2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045146 بازدید | 684431 پست
سلام عزيزان من روز ده انتقالم هست يه بي بي ايراني كه تا بحال ماركش رو نديدم گذاشتم منفي شد حالم خراب ...

عزیزم اولا زود بوده دوما بی بی چکها خیلی اعتباری بهشون نیست چه برسه غیر معتبرم باشن......

من یه بار تو بارداریم یعنی بعد شنیدن صدای قلب یه بی بی گذاشتم اول دو خط افتاد بعد یهویی خط دوم کمرنگ شد و محو شد!!!!!!

ببین دیگه با بتای پنج شش رقمی بی بی چه قدر حالش خوب بوده که واسه من قر داده!!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام جواب تازه واردها رو نميدين ؟من روز ده بي بي چك گذاشتم منفي شد خيلي ناراحتم جنينم سه روزه بود و ...

سلام عزیزم خوش اومدی خیلی زود گذاشتی بی بی چک مطمئن باش مثبت جوابت فدات شم فقط یکم بیشتر صبر کن تا روزآزمایش

خدایا شکرت برای معجزت، مهلا عزیزم😊🌷

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام جواب تازه واردها رو نميدين ؟من روز ده بي بي چك گذاشتم منفي شد خيلي ناراحتم جنينم سه روزه بود و ...

عزیزم اینجا تازه وارد و قدیمی نداریم اینجا همه صاحب خونن و مطمئن باش کسی پستت رو ببینه و جوابی براش داشته باشه دریغ نمیکنه!!!!!!

اینجا همه از خواهر به هم نزدیکترن!!!!!

به خودت استرس نده و به بی بی اعتبار نکن......

ضمنا از دوستان کسی داشتیم روز ۱۳ بی بی منفی داشت روز ۱۴ آزش + شد و الان دردونش از دخملی من بزرگترم هست!!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
پس فاصله شون خوب بوده گفتم نکنه پشت سر هم بوده بدنت ضعیف شده!!!!!!

آنا جون من قبلا خیلی بیخیال بودم منفی ک میشدم ب راحتی باش کنار میومدم و میزاشتم برا سال بعد ،ولی بعد از ۴بار منفی شدن و اینکه سنم داره بالا میره استرس گرفتم واس همین دیگه نمیخوام زمانم هدر بره، راستی من تا حالا ازمایش استروژن ندادم برام تازگی داشت،اینو کی انجام میدن ؟هر دفعه چیزای جدید میبینم😄،و یه سوال دیگه ممنون میشم جواب بدی،ببخش اینهمه سوال میپرسم،جواب آز ایمنی چقد طول میکشه حاضر شه،اگه زمانش طولانیه ک برم اهواز بدم اگه زود حاضر میشه بیام تهران انجام بدم

اللهم صلی علی محمد وآل محمد

مراحل درمانی رحم سرد تورک آنا:

این پست رو خطاب به یکی از دوستان نوشتم امیدوارم به درد دوستان بخوره!!!!!

عزیزم منم رحمم سرد بود....

خوب جونم واست بگه هم طبعم سرد بود هم رحمم...

من تقریبا یه سال قبل میکروی سومم این نکاتو رعایت کردم....

عزیزم حرفایی که میزنم قانون نیستن چون من هیچ کسیو تقلید نکردم....

چون بدن با بدن و رفلکس با رفلکس فرق داره اما یه سریاش شامل همه میشه....

خوب اولا آب سرد رو کلا کنار گذاشتم....

حتی اوایل قبل اینکه حس کنم بدنم داره به درمان جواب میده آب ولرمم میخوردم....

پس یعنی یخ و آب خنک تعطیل....

آب خوردن حتی از نوع ولرمشم بعد نزدیکی و حموم ممنوع....

یعنی تقریبا تا یه ساعت آب نمیخوردم....

شستشو بعد نزدیکی تا یه ساعت ممنوع، چون دهانه واژن باز شده....

با توجه به سرد بودن طبعم تقریبا کلیه سردیجات تا حد امکان حذف و در صورتی که مجبور به استفاده بودم از مصلحش استفاده میکردم....

مثلا مرغ رو با زنجفیل و ادویه جات سردیشو میگرفتم....

اما همه میوه جات سرد رو کلا حذف کردم....

یه سال تموم هندونه، خیار، گوجه، مرکبات و .... همه تعطیل....

تو حسرت تک تکشون بودم....

در عوض گرمیجاتو به رژیمن اضافه کردم....

میوه همفقط میوه های با طبع گرم مثل موز و سیب و خربزه و و طالبی و انگور و انار شیرین و .... میخوردم!!!!

به سرد بودن طبعم برا تغذیه تاکید میکنم که بدونی لزومی نداره طبع شمام سرد باشه، چون اگه تاپیک درمان رحم سرد رو که صفحه ۷ لینکشو گذاشتم مطالعه کنی میبینی با طبع گرمم رحم سرد داریم....

یعنی قرار نیست یکی رحمش سرده حتما طبعشم سرد باشه....

کسی که با طبع گرم رحم سرد داره در کنار خوردن گرمیجات یه سری خنکی مثل کاسنی هم باید بخوره که اعتدال بدنش به هم نریزه....

آهان یه نکته مهم و اما سختش....

موقع پری به هیچ وجه حموم نرفتم...

یعنی تا یه هفته حموم تعطیل....

خودمم فقط تمیز میکردم و شستشو بعد دستشویی هم تعطیل بود....

میتونی از کاغذ مرطوب استفاده کنی....

البته این قسمتش خیلی سخته....

مجبور شدی میتونی فقط سرتو بشوری....

اما پایین تنت نباید آب بهش بخوره....

آهان یه چیز دیگه هم که رعایت کردم این بود که از یه سال قبل شلوار و جوراب و کمربند پشم رو همش داشتم....

باورت میشه؟

حتی تو فصل گرم....

اوایل پاهام و زیر شکمم و واژنم همیشه یخ بودن....

اما به مرور تغییر رو حس میکردم....

برا همین میتونستم شدت رژیمم رو کنترل کنم و کم و زیادش کنم....

خلاصه این کارایی بود که من انجام دادم....

تو هم باید مطالعه کنی و با تجربه قلق بدنت رو بدست بیاری....

فقط از روش هیچ کسی کورکورانه تقلید نکن....

خودت به مرور میفهمی که چیکار کنی....

کافیه استارتش رو بزنی....

آنا جون من قبلا خیلی بیخیال بودم منفی ک میشدم ب راحتی باش کنار میومدم و میزاشتم برا سال بعد ،ولی بعد ...

عزیزم فکر کنم دو هفته ده روزی طول میکشه.....

آنا جون من قبلا خیلی بیخیال بودم منفی ک میشدم ب راحتی باش کنار میومدم و میزاشتم برا سال بعد ،ولی بعد ...

عزیزم منم آز استروژن نداشتم فکر کنم تو ایران برا همه نمینویسن.....

در شرایط خاص و احتمال هایپری فکر کنم مینویسن!!!!!

دوستان خوبم ممنون از جوابهاتون من خودم تو اين راه تازه وارد نيستم ولي مستاصل هستم يه بار اي وي اف منفي داشتم يك بار مثبت كه الان بچه ام هفت سالشه شش ماه پيش هم تو سيكل جديد مثبت شدم كه تو هفته ده قلبش ايستاد و من تا دم مرگ هم رفتم از شدت خونريزي

مامان سبحان عزیز منتظر خبرای قشنگت هستممممم    

سلام به همه دوستان :

من بالاخره جواب آزمايشم رو گرفتم ، مخصوصا رفتم اين آزمايشگاه كه جواب رو يك ساعته بگيرم ، حالا ديروز كه به بهانه جمعه بودن جواب رو براي امروز گذاشتن امروز هم از ساعت ٧ صبح منتظر جواب آزمايش هستم ، ديروز يك آقاي حواس پرت كشيك جمعه بود كه فكر كنم نمونه من رو پرت كرده بود يك گوشه اي ، امروز بهم گفتن بايد همون ديروز جواب رو ميداده ، بالاخره ساعت ١٠ زنگ زدم و جواب رو گرفتم ، مثبت شدم با بتاي ٢١٧ روز ١٣ انتقال ، ان شا الله كه قسمت تك تك دوستان منتظرم باشه .

افسون جون و همه دوستاني كه انتقال داديد اميدوارم تا چند روز ديگه همه با خبرهاي خوش بيان .

سلام به همه دوستان : من بالاخره جواب آزمايشم رو گرفتم ، مخصوصا رفتم اين آزمايشگاه كه جواب رو يك ساع ...

مبارکه مبارکه مبارکه عزیزم میدونستم مثبت خداروشکر فدات شم خیلی خیلی خیلی خوشحال شدم ان شاالله نی نی سالم بغل بگیری گلم واسه منم دعا کن آخر این هفته انتقال دارم      

خدایا شکرت برای معجزت، مهلا عزیزم😊🌷
سلام به همه دوستان : من بالاخره جواب آزمايشم رو گرفتم ، مخصوصا رفتم اين آزمايشگاه كه جواب رو يك ساع ...

عزيزم خيلي مباركت باشه انشالله هميشه مثل الان خوشحال باشي ميشه بپرسم بي بي چكت كي مثبت شد؟

مبارکه عزیزم، برا ما هم دعا کن همچین لحظه ی شیرینی رو تجربه کنیم

زندگي جون ، ستايش جون ، لي لي جون از همه شما خيلي خيلي ممنونم ، ان شا الله كه مطمئنم حتما حتما به زودي اين لحظه شيرين رو تجربه ميكنيد ، شما هم براي من دعا كنيد تا آخر همه چيز برام خوب پيش بره .

عزیزم فکر کنم دو هفته ده روزی طول میکشه.....

مرسی عزیزم، پس بهتره تا ۱۵ مرداد ک نوبت دکتر دارم صبر نکنم و برم آز بدم ک جوابش زودتر حاضر شه واسه سیکل جدید، معمولا سرم آی وی آی جی رو چقد قبل انتقال تزریق میکنن؟