2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045535 بازدید | 684471 پست
تماس گرفتم جواب ازمايش  ٢٥٩٥ شده ممنونم از دعاي خير همتون🙏🏻🙏🏻

واي خيلي خوشحال شدم خيلي 

مباركت باشه 

ان شاءالله خدا حفظش كنه 

اي خداااا دل همه دوستان منتظرم رو شاد كني اينو ا ته دلم ميگم 

الهي آمين ❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فدات شم انشالله روزي شما و تك تك دوستانم خدارو شكر بتا رفت بالا خيالم تا حدودي راحت شد💋💋💋💋البته ...

ممنونم آمين 

ان شاءالله همه چي خوب باشه 

خدارو چ ديدي حتما صاحب دو تا ميشي خدا برات حفظشون كنه سالم و سلامت 

واي خيلي خوشحال شدم خيلي  مباركت باشه  ان شاءالله خدا حفظش كنه  اي خداااا دل همه د ...

الهي جوووونم مهربونم بخدا همش دعا ميكنم تا خبر خوبي ميشنوم فقط دعا ميكنم همه اين حال خوش و مزمزه كنن و به حاجت دلشون برسن😘😘🙏🏻❤️❤️❤️🙏🏻🙏🏻🙏🏻

خدايا مرسي كه منو لايق مادري دونستي ❤👶👶❤
الهي جوووونم مهربونم بخدا همش دعا ميكنم تا خبر خوبي ميشنوم فقط دعا ميكنم همه اين حال خوش و مزمزه كنن ...

ماري جوووووون

من ميگم دوقلووووئه😍😍😍

خداروشكر دلت شاد شدددددد عزيزمممم

برا ما م دعا كن

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...
سلام عزیزم...مشکل شوهرت مگه چجوریه??منم یکسال ازدواج کردم هنوزباردارنشدم....شوهرم اسپرماش کمه

مشکلش تا الان تعداد و تحرک پایین بود، حالا مشکل آبنرمال هم بهش اضافه شده، بعد از کلی آمپول و قرص  تغییر مثبتی که نکرد هیچ، بدترم شد، آزمایش امروز از همه آزمایش ها بدتر شده، آبنرمال به 98 رسیده، دکتر هم گفته واریکوسل نداره

افسون جونم مرمر جون ممنونم الهي به زودي خبر بارداري شمارو بشنوم و ذوق كنم الهي روزاي سخت و دلهره اور همگيمون به پايان برسه 😘😘😘😘🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

خدايا مرسي كه منو لايق مادري دونستي ❤👶👶❤

ماری عزیزم بهت خیلی خیلی تبریک میگم ان شاالله نی نی یا نی نی هاتو سالم و صالح بغل بگیری نه ماه دیگه خیلی خوشحال شدم حتما واسه منم دعا کن فدات شم هفته دیگه انتقال دارم    

خدایا شکرت برای معجزت، مهلا عزیزم😊🌷
[QUOTE=44182287]ستایش جان شاید همین موضوع دلیل منفی شدنت بوده ، بزار آنا جون بیان ،،،برو پیش دکتر مت ...

وای ستایش جون کلی از دستت خندیدم   

ولی یه نکته ای رو بهت بگم ... همیشه خوردن ویتامینا رو با دوزشون در نظر بگیری مشکلی پیش نمیاد...مثلا برای قبل بارداری معمولا میگن 400 میکرو گرم اسید فولیک ...برای ماها متغیر ممکنه تا 1 میلی گرم هم برسه که 1000 میکرو گرم میشه...حالا تو خودت داری 5000 میکرو گرم به اضافه 600 میکرو گرم توی مکملت هر روز میخوری یکم شاید زیاد باشه...من میگم یه مشورتی با دکتر بکن...مثلا ویتامین D..هر کسی بره آزمایش بده پایین ... و خیلی هم نکته مهمی ...مثلا دکتر به من دارو داد خوراکی ماهی یه دونه باید بخورم و گفت تا آخر عمرت بخور..ولی ممکنه این دوز رو هر روز یا هفتگی مصرف کنم مسمومیت بیاره..پس به دوز داروها توجه کن...توی این مکملت دوز پایینی از ویتامین دی هست که هر روز هم بخوری مشکلی ایجاد نمیکنه..امگا 3 هم من شنیدم برای چربی خون و کلسترول خیلی خوبه ...ولی جایی ندیدم بگم ضرر داشته باشه...بخور نوش جونت  

تماس گرفتم جواب ازمايش  ٢٥٩٥ شده ممنونم از دعاي خير همتون🙏🏻🙏🏻

ماری جون....عزیزم مبارکت باشه...به سلامتی بغلشون کنی ....  با دل خوش بزرگشون کنی ...خیلی خیلی خوشحالم ..خداروشکر