2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045157 بازدید | 684431 پست
خدا نكنه آناي مهربون هميشه سلامت باشين الهي درست ميگيد من اين داروها رو عددي حساب نكردم ريزززز ...

پرپر جون دکتر نیکبخت نوبت دهیش چجوریه؟

شما مشکل ایمنی و انعقادی نداشتی؟چه داروهایی برا قبل و بعد انتقالت داده،ممنون میشم جواب بدی

اللهم صلی علی محمد وآل محمد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عالي بود ليلا جون، ممنون. ❤️😘  منم نادرهاش رو انگار بيشتر دارم! ماها جزو نوادريم😆 دارم ميرم ...

نوادر 😂😂😂 اصا خاص،،یه دونه،،دردونه😂😂 ماشالله به خودمون

برو به امید خدا ، ایشالله که همه چیز عالیه😘❤

ماری جون شما مشکل ایمنی داشتی ک دکتر بهت سرم داد؟ آزمایشا ایمنی من مشکلی نداشت ولی میگم واسه اینکه ک ...

عزيزم بله مشكل ايمني و انعقادي داشتم البته هستن دكترايي كه بدون ازمايشات تكميلي هم سرم و پردنيزول ميدن اما دكتر من نميده

خدايا مرسي كه منو لايق مادري دونستي ❤👶👶❤

سلام انا جان هركاري ميكنم كانال تل گ رام رو نميتونم پيدا كنم 

به تو صيه انا عزيز من ازمايش كاريوتايپ و ايمني و سي دي ها رو دادم خداروشكر خوب بود نميدرنم چرا جنين ها نميچسبن بنده اهواز بودم روندمو امسال تهران ابن سينا شروع كردم با اجازه انا اگر تجربه جديدي بود ميگم 

بله ايمنولوژيست هستن ايشون و زود وقت ميدن 

منم تو فكرش بودم برم پيش ايمونولوژيست اما درنهايت فك كردم ميخواد چي كار كنه برام

اين سري ٤ تا سرم داشتم مث نقل نباتم پردنيزلون خوردم

ايمنيم ماشالا اندازه ٤ تا مرد گردن كلفت بالاس😏😏😏

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...
انا جونم ممكنه ايدي بدي من با لينك نميتونم بيام تو كانال

@microinjection

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

متاسفانه هنوز خوب نبود !😔 فقط نيم تا رشد كرده بود. 

اما گفت تا زماني كه بالاميره خوبه. بازم دارو رو ادامه ميديم، گفت تا هر وقت لازم باشه و جواب بده بدنت ميتونيم ادامه بديم چون دو تا ديفرلين زدي و تخمدانهات خاموشه مشكلي نيست! حالا ديگه اميد به خدا ،ببينيم چي ميشه👀

ماری جون شما مشکل ایمنی داشتی ک دکتر بهت سرم داد؟ آزمایشا ایمنی من مشکلی نداشت ولی میگم واسه اینکه ک ...

عزیزم اولا فکر نکنم دکترت همینطوری واست سرم بنویسه تازه اگه همچینکاری کنه حاضری هر ماه ۲-۳ میلیون هزینه سرم بدی؟

چون اگه دلیل مستند برا تزریقش نداشته باشی باید آزاد بخری......

این از جنبه مالیش اما کلا من هوصیه میکنم دارویی که نیاز ندارین نباید مصرف کنین!!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
متاسفانه هنوز خوب نبود ! فقط نيم تا رشد كرده بود.  اما گفت تا زماني كه بالاميره خوبه. با ...

nazi چون نگران نباش ... من تو سایت کلینیک خودم خوندم که اندومتر از 7 به بعد خوبه الان شدی 7.5 خوبه ... میشه انتقال داد پس امیدت به خدا باشه عزیزم... 

پرپر جون دکتر نیکبخت نوبت دهیش چجوریه؟ شما مشکل ایمنی و انعقادی نداشتی؟چه داروهایی برا قبل و بعد ا ...

عزيزم من كه راحت نوبت گرفتم بعد از عيد، الان انگار واسه ماههاي ديرتر نوبت ميده بايد اصرار كني به منشي... ايمني هم والا نميدونم من چون مشكل دارم خودم و ميدونستم كه مشكل روده ام از ايمني هست وضعيتم فرق داشت شايد، بهم آمپول انوكساپارين داده از روز انتقال يكي روزانه ميزنم

كلاً دوست دارم دكتر رو و تصميمم اينه باهاشون ادامه بدم، برنامه بلند مدت من رو مشخص كردن طبق فكر خودم و مشورتي كه اينجا با آنا جون كردم به نظرم منطقي مياد

دكتر ديباوند و نيكبخت و مرمضي توي اهواز الان به نظرم واسه اي وي اف بهتر از بقيه هستن

ليلا جون كلينيك من زير هشت اصلا انتقال نميده،

منم واقعا دلم ميخواد بالاتر بره، اخه بيشترين امار حاملگي بين نه تا ده بوده! به نظرم نميشه اين امارها رو ناديده گرفت، به هر حال خيلي سال هست كه اينكارا انجام ميشه و اين امارها موثقه! 

البته اينم فقط يك فاكتوره كلي چيزهاي ديگه هم بايد اپتيمال باشه تا لانه گزيني انجام بشه. 

و در نهايت خواست و اراده خداوند. 

من حالا ادامه ميدم اين سيكل رو ببينم چطوري پيش ميره، 🙂🙏