2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045155 بازدید | 684431 پست
سلام انا جان هركاري ميكنم كانال تل گ رام رو نميتونم پيدا كنم  به تو صيه انا عزيز من ازماي ...

عزیزم کلمه microinjection رو سرچ کنی فکر کنم بتونی پیداش کنی.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
متاسفانه هنوز خوب نبود !😔 فقط نيم تا رشد كرده بود.  اما گفت تا زماني كه بالاميره خوبه. بازم د ...

عزیزم رشد میکنه فکرای خوب خوب بکن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام آنا جون،مشکل ایمنی و انعقاد چطور بدونیم داریم یا نه از طریق چه آزمایشی،بچه ها درموردش حرف میزنن ...

عزیزم آزهای تکمیلیو واست میذارم. نسخه ۳ و ۴ مربوط به ایمنی و انعقادیه!!!!!

نسخ آزهای تکمیلی!!!!!

نسخه اول: برای همسرتون!!!

لطفا کاریوتایپ انجام شود.

نسخه دوم: برای خودتون!!!!

لطفا کاریوتایپ انجام شود.

نسخه سوم: برای خودتون!!!!

MTHFR

PAI1

نسخه چهارم: برای خودتون!!!!

این از آزمایشهای ایمنی و انعقادی: 

Protein c 

Protein s 

Anti thrombin III 

APCR 

Homocystein 

Beta 2 Glycoprotein (IgG) 

Beta 2 Glycoprotein (IgM) 

Igm

IgA

CD4

CD8 

CD4/CD8 

CD16 

CD56

CD16+CD56

CD5

CD19

CD5+CD19

CD69

HLA-DR

HLA DQ alpha

نسخه پنجم:

dfi

یا همون آز شکست دی ان ای اسپرم.

نسخه چهارم سی دی های دوتایی CD16+CD56 و CD5+CD19 رو من از نیلو پرسیدم داشتن!!!!

من دوتاییا بعلاوه تکیاشون رو بعدا ابن سینا مجدد انجام دادم!!!!

سی دی ۶۹ رو نداشت و من آزمایشگاه آرژانتین دادم!!!!

دو مورد آخرنسخه ۴ که مربوط به آلوایمیون هستن من چون انجام ندادم نمیدونم نیلو داره یا نه حالا احتیاطا میری نداشت بعدا انجام میدین!!!!

فعلا اینا به ذهنم رسیدن!!!!

در ضمن به نظرم یه سری آزهای هورمونیم بهتره قبل شروع سیکل داده بشه، مثل تیروئید و پرولاکتین و ....

هورمونیا باید تو یه نسخه جدا نوشته بشن، چون باید روز ۲-۳ پری بدی!!!!

البته اگه اخیرا انجام دادین نیازی نیست انجام بدی!!!!

ظاهرا دو آیتم نسخه چهارم که مربوط به آلوایمیونه هزینش خیلی زیاده....

اون طور که رز سفید عزیز گفتن فقط آیتم آخر تو نیلو با بیمه تامین حدود ۴۰۰ هزار تومنه!!!!

اگه خواستین میتونین این دو آیتم رو فعلا کنار بذارین!!!!

آز شکست دی ان ای اسپرم هم بهتره مراکز ناباروری انجام بشه!!!!

این خلاصه اطلاعات و جمع بندیام در مورد آزهای تکمیلی!!!!!

در ضمن چیزایی که یادمه در مورد شرایط دادن آز:

۱- شب قبل انعقادیا گوشت نخورین

۲- از آسپرین و داروهای انعقادی یکی دو هفته بگذره

دوستان ظاهرا انجام igg و igm برا تایید سرم لازمه!!!!

اخیرا یکی از دوستان برا تایید سرم رفته بود بهش گفتن این آیتما لازمه!!!!

دوستای گلم چند تا نکته در مورد نوشتن نسخه ها و نوع دکتر با توجه به تجربه دوستان:

۱- ظاهرا کاریوتایپ رو متخصص باید بنویسه و دکتر عمومی بنویسه آزاد حساب میشه اما نمیدونم متخصص اورولوژی باشه هم میشه یا نه، اما متخصص زنان بنویسه ۱۰۰% با بیمه حساب میشه!!!!

۲-بعضی دوستان میگفتن اگه دکتر عمومی آزارو بنویسه گرونتر حساب میکنن تا اینکه متخصص بنویسه بازم از آزمایشگاهی که میرین قبلش تماس بگیرین بپرسین!!!!

تجربه جدید یکی از دوستان در مورد دو آیتم آخر نسخه ۴:

آذر ۹۵:

اون دو مورد آخر نسخه چهارم نیاز به تایید تامین اجتماعی داشت و نسخه جدا میخواد برای اون، که اونا رو انجام ندادم.

راستی خواستم آزاد انجام بدم که منشی آزمایشگاه زنگ زد پرسید آزادش میشد سه میلیون و ششصد و با دفترچه و تاییدش میشد یک و نیم میلیون!!!!!

ليلا جون كلينيك من زير هشت اصلا انتقال نميده، منم واقعا دلم ميخواد بالاتر بره، اخه بيشترين امار حام ...

چه جالب... بیمارستان قبلیه من که کلا خوشحال بودن اصلا دنبال لاین و اینا نبودن .. حتی یادمه بعد از آخرین سونو دیگه منو سونو نکردن تا روز انتقال ... روز انتقالم سونو نکردن .

این کلینیک جدید خیلی خوبه و تعریفشو شنیدم ... امیدوارم اینجا رو هم مجبور نشم عوض کنم....

خوبه که گفتی ... لااقل الان خیلی تجربه پیدا کردم و دیگه نمیتونن گولم بزنن

nazi جون .... بازم خداروشکر که نیم زیاد شدی... ایشالله به اندازه دلخواه میرسی. بله منم موافقم به هر حال آمار و ارقام الکی نیست..و صد البته که ضخامت اندومتر در موفقیت لانه گزینی تاثیر داره..امید به خدا ..من خیلی دعا میکنم ...الهی آمین با شرایط عاااالی انتقال میدی و بعد مامان میشی .. راستی مامان سبحان میگفت روزی 5 تا گوجه فرنگی میخورده برای بالا بردن ضخامت ... کاش پیام منو ببینه بیاد یه دور توضیح بده ...نکته مهمی برای هممون

بچه های اهوازی من سی تا انوکسپارین دارم هر کی ميخواد بگه بهش بدم تو یخچال هم نگه داری کردم 

درسته که پنج سال شده... درسته که دوبار حس مادر بودن رو برای چهار هفته تجربه کردم وبازم ناامید شدم ولی من ميدونم بلاخره مامان میشم. دوستان لطفا برای مامان شدنم فقط يه لحظه از خدا بخوايد.. برای دومین بار دارم وارد سیکل پانکچر میشم تروخدا برای موفقیت بودنم از خدای مهربون بخوايد فقط یک لحظه... امیدم به خداست دوتا گو گو لی هام رو که از دست دادم باهم بهم بده .خدایا سومین پانکچرم شدم .اخرین انتقالم دادم .دیگ تلاش اخرم بود خدا کمک کن .
چه جالب... بیمارستان قبلیه من که کلا خوشحال بودن اصلا دنبال لاین و اینا نبودن .. حتی یادمه بعد از آخ ...

ممنون ليلا جونم، انشالله كه خوب پيش بره، منم گوجه رو خوبه شروع كنم 😉 مرسي كه گفتي. اصلا يادم نبود. فقط تمركزم رو اين بود كه اب زياد بخورم و تحرك لازم رو داشته باشم. 

با اين حسابها فكر ميكنم ده روز ديگه رو حداقل استروژن داشته باشم و بعدش پروژسترون شروع بشه. 

بچه های اهوازی من سی تا انوکسپارین دارم هر کی ميخواد بگه بهش بدم تو یخچال هم نگه داری کردم 

عزیزم ... امروز پستتو خوندم دیدم که دلت حسابی گرفته ... خواستم بگم امیدتو از دست نده.... خدا بزرگه .... منم تولیستم اسم شمارو اضافه کردم ... ایشالله که اول روحیه ات عالی میشه بعد هم زود مامان میشی.... امید به خدا ..این ناامیدیا برای هممون پیش میاد نباید بزاریم زیاد تو وجودمون رخنه کنه..

در ضمن ممنون که داروهاتو میخوای بدی به دوستان... کاش منم میتونستم ... یه گنال داشتم ... مجبور شدم بندازم دور... 

عزیزم استراحت مطلق اصلا خوب نیست...... حالا نمیگم حتما پاشی کلی کار کنی...... سه چهار روز اول یکم ...

اناجون میشه منم راهنمایی کنی لطفآ

من تازه میخوام برم برا میکرو پیشه دکتر نیکبخت اهواز نمیدونم چیکارای لازمه انجام بدم قبل از شروع ک بهتر جواب بگیرم،دیروز روز سوم پریودم رفتم سونوی واژینال دادم ضخامت اندومترم 4بود وبقیه چیزا خوب بود،من اهواز نیستم برا همین دوس دارم آماده برم اونجا ک اذیت نشم ببخشید زیاد حرف زدم

عزیزم اولا فکر نکنم دکترت همینطوری واست سرم بنویسه تازه اگه همچینکاری کنه حاضری هر ماه ۲-۳ میلیون هز ...

انا جون میگم شاید جنین ک وارد بدنم میشه پس زده میشه ،ولی مشکل ایمنی نداشتم والا اگه تاثیر داشته باشه ‌پولشو جور میکنم، والا عصری شوهرم میگفت دیگه بچه نمیخوام،خیلی ناامید شده

اللهم صلی علی محمد وآل محمد
ممنون ليلا جونم، انشالله كه خوب پيش بره، منم گوجه رو خوبه شروع كنم 😉 مرسي كه گفتي. اصلا يادم نبود. ...

سلام به همه دوستان :

نازي جون پست ليلا جون رو ديدم ، بله عزيزم من خودم هم از روي تجربه كسي اين كار رو كردم ، هم روزي ٥ تا گوجه فرنگي و هم يك قاشق نشاسته در آب يا شير براي ضخامت آندومتر خوبه . ان شا الله كه ضخامت شما هم بالا ميره عزيزم .