2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045103 بازدید | 684429 پست
دوستان من فردا اگر خدا بخواد ميخوام برم آزمايش ، ديگه فردا بايد نشون بده ، ميام خبرش رو ميدم ، خيلي ...

با دست پر مياي به اميدددد خداااا، منتظر بهترين خبراييممم ازت، واست كلي صلوات فرستادم الان

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

لیلا جون از کجا فهمیدی جنینت مشکل داره؟ پی جی اس چی هست؟ من جنین هام هربار گرید بی و سی بودن یعنی ممکنه مشکل داشته باشن؟ از کجا باید بفهمم؟ اگه جنین مشکل داشته باشه باید اهدایی بگیریم؟ دیگه راهی نیست؟

تو را من چشم در راهم...

سلام دوستاي عزيزم

ممنون ميشم راهنمايي كنيد.

١-من ميخوام از يه دكتر براي ازمايشهاي ايمني و انعقادي وقت بگيرم، اصلا نميدونم اين دو مورد موبوط به يه دكتره يا دو تا تخصص جداگانه.

٢- بجز ازمايشهاي ايمني و انعقادي دكتر خودم ازمايشهاي روتين رو برام نوشته به نظرتون چيز ديگه اي هم لازمه كن ازمايش بشه؟ يعني سونو نه فقط ازمايش، چون ميخوام يه روز برم ازمايشگاه و يه بار وقت بذارم.

٣- براي انجام هيچكدوم از اين ازمايشها لازم نيست تو دوره پريود باشيم؟ 

دوستاي گلم ممنون ميشم اگر اسم و تلفني از يه دكتر مورد تاييد خودتون براي سوال اولم داريد لطف كنيد و بذاريد.

لیلا جون از کجا فهمیدی جنینت مشکل داره؟ پی جی اس چی هست؟ من جنین هام هربار گرید بی و سی بودن یعنی مم ...

عزیز دلم ، من ۱۰ تا تخمک داشتم همشون لقاح پیدا کردن ولی ۸ تا روز سوم متوقف شدن و دو تا شدن بلاستوسیست ، هر بار یک دونه انتقال دادن، اولی رو گفتن کیفیت بالا داره ،و لانه گزینی کرد بتا پایین بود و در نهایت نشد گفتن توانایی رشد نداشت همون بارداری شیمیایی که ۱۸ روز درگیر خونریزی لکه بینی بودم، بعد دومین بلاستوسیست یعنی جنین ۵ روزه رو انتقال دادن ، کیفیتش معمولی بود،خواستن بهم بگن دقیق چیه من گفتم نمیخوام بدونم ، باردار شدم ولی هفته ۶ سقط شد.

این جنینا مشکل کروموزومی دارن، ربطی به والدین نداره، وقتی میکرو میکنن و اسپرم رو انتخاب میکنن ممکنه اسپرم انتخابی شکلش به نظر خوب بیاد ولی سرش ناهموار باشه که قابل دیدن با میکروسکوپ نباشه ، این اسپرم تواناییش در حد همون جنینهای من هستش، اسپرم خوب و سالم در تشکیل جنین فوق العاده اهمیت داره ، اگر تخمک خوب نباشه جنینی درکار نخواهد بود ولی اسپرم اگر خوب نباشه جنین نمیگیره، از طرفی اون کیفیت که میگن فقط ظاهر جنین هستش، مثلا به صورت متوازن تقسیم سلولی شده ، ولی ممکنه درونش مشکلدار باشه.

برای تشخیص کیفیت کروموزومی جنین روش آزمایش پی جی اس انجام میدن که بر روی جنین ۸ سلولی و یا بلاستوسیست قابل انجام ولی ترجیحا روی بلاست انجام میدن چون پرسلولیه، فقط اینجوری میشه گفت جنین سالم و امکان بارداری داره یا نه، با اینحال حتی اینجوری هم نمیشه صد در صد بارداری رو تضمین کرد از طرفی ممکنه موقع گرفتن سلول و بیوپسی جنین آسیب ببینه، و کار پرهزینه ای هم هست.

باید تلاش کرد و سپرد به خدا ، من دیگه خداییش راهی نمیبینم.

لیلا جون از کجا فهمیدی جنینت مشکل داره؟ پی جی اس چی هست؟ من جنین هام هربار گرید بی و سی بودن یعنی مم ...

منتظر نی نی جان، نه نیازی به جنین اهدایی نیست، چون این قضیه در. مورد اون هم صدق میکنه، من یادمه یکی از دوستان جنین اهدایی گرفت ولی سقط شد، همه ما انسانها نطفه هایی تشکیل میدیم ولی ممکنه بی کیفیت باشن، این فلسفه خداوند،تو دو نفر آدم معمولی در هر ماه فقط ۲۵ درصد شانس بارداری هست بارداری طبیعی، اونا هم نطفه تشکیل میشه ولی نمیگیره، اگر این نبود الان دنیا جمعیتش وحشتناک شده بود، عزیزم راهش اینه تلاش کنی ،کم نیاری تسلیم نشی، اسپرم رو تقویت کنی قبل از سیکل ، خودت رو هم تقویت کنی ، شانس هم مهمه که اون خوبا تو سیکل مورد نظر باشن، البته جنین شناس خیلیییییی فاکتور مهمیه،چون اونه که تخمک و اسپرم رو انتخاب میکنه، یه روش جدیدی هم هست که imsi ، این روش عین میکرو فقط میکروسکوپ خیلییییی خیلیییی دقیق تری داره و بهتر میشه اسپرم هارو دید و انتخاب کرد ، بنابراین شانس خیلی میره بالا.

لیلا جون ممنونم که با حوصله جواب میدی. پس جنین های سه روزت رو اصلا انتقال ندادی؟ چرا! 

نظر دکترت تکرار این مراحل بود تا بالاخره نتیجه مطلوب حاصل بشه درسته؟

من کسی رو دیدم که سه میکرو منفی داشت ولی بعد به خواست خدا طبیعی باردار شد.

من خیلی نگرانم. خدا کمکمون کنه.

از طرفی فکر میکنم علت منفی شدنم کیفیت بی و سی جنینهام بوده.

تو را من چشم در راهم...

لیلا جون ممنونم که با حوصله جواب میدی. پس جنین های سه روزت رو اصلا انتقال ندادی؟ چرا!  نظر دکت ...

خواهش میکنم عزیزم، من راستش دیگه اون بیمارستان قبلی نمیرم، چون انقدر دکتر بی تفاوت بود که نتونست عفونت پروستات همسر منو تشخیص بده، الان خودمونو آماده کردیم برای یه کلینیک جدید به خواست خدا، اون جنینا بهم گفتن روز سوم رشدشون متوقف شد ، 

این کلینیک جدید دکترای خوبی داره ازشون تعریف میکنن ، دیگه لااقل میدونم کارشونو درست انجام میدن بقیه چیزا خواست خدتست، آره عزیزم به من گفتن تکرار کن میشه بالاخره، البته با بررسی دقیق تر ، مثلا آزمایشهای انعقاد و ایمنی رو اینبار بهم گفتن انجام بده، سونو تری دی ، هیستروسکوپی ، برررسی اندومتریوزی ، بعد میرم تو سیکل به امید خدا.

عزیزم ایمان داشته باش حتما میشه ،بررسیهای تکمیلی رو انجام بده ، امسدت هم هرگز از دست نده ، و روحیه قوی داشته باش حتما میشه

اتفاقا یکی از دوستامون همین سه چهار ماه پیش بعد از دو تا میکرو منفی طبیعی باردار شد، خیلی بهمون چسبید،

یکی دیگه در عرض یکی دو هفته بعد از این جریان ، دوباره طبیعی باردار شد، و همینطور یکی از دوستای دیگمون 

خدا بزرگه،مهم نیست از چه راهی باردار بشیم و بچه مونو بغل بگیریم، مهم نتیجه است که من مطمینم میشه

دوستان من فردا اگر خدا بخواد ميخوام برم آزمايش ، ديگه فردا بايد نشون بده ، ميام خبرش رو ميدم ، خيلي ...

ایشالاباخبرخوش برگردی

خدایااا هزارن هزار مرتبه شکرت بخاطر معجزه ت😍🙏🏻
ليلا جون به نظرت ممكنه پي جي اس به جنين صدمه بزنه كه بعدها كه بچه بزرگ بشه خودش رو نشون بده؟ من همي ...

مامی جون ، اگر صدمه وارد شده باشه جنین نمیگیره ، نگران نباش، به اون جاها نمیرسه، اتفاقا از دلایلی که منو همسرم فعلا تصمیم گرفتیم پی جی اس نکنیم  البته بعد از هزینه مالیش گفتیم شاید جنینمون بگیره ولی مثلا بعد از دستکاری و بیوپسی صدمه ببینه نگیره ، برای همین گفتیم امید به خدا میریم جلو ، والا من خیلی هم به دکترا اطمینان ندارم ، یعنی کلا اطمینان ندارم😂😂😂 ، البته اگر کسی انجام میده این آزمایش رو خیبلی هم خوبه ، من نظر خودمو همسرمو گفتم ، امید به خدا 

من اصلا نه هیسترو نه ایمنی و نه سه بعدی هیچکدوم رو دکترم انجام نداد. واسه همین دنبال یه دکتر خوبم.

من واقعا تو کار بعضی از این پزشکا موندم، حتمااااااا دکترتو عوض کن، یکی از دوستامون اسمش یادم نیست، تو همین تاپیک از روی همین راهنمایهای آنا جون رفت دنبال ایمنی و انعقادی، جالب یادمه رفته بود سونو دکتر بهش گفته بود تو همونی که خیلی اصرار داشتی این آزمایشارو انجام بدی؟! خلاصه بعد از منفیاش دنبالشو گرفت، اتفاقا باردار شد خداروشکر، عزیزم دکترتو عوض کن، خودتم اینجا دیگه قشنگ اطلاعاتت میره بالا، آنا جون هم هست قشنگ راهنمایی میکنه ، بقیه دوستان هم هستن، دیگه الکی نرو تو سیکل، اول همه چیزو بررسی کن، هم خودت هم همسرت ، الهی آمین نتیجه میگیری