالمون کردی . عزیزم التماس دعا خیلی

رَبِّ هَبْ لِی مِنْ لَدُنْکَ ذُرِّیَّةً طَیِّبَةً إِنَّکَ سَمِیعُ الدُّعاءِ رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِین
سلام به همه دوستان : من بالاخره جواب آزمايشم رو گرفتم ، مخصوصا رفتم اين آزمايشگاه كه جواب رو يك ساع ...

خدا رو شکر عزیزم

خیلی خیلی خوشحال شدم

مبارک باشه

ان شاء الله بارداری و زایمان راحتی داشته باشی😘🌹🌹🌹🌹

هوراااااااا😍😍😍😍😍😍مبارك باشه عزيزم انشالله نه ماه بارداري رو به سلامت بگذروني🙏🙏🙏🙏🙏🙏❤️❤️❤️❤️💋💋💋💋