2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045144 بازدید | 684431 پست
سلام دوستاي عزيزم ممنون ميشم راهنمايي كنيد. ١-من ميخوام از يه دكتر براي ازمايشهاي ايمني و انعقادي ...

راستی مامی جون یه هیسترو خوبه و کلی اطلاعاا از رحمت میده!!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
انا جون يه سوال مهم دارم عزيزم گفتم كه گاندي براي اينكه من برم همونجا تزريق اي وي اي جي رو انجام بد ...

عزیزم برا من سرم خالی بود فقط......

نه هیدروکورتیزون نداشت......

فقط همیشه تو دستورش مینوشت با انفوزیون آهسته تزریق شود......

احتمالا دکترت دلیل خاصی داشته برا ما با هیدروکورتیزون تزریق میکرده.....

حسایت داشتی به سرم؟

موقع تزریق حالت بد میشد؟

یا همینطوری هیدروکورتیزونم اضافه کرده بود؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پر پر جون سرتو ببند، با دستمال خیس خنک کن. منم تو انتقالم این طور شدم روسری نخی خیس کردم تا کردم گذاشتم تو فریز بعد یخ زد گذاشتم رو پیشونیم خوب میشی. چیزی استقاده نکن. يادمه خودت بودی انتقال اولت باز سرت درد گرفت فکر کنم باز دیکلو زدی شاید ضرر نداشته باشه ولی به نظر من چیزی استفاده نکن. یا پیشونبت ببند محکم 

درسته که پنج سال شده... درسته که دوبار حس مادر بودن رو برای چهار هفته تجربه کردم وبازم ناامید شدم ولی من ميدونم بلاخره مامان میشم. دوستان لطفا برای مامان شدنم فقط يه لحظه از خدا بخوايد.. برای دومین بار دارم وارد سیکل پانکچر میشم تروخدا برای موفقیت بودنم از خدای مهربون بخوايد فقط یک لحظه... امیدم به خداست دوتا گو گو لی هام رو که از دست دادم باهم بهم بده .خدایا سومین پانکچرم شدم .اخرین انتقالم دادم .دیگ تلاش اخرم بود خدا کمک کن .
ستایش جون یعنی سی دی مارکاتم نرمال بودن؟ حالا ببین نظرت دکترت چیه!!!!!

آره، البته برا من چنتا از سی دی مارکرایی ک نوشتیو نداشت،اونایی ک تست دادم نرمال بود

اللهم صلی علی محمد وآل محمد
آنا جون من دارم از سردرد ميميرم، حالت تهوع گرفتم از سردرد، ميشه شياف ديكلوفناك بذارم يا نه ؟؟

عزیزم سعی کن استفاده نکنی،هرچند ممکنه بی ضرر باشه ولی واسه راحت بودن خیال خودت، سرتو با دستمال ببند ایشالا زود خوب میشی

راستی پرپر جون اهواز آزمایشگاهی هست ک آزهای ایمنی رو انجام بدن، منظورم cd مارکراست؟

اللهم صلی علی محمد وآل محمد
پر پر جون سرتو ببند، با دستمال خیس خنک کن. منم تو انتقالم این طور شدم روسری نخی خیس کردم تا کردم گذا ...

اون سري بستمش خوب شد دارو هيچي استفاده نكردم ، الان بستم ولي هي بدتر ميشه تا نوك دماغم درد ميكنه و تهوع شديد از سردرد گرفتم 😰

عزیزم سعی کن استفاده نکنی،هرچند ممکنه بی ضرر باشه ولی واسه راحت بودن خیال خودت، سرتو با دستمال ببند ...

خيلي درد ميكنه ... 

فكر كنم آزمايشگاه مهرگان انجام ميدن همه چي رو 

کلا استرادیول نشون دهنده چیه؟ میزان استروژن؟ بالا یا پایین بودن بیش از حدش مشکل سازه؟

سلام، عزيزم جواب سوالتون بستگي به اين داره كه چه مرحله اي هستيد و چه كاري ميكنيد. 

توي سيكل ميكرو با مصرف داروهاي تحريك تخمدان استروژن هم با رشد فوليكول ها بالا ميره و باعث اماده سازي ديواره رحم ميشه. معمولا به طور ميانگين تا موقع تخمك كشي به ازاي هر فوليكول بالغ استروژن هزار تا بالا ميره. 

اگر تخمكها زياد باشند استروژن هم خيلي بالا باشه مثلا بالاي پونزده هزار مراقبتهاي خاص خودش رو داره. 

تو سيكل طبيعي بدن انتظار ميره كه تا موقع تخمك گذاري استروژن بين ٥٠٠-١٠٠٠ باشه. اين رنجه نرمالش هست. 

و در ابتداي هر سيكل يعني بعد از تموم شدن پريود استروژن زير نود هست. 

تو سيكل انتقال جنين فريز بسته به نوع سيكل كه نچرال باشه يا با دارو و روشهاي متفاوت و داروهاي متفاوت خيلي جواب متغير ميشه. 

من انقدر در مورد استروژن بالا و پايين مصيبت كشيدم كه ميتونم تز بنويسم، خلاصه اگر سوالي داشتيد در خدمتم.