2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045071 بازدید | 684424 پست

آنا جان و دوستان سلام

امروز هشتمین روز انتقالم هستش

از دیروز دردای پریودی دارم

هرچند ساعت یکبار زیر دلم مثل زمان پریود سنگین و دردناک میشه و تخمدانام تیر میکشه.

اینا خوبه یا بد؟

در ضمن ضعف هم دارم در حدی که دستام شروع به لرزیدن میکنه.

ممنون میشم راهنماییم کنی عزیزم.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم برا من سرم خالی بود فقط...... نه هیدروکورتیزون نداشت...... فقط همیشه تو دستورش مینوشت با انف ...

مرسي از جوابت عزيزم نه رزاقي براي همه هيدروكورتيزون و ميده من حساسيت نداشتم البته دكتر زرناني گفتن فقط در صورت لزوم هيدروكورتيزون لازمه اما خب نمي نويسن ديگه و من مجبور شدم از نسخه رزاقي پيروي كنم 

انا جون انفوزين چي هست 

نميدونم چيكار كنم 

خدايا مرسي كه منو لايق مادري دونستي ❤👶👶❤
آنا جون من دارم از سردرد ميميرم، حالت تهوع گرفتم از سردرد، ميشه شياف ديكلوفناك بذارم يا نه ؟؟

پرپر جون انتقال دادی درسته؟

به نظر من هیچ مسکنی استفاده نکن......

عزیزم ببین برات کمپرس یخ تاثیر داره.....

من رو شقیقه ها و پس گردنم کیسه یخ میذاشتم خیلی آروم میشدم......

امتحان بکن برات جواب میده.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
انا جون فاصلشون زیاد بوده کم کمش یکسال،سال۹۲،سال۹۳،س۹۵و اخریشم ۹۶

پس فاصله شون خوب بوده گفتم نکنه پشت سر هم بوده بدنت ضعیف شده!!!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آره، البته برا من چنتا از سی دی مارکرایی ک نوشتیو نداشت،اونایی ک تست دادم نرمال بود

به نظرم بعضیا رو که نداشتی انجام بده شاید برا تو اونا مورد داشته باشن!!!!!!

اون سري بستمش خوب شد دارو هيچي استفاده نكردم ، الان بستم ولي هي بدتر ميشه تا نوك دماغم درد ميكنه و ت ...

عزیزم من نمیبستم فقط سرد میکردم حالا اینو امتحان کن.....

شنیدم بعضیام زنجفیل رو پیشومیشون میزنن.....

بعضیا تو تاریکی بهتر میشن.....

امتحان کن ببین کدوم جواب میده همونو انجام بده ولی حتی استامینوفن ساده هم نخور.....

حتی نه ماه سردرد داشته باشی بهتر از اینه یه عمر به خاطر خوردن دارو پشیمون بشی!!!!!

کلا استرادیول نشون دهنده چیه؟ میزان استروژن؟ بالا یا پایین بودن بیش از حدش مشکل سازه؟

یه بار یکی از دوستان میگفت یه جورایی بین استروژن و تخمک بالغ ارتباط هست.....

مثلا اگه پنج تا فولیکول داشته باشی و استروژنت حدودای پنج هزار باشه به این معنیه همه شون تخمک بالغ دارن اما اگه مثلا دو هزار باشه به این معنیه فقط دو تا تخمک بالغ داری......

البته این برداشت من از مطلبیه که دوستمون گذاشته بود.....

حالا خودشم پستتو ببینه توضیح میده.....

فکر کنم نازی جون بود.

انا جون اگر فاصله پانکچرها کم باشه مشکلی پیش می اد؟اخه دکترا می گن دو پریود بعد منفی شدن بیا

افسون جون به هر حال بدن فرصت رفرش پیدا میکنه!!!!!

دکترا حداقل فاصله رو میگن!!!!

آنا جان و دوستان سلام امروز هشتمین روز انتقالم هستش از دیروز دردای پریودی دارم هرچند ساعت یکبار ز ...

عزیزم بله میتونه نشونه خوبی باشه چون بعضیا علایم بارداری و پریودیشون یکیه!!!!!

مرسي از جوابت عزيزم نه رزاقي براي همه هيدروكورتيزون و ميده من حساسيت نداشتم البته دكتر زرناني گفتن ف ...

عزیزم ظاهرا سرعت تزریق سرمه.....

مثلا برا من برا انفوزیون آهسته هر سرم حداقل یه ساعت طول میکشید تزریق بشه!!!!!