2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045535 بازدید | 684471 پست
توكل به خدا عزيزم ، پس به احتمال زياد شما يك راست بايد بريد سراغ ميكرو چون من هر كسي رو توي رويان دي ...

ما هم خاستیم اول iui کنیم وقتی اول سیکل رفتم پیش دکتر و برای شوهرم آز نوشت و انجام داد، گفت با iui فقط وقت و هزینه هدر میدین، بهتره انجام ندین دیگه انجامش ندادیم و رفتیم رویان

یه سوال دیگه هم دارم، دکتر برام آزمایش ذخیره تخمدان نوشت، من همون موقع که توی کیلینیک بودم پریود شدم ...

نه عزیزم این آز رو هر روزی و تحت هر شرایطی میتونی بدی!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انا جون یه سوال دکتر من بعد از گرفتن غربالگری اول گفت دیگه یه راست برم واسه غربالگری دوم که ماه آیند ...

سونوی اضافی لازم نیست ولی من هر ماه برا کنترل و صدای قلب مطب میرفتم.....

عزیزم خوب فاصله دو تا غربالگری مگه چه قدره؟

همون یه ماه مگه نیست؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
من امروز سرخود یه قرص امگا ۳خوردم فرتیل اید و فولیک اسید ۵ هم دارم ک روزانه میخورم میخوام کیفیت تخمک ...

عزیزم امگا سه فکر کنم روزانه زیاد باشه من تو بارداری اونم ماههای بالای بارداری دکترم هفته ای دو تا برام تجویز کرده بود.....

عزیزم من ویتامین ای رو شنیدم رو کیفیت تخمک تاثیر داره امگا ۳ رو نمیدونستم.....

برا من یه روز درمیون ویتامین ای تجویز کرده بود.....

عزیزم ویتامین دیت کمه حتما پیگیرش باش چون کمبودش رو لانه گزینی تاثیر داره برا دکترت یاداوری کن که کمبود ویتامین دی داری!!!!!!

كار خوبي كردي عزيزم ، ما هم اگر زودتر رفته بوديم زودتر نتيجه ميگرفتيم .

یه سوال دیگه، ببخش تو رو خدا اینقدر سوال میپرسم، بنظرت احتمال هست از همین مرداد سیکل میکرو رو شروع کنن؟؟ با توجه به این که من امروز روز دوم سیکل بودم و جواب آزمایش هام روز 8 سیکل آماده میشه، آزمایش های شوهرم فردا انجام بده همون روزم بهش میدن و عصر دکتر میبینشون

یه سوال دیگه، ببخش تو رو خدا اینقدر سوال میپرسم، بنظرت احتمال هست از همین مرداد سیکل میکرو رو شروع ک ...

خواهش ميكنم عزيزم اين حرفا چيه ، زودترين زماني كه ممكنه سيكلت رو شروع كنن پريود بعديت هست چون سيكل از روز ٢ يا ٣ پريود شروع ميشه خانمي .

من امروز سرخود یه قرص امگا ۳خوردم فرتیل اید و فولیک اسید ۵ هم دارم ک روزانه میخورم میخوام کیفیت تخمک ...

ستایش جان شاید همین موضوع دلیل منفی شدنت بوده ، بزار آنا جون بیان ،،،برو پیش دکتر متخصص مربوطه تا این موضوع برات حل بشه، دیگه خودتو ناراحت نکن عزیزم فایده ای نداره،متاسفانه همه ما از این بی توجهی بعضی از پزشکا لطمه خوردیم ،، بازم خوبه متوجه شدی ،دنبالشو حتما بگیر ، 

الان من لیست ویتامین های موجود در فرتیل اید رو نگاه کردم، خیلی مکمل کاملیه و عوارضی هم نداره ، در ضمن ویتامین d۳ هم توش داره ، استفاده کن ،خوبه، در مورد امگا ۳، تا به حال دوز خیلی مشخصی براش در نظر گرفته نشده ولی بیشتر به درد چربی خونو اینا میخوره، نگران نباش اگر خوردی ولی دوز روزانه میگن حدودای ۲۵۰ تا ۵۰۰mg میلی گرم در روز بخورین ، کلا ضرر نداره ، نترس یه دونه خوردی، اسید فولیک هم تو خود این مکملت به اندازه ۶۰۰ میکرو گرم هست دیگه نمیخواد اون ۵ میلی گرم رو بخوری ، به نظرم زیادی میشه مگر دکتر  بگه، نگران نباش مکملت کامله

اون مورد رو‌پیگیری کن به خواست خدا اینبار مامانی دوست گلم❤❤❤🌹🌹🌹

عزیزم امگا سه فکر کنم روزانه زیاد باشه من تو بارداری اونم ماههای بالای بارداری دکترم هفته ای دو تا ب ...

ب قول شوهرم شدم مث کسی ک تو اقیانوس داره غرق میشه هی دست و پا میزنه نجات پیدا کنه ،منم ب همه قرص و دارویی میخوام متوسل شم بلکه نتیجه بگیرم،خدا کمکمون کنه،آنا جون دارم مرتب ویتامین دی میخورم

اللهم صلی علی محمد وآل محمد

[QUOTE=44182287]ستایش جان شاید همین موضوع دلیل منفی شدنت بوده ، بزار آنا جون بیان ،،،برو پیش دکتر متخصص مربوطه تا ای ...[/

منم همین فکرو میکنم ان شاالله ک علتش همین باشه اینبار اسپرین مصرف میکنم ،لیلا جون من چون  مینور هستم باید هر روز فولیک اسیدو بخورم البته تازه ۵میل گرفتم همیشه ۱میل خوردم،ولی ب نظرم بدن من نیازش  بیشتره،البته دوز اینم سرخود بالا بردم،😄 اگه امکاناتشو داشتم احتمالا خودمم برا خودم انتقال میدادم،همچین نابغه ایم من😁

اللهم صلی علی محمد وآل محمد
بازم ممنونم مامان سبحان، خسته ات كردم.  ماري جون جنينتون پنج روزه بود؟.  چند روز قبل ...

عزيزم بله بلاست بودن پنج روزه بودن ملاك نيست من پارسال دوبار پنج روزه انتقال دادم سه تا جنين هر دفعه اما يه دونشون بلاست ميشد و دوتاشىون تو مرحله كامپكت بودن كه دكتر جنين شناس ميگفت چند ساعت عقبن از بلاست كه انشالله تو رحم بلاست ميشن اما اين دفعه هر دوتاشون بلاست بودن تو روز پنجم 

گفتم جواب سوالتونو كه از روز دوازهم پرستروژن شروع شد و روز هفدهم هم انتقال داشتم ميشه پنج روز قبل انتقال شروع پروستروژن 

خدايا مرسي كه منو لايق مادري دونستي ❤👶👶❤