2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045155 بازدید | 684431 پست
ممنونم از پاسخت عزيزم خيلي نگرانم همش ميگم نكنه بدنم پسشون بزنه 😢😢

عزیزم ببین بتا به این خوشگلی داری پس انرژسهای منفیو جذب نکن و از تک تک لحظات مادر بودنت لذت ببر.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ماری جان .... ایشالله که چیزی نیست ولی میدونی لرز خودش از علایم بارداری میتو نه باشه.. همه رو به علا ...

منم با لیلا جون موافقم......

ماری جون دیگه لانه گزینی اتفاق افتاده اگه میخواست پس بزنه تا الان زده برد پس خیالت راحت.....

از این به بعد به نظر من مشکل انعقادی اگه کنترل نشه خودی نشون میده پس خیالت راحت دیگه اون خان رو رد کردی....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من امروز استرس گرفتم درد سینه هام داره خوب میش دیگ زیر دلم‌درد نداره در کل چیزیم نیست میترسم هر چی ب ...

کیمیا جون منم دقیقا هفته اول هر دردی داشتم تموم شد و هفته دوم کاملا بدون علامت بودم پس اصلا فکرای بد نکن!!!!!

ماری جان .... ایشالله که چیزی نیست ولی میدونی لرز خودش از علایم بارداری میتو نه باشه.. همه رو به علا ...

ممنونم ليلا جون با صحبت شما و بقيه دوستان دلم ارومتر شد والا كلا پروسه بارداري از اول كه هنوز مثبت نشدي استرس داره تا اخرش كه حتي بدنيا ميان و بزرگ ميشن خدا كمكمون كنه الهي شماها به زودي از بارداري سردتون بشه 😜😜❤️❤️❤️😘😘😘

خدايا مرسي كه منو لايق مادري دونستي ❤👶👶❤
منم با لیلا جون موافقم...... ماری جون دیگه لانه گزینی اتفاق افتاده اگه میخواست پس بزنه تا الان زده ...

مرسي انا جون خيلي خوبه كه شماها هستيد ❤️❤️❤️😘😘😘😘ممنونم از راهنماييت عزيزم 

خدايا مرسي كه منو لايق مادري دونستي ❤👶👶❤
آنا جون الان خندوانه میدیدم ،یه قسمتش به شدت خندیدم .مشکلی نداره؟

نه بابا نگران نباش......

بخند و شاد باش عزیزم!!!!!

یه سوال دیگه هم دارم  تا کی باید استراحت کنم؟ نمازامو تا آخرش باید نشسته بخونم؟

عزیزم استراحت مطلق اصلا خوب نیست......

حالا نمیگم حتما پاشی کلی کار کنی......

سه چهار روز اول یکم رعایت کنی بعدش حتی کاراتم خودت میتونی انجام بدی به شرط خسته نکردن خودت.......

نمازتو نشسته بخونی بد نیست چون در کل زیاد دولا راست نشی بهتره!!!!!

ولی همش نخواب پاشو یه دوری تو خونه بزن!!!!!!

سلام آنا جون ... ممنون از توجهت به همه پستا   ...

فداتتتتتتتتتتت

اثرات ناخواسته آسترادیول 

مانند تمام داروها استرادیول هم میتواند اثرات ناخواسته ای را ایجاد کند که البته در همه نمایان نمیشود. این اثرات به طور کلی بعد از مصرف مرتب یا پس از قطع دارو از بین میروند.

اثرات ناخواسته شایع که میتوانند در هر 100 نفر در 1 نفر نمایان شوند

• افزایش یا کاهش وزن
  • سر درد
  • درد شکم 
  • تهوع
  • خارش 
  • جوش
  • خونریزی از رحم/واژن ..که لکه بینی هم شامل آن میباشد ..مانند لکه بینی در دوران پریود

اثرات ناخواسته که کمتر شایع هستند..در هر 1000 زن 1 زن میتواند این اثرات را در بدن خود ببیند

• آلرژی
  • افسردگی
  • سرگیجه
  • اشکال در دید 
  • سوهاضمه
  • ایجاد مشکل گره های قرمز رنگ در زیر پوست که بیشتر در پا دیده میشود
  • درد سینه و حساسیت در سینه ها
  • احساس ورم 

اثرات ناخواسته نادر که در هر 10000 زن ممکن است 1 زن ممکن است داشته باشد

• ترس و اضطراب
  • افزایش و یا کاهش میل جنسی
  • سردرد که فقط یک منطقه از سر را درگیر کند
  • حساسیت به لنز چشم
  • جمع شدن گاز در روده ها
  • استفراغ
  • افزایش موهای زاید
  • آکنه
  • کرامپ و گرفتگی ماهیچه ها و عضلات
  • داشتن پریودهای دردناک
  • داشتن دردها و حالتهای مشابه قبل از عادت ماهیانه
  • بزرگ شدن سینه ها
  • خستگی

عزيزم زنگ بزن به اين شماره ٤٢٦٢٤ شماره كاندي هست و بخش كلنيك جنرال و بزن براي وقت دهي يا با اين شمار ...

ممنون عزیزم لطف کردی دستت درد نکنه

رَبِّ هَبْ لِی مِنْ لَدُنْکَ ذُرِّیَّةً طَیِّبَةً إِنَّکَ سَمِیعُ الدُّعاءِ رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِین
عزیزم استراحت مطلق اصلا خوب نیست...... حالا نمیگم حتما پاشی کلی کار کنی...... سه چهار روز اول یکم ...

ممنونم آنای مهربونم.🌹🌹🌹🌹🌹